Nu är det semester...!

Japp, nu börjar semestern! Inget jobb och inget dagis förrän den 7 augusti... Vi har inga stora planer, utan snarare en lista med idéer om dagsutflykter och mindre projekt. Johan har lovat Linus att åka till Kolmården och nu pratar han om giraffer och elefanter hela tiden... ;-) så det är väl något vi absolut måste se till att göra.

Det lär inte bli några ohyggliga mängder pyssel gjort, men desto fler fina sommarfoton hoppas jag på att få fylla kameran med. Idag har jag i alla fall städat lite bland scrapsakerna, så att det inte ska vara lika krångligt att få något gjort om det nu uppenbarar sig små luckor av tid här och där. Och i helgen ska jag absolut försöka vara med på ett hörn på cybercropen på Scrappiz.

Mitt i städningen pysslade jag ihop det här kortet... Inte alltför olikt det förra och med inspiration från flera olika cirklar jag sett på finfina kort på sistone!

hej-kort




Kommentarer
Postat av: Ulrika

Läckert! Ja, sådana cirklar vill jag också göra..har bara inte kommit mig för ännu :-)

Postat av: Mysmasken

Åhh så sött! Kolmården låter kul, följer lilltösen med eller är det bara Johan och Linus? Isåfall får du se till att pappa fotar!! :)

2006-07-06 @ 21:23:46
URL: http://www.mysmasken.se
Postat av: Zarah

Wow... Din färgläggningsteknik är verkligen extremt superfantastisk!!

Jag skrev ett långt och klokt inlägg här, häromdagen, men det blev bara uppätet av internetmonstret hela tiden. Hoppas att det funkar bättre nu - jag vill ju tacka för dina gulliga ord i min blogg! :D

2006-07-06 @ 23:44:12
URL: http://zarischka.blogspot.com/
Postat av: Marie

Tack för titten; jag lovar påminna dig om du glömmer. Dina sötingar har en gjuten plats, med en vakande ängel över dem. *kram*

2006-07-07 @ 17:54:02
URL: http://maraij.blogg.se
Postat av: Ellinor

Jättefina alster du visar upp här! Får man fråga om du använder distresser när du färglägger? (Det är ju bara så snyggt färglagt!)

2006-07-08 @ 19:36:03
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: Lina

helt makalöst vad underbara kort du gör Anna! Älskar färgerna som du använder och upplägget!

2006-07-11 @ 22:11:34
URL: http://www.ltannerfalk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback