Husalbum

Jag har ju pladdrat om att jag börjat på ett album om huset. Jag har tänkt mig att det ska fyllas på under lååång tid, vart efter vi bor och upplever saker här i huset. Jag har ett "gated album" från Bazzill som jag tänkt göra till husalbum. Det kom med februari-kitet från Cocoa Daisy. (Mitt mars-kit verkar för övrigt ha fastnat i tullen. Eller jag hoppas det i alla fall, för det har gått oroväckande lång tid utan att det kommit fram... :-( Det vore ju väldans trist om det var helt försvunnet.)

Hur som helst - första sidan i husalbumet:
image299

Jag sparade ned lite bilder som låg på nätet när huset var till salu, så det är därifrån jag fått de små bilderna på planlösningen som jag sen skrivit ut på fotopapper.

En sida med lite tankar om flytten och allt det nya. Vi var väldans trötta och slitna när fotot togs, så det är inte direkt någon fantastisk familjebild, men den är ju rätt sann och ärlig i alla fall... =)
image300
Klockan till vänster är från ett vellum från EK Success, som finns hos
Minneskatten.

Den här layouten visar ett foto taget efter första natten i huset, när vi hade lite samling i Linus säng på morgonen... :-) Linus sov jättegott i sin nya säng i sitt nya rum och alla ser så himla glada ut på det här fotot, så det gör mig så glad.
image301

Jag tänker inte hålla en och samma stil genom albumet och inte heller tänker jag hålla mig till matchande papper. Det blir för tråkigt i längden... och så vill jag inte ha för höga krav på mig själv, utan det ska vara hyggligt lätt att göra en sida till albumet.

Kommentarer
Postat av: Lindzi

Ååå grattis grattis grattis! Jag känner lyckan i magen! Hoppas ni ska trivas. Så fina sidor du gör om ert hus! Glad Påsk!

Postat av: Emma

Det kommer att bli ett jättebra album! Vad roligt att ha i framtiden! Superfint!

Glad påsk!

2007-04-04 @ 18:24:02
URL: http://pysslare.blogspot.com
Postat av: Monica

Vilket coolt album! Så där smart var inte jag. Har inte alls mycket dokumenterat om vår flytt över huvud taget. Det hade kanske att göra med att vi just flyttat hem från USA och att jag var höggravid med två småbarn som sprang runt fötterna... :-)

2007-04-04 @ 19:05:57
URL: http://monnah.blogsome.com
Postat av: Lena S

Åh vilket härligt temaoch underbara Loer!
/Lena S

2007-04-04 @ 20:51:19
URL: http://lenasochronjasscrapp.blogg.se/
Postat av: ÅsaF

Åååå så fina layouter!! Och så härligt att du tar dig lite scraptid, det är bra för själen. Alltså inga krav...bara skapa! :-) Kram Åsa

2007-04-05 @ 10:30:18
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Monica

Glad påsk!!

2007-04-05 @ 12:52:10
URL: http://monnah.blogsome.com
Postat av: Sanna

Underbara huslayouter, ser fram emot att se fler!
kram

2007-04-06 @ 10:02:38
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se
Postat av: Ulrika

Vilka fina layouter! Jättesmart att ta det albumet som husalbum, den idén snor jag nog :-)

2007-04-06 @ 21:51:55
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback