En layout!

Jag har inte scrappat den här layouten nu, för min lediga tid tycks ha krymt till nästan ingen alls... och jag som har SÅ många pysselprojekt i huvudet... för att inte tala om julkort och julklappar och flyttstök! Men jag anstränger mig för att ändå njuuuta allt jag kan av att få gosa med min Alva, trots att jag blir stressad när hon vaknar "för tidigt" och av att hon inte går med på att ligga själv utan bara vill bli buren... och idag har vi dansat och pussats och kramats hela dagen lång... (inte riktigt, men det lät ju fint... ;-)

Layouten handlar för övrigt om de underbart gosiga bebiskinderna... :-) Kan man göra annat än att överösa dem med pussar?

kind

Pappret är från My mind'e eye och de flesta av dekorationerna kom med Jenni Bowlins månadspaket som jag till sist fick hem efter att det varit en vända hos tullen. Jag slapp faktiskt tull, tack och lov, men betalade såklart moms. Undrar om jag vågar mig på att beställa det fler gånger? Det var himla fina grejor hur som helst. Blommorna, knapparna, bokstäverna (thickers), spetsgnuggisarna och banden kommer från det paketet.

Kommentarer
Postat av: Sanna - liljan_

Åhh vilken underbar LO! Vilket scrapsug jag fick nu!!
kram

Postat av: ÅsaF

Ljuvligt!! Jag inspireras massor av dina foton Anna!

2006-12-07 @ 13:12:38
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Ulrika

Underbar! Blir rejält sugen på Jenni Bowlin nu och längtar tokmycket efter min bebis kinder att gosa med. Ottos är inte riktigt lika bebismjuka längre och han låter mig framförallt inte gosa så mycket som jag vill ;-)

2006-12-07 @ 14:58:41
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/
Postat av: Anna

Åhh så gosiga kinder, men vill bara pussa som du skriver.
Kanonsnygg layout!

Kramen Anna

2006-12-07 @ 16:23:49
URL: http://annastenman.blogg.se
Postat av: Lindzi

Å så fin din lilltjej är. Jag blir också sugen på paketet! Underbart fint du gjort (som vanligt). Gosa på!

2006-12-07 @ 20:56:57
URL: http://lindzi.blogg.se
Postat av: Monica

Och här sitter jag och suckar över din fina sida. Tittar på bloggar fast jag kunde ha skapat själv... :-) Tack för inspirationskicken!

2006-12-08 @ 00:10:29
URL: http://monnah.blogsome.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback