Ett självporträtt...

Jag ritade ett litet självporträtt till SWE Scrapbooks projekt "Hemligheter" och av det blev det en färgstark layout. På tagen till höger står lite fakta om mig.
image502

De flesta papper är från Kelli Crowes kollektion för Scrap In Style TV.

Nice Matters...

Tusen tack till Ethel, Elisabeth och Cami  för den gulliga utnämningen.
image500
"This award is for those bloggers who are nice people; good blog friends and those who inspire good feelings and inspiration. Also for those who are a positive influence on our blogging world."

Jag skickar vidare till Lina, Ellison och Åsa vars bloggar jag besöker ofta. Fast egentligen vill jag ge nämna en himla massa människor för det finns så många som ger mig så mycket inspiration och glädje... ! Kram på er allihopa!

Hemma igen...

Jag tänkte bara berätta att jag är hemma igen, efter 2 dagar med jobbet ute i Stockholms skärgård. Vi har mest "team-buildat" oss och haft det bra, men jag är fullkomligt totalt kapput och slut nu ikväll och hoppas att jag hittar vägen till sängen riktigt tidigt.

Alva passade på att ta sina 4 första steg helt utan stöd igår, när jag inte var hemma. Busungen! =) Hon har inte gått så mycket idag så det har inte lossnat helt än, men hon visade faktiskt att hon kunde ta några små steg nästan direkt när jag kom hem nu ikväll. Sååå roligt!

Varit på kalas...

...och födelsedagsbarnet tyckte att det här kortet smakade riktigt gott... =)

image499
Enkelt kort med distressmålad filur, lite symaskinssömn och QK-bokstäver. Papprena är från KI Memories.

Jag känner mig inte helt kry, Linus var superirriterad i ena ögat nu ikväll och gnuggade och gnuggade och blev röd och svullen (fast inte just röd i ögat och inget klet), imorgon ska jag på 2-dagarskonferens med jobbet och det är kallt och blåsigt och höst. Blä.... fast konferensen blir nog egentligen rätt kul, det känns bara inte så just nu. Speciellt som jag måste gå upp 05.30 imorgon.

På återseende!

Ethels fina skiss...

...till SWE Scrapbook blev hos mig en tittut-layout med ett såååå mysigt foto på Alva. :)

image498

Tack för alla gulliga kommentarer om Kortmakar-korten. :) Jag la dem på brevlådan igår, så nu är det bara att vänta och se. Jag håller på med mer scrapping, men det är sån't som ni får se senare.

En hel hög med Kortmakar-kort!

Jag har tillverkat en hel hög med kort och det var superskoj. Jag har ju haft en liten paus från kortmakeriet men egentligen har jag varit sugen på att sätta igång igen ett bra tag. Jag tror stöket här i pysslerummet har bidragit till att det dröjde, men nu har jag städat och grejat och fått lite bättre ordning på stämplar och dynor och då blev det plötsligt fart. :) Sen kanske det bidrar lite, lite grann att Kortmakaren söker gäst-DT... ;-) Jag skulle tro att de kommer drunkna i ansökningar, så jag tänkte att de kunde få titta på min också. Det vore hur kul som helst, men jag inser att jag inte lär vara den enda som tycker det...

Hur som helst... här kommer tre kort i olika stil med samma stämpel - "Wilma med paket".

image489
Lite tufft med starka färger, svart maskinsöm och Hambly. Paketet är lackat med 3D-lack.

image490
Lite romantiskt med riven kant, spets och blommor.

image491
Stilmässigt enkelt med få färger. Jag stämplade med Staz On på en bit lamineringsplast och målade med akrylfärg på baksidan.

Sen skulle man göra 3 kort för att visa tre olika tekniker. Här kommer Wilma med sitt paket igen :). På de svarta fyrkanterna har jag stämplat med samma stämpel fast i mindre format. Det är stämplat med VersaMark och embossat med clear och det syns bra i verkligheten men inte alls här, tyvärr. image492

På nästa kort har jag målat med akrylfärg på mönsterpappret, sytt på maskin, fäst pärlor med 3D-lack, målat motivet med distresser och fäst cirkeln med 3D-kuddar.
image493

På det 3:e "teknikkortet" har jag stämplat motivet både på vanligt papper och på krympplast. Jag gjorde 2 plastbitar, en färglagd och en som bara är stämplad med svart och båda två knöt jag fast med lite snöre.
image494

Till sist skulle man göra ett enkelt kort som skulle tilltala en nybörjare. Jag tänkte mig att det var en bra idé att använda en stämpel som inte krävde så mycket målning, utan blir väldigt fin i sig själv. Jag har bara fyllt i de söta hjärtanen med lite distress och så har jag dekorerat med ett par blommor och en brad. Bokstäverna är QK paige.
image495

Alla stämplar är alltså från Kortmakaren. :)

Jag tänkte passa på och klämma in framsidan på ett litet minialbum som jag gjorde till min farmor tidigare i sommar också, i samma inlägg. Superenkelt, med en basig grey-magnet som stängning.
image496

Och ett extremt superenkelt kort med Wilma och det lilla paketet.
image497

Så... det var allt för idag. Tusen tack för titten. :)

Det kommer att göra ont imorgon...

Japp, jag har nämligen varit och tränat idag. För första gången på över 5 år. Sanslöst... Jag har inga jätteambitioner och började väldigt försiktigt, men oj vad det börjar kännas tungt i armarna och jag undrar om jag ens kommer att få upp dem till tangentbordshöjd imorgon...?

Jag vill helst gå på pass, typ aerobics och step och sånt. Då har jag tillräckligt mycket att koncentrera mig på för att orka ta i lite. Nu passar det dock bäst att jag tränar lite på eftermiddagen direkt efter jobbet, eftersom jag jobbar 50% så då fick det bli lite styrketräning till att börja med. Jag behöver ju allt - styrka, kondition, rubbet. Bara att värma upp blir ju som ett mindre konditionspass jämfört med hur lite jag rört mig de senaste åren. =) Ok att barnen gör att tillvaron är rörligare än den hade varit annars, men ändå. Ingen RIKTIG träning på över 5 år...

Jag får hoppas att jag kan komma in i en vana, så att jag fixar att klämma in ett träningspass här och där även när tillvaron tjockar ihop sig när jag går upp i arbetstid.

Gissa vad jag gjorde på vägen hem idag...?

Jo, jag scrappade minsann på tåget! Det var inte så mycket folk så jag satt själv och det gick alldeles utmärkt att påbörja 3 olika layouter... :) Jag hade inte så mycket grejor med mig, så inget gick ju att göra klart, men det var ju superkul att få planera och börja så smått. Tågresan har nog aldrig gått så fort tror jag! =)

Idag kan ni läsa på
Scrappiz om att scrappa om trädgården. Ulrika bidrog med två jättehärliga layouter som ni också kan se där. I artikeln pladdrar jag om lite olika trädgårdsscrapidéer och visar några ayouter som jag gjort tidigare och tre stycken nya - en om vårt morotsland:
image484

...och en om den goda rabarberpajen som Linus vägrade att ens smaka... :)
image485

De blev rätt så lika de här två såg jag efter jag gjort dem. Ett stort foto och två små...

Den sista trädgårdslayouten är superenkel. Bara en massa blandade foton från sommaren 2007, till mitt husalbum.
image487

Igår gjorde jag den här jättenkla layouten med foton på barnen och idag tog jag med den till jobbet. Det känns bra att ha med dem där. Tydligen finns det någon änglarosett som har samma gröna färg som bandet på Hugos foto, men det visste jag inte alls om när jag gjorde den här. Bandet är mest där för att fotot inte gick att beskära vettigt.
image486

hemligheter...

Projektet hemligheter på Swe Scrapbook har dragit igång. Min första layout ser ut så här och visst var jag gullig när jag var en liten plutt? Jag hittade även fotot på eiffeltornet i mitt album med bebisbilder och eftersom jag är född i Paris kändes det rätt att ha med. Jag skrev ut det på en OH och la den i bakgrunden.

image482

darejack #3

Den här gången är det Genevieve Simmons som blivit "scrapjackad" och min layout ser ut så här:

image481

Jag började längta efter våren när jag höll på med den här... I augusti... hm... Kan man snabbspola tiden, tror ni?

Förra helgen hade Linus lite feber natten mellan lördag och söndag och på söndagen. Jag mådde också rätt risigt i helgen och blev lite förkyld. Sen hade Alva feber i onsdags och har varit rätt så ordentligt förkyld sedan dess, precis som Johan. Idag fick Linus feber igen, högre den här gången. Vi har ju haft så himla lite förkylningar och sjukdagar jämfört med många andra med dagisbarn, så jag kan inte låta bli att undra om den här hösten ska bli "stora sjukdomshösten" nu... Hoppas inte...

Tack för alla kommentarer om min axel och värken i armarna förresten. Det är faktiskt MYCKET bättre, så frågan är om inte ganska mycket berodde på att jag var spänd över jobbstarten? Eller så var det två dagars "vila" på jobbet, med mycket mindre bärande av barn som gjorde susen.


Stockhomsutflykten

Visst lovade jag att visa lite bilder från Linus och min lilla utflykt i tisdags? Jag är ju så feg när det gäller att fotografera bland folk, men det blev ju lite lite lättare i och med att Linus var med så att jag hade honom som ursäkt. Ska nog försöka våga ta med mig kameran någon gång ändå snart, för pendlandet är ju helt klart värt att dokumentera... (Kunde t.ex. fått intressanta bilder på tåget hem igår när det var försenat pga vagnfel och hälften så långt som det skulle varit. Perfekt kl 15 en fredag eftermiddag när nästan ingen alls vill åka tåg... Jag är helt säker på att det varit många som fått stå även om tåget varit fullångt.)

Hur som helst, här är Linus ganska spänd och förväntansfull inför vår tågresa.
image477

Och på tåget...
image478
Det var andra tågresan någonsin för Linus och första gången var nog för ungefär ett år sedan.

Premiär i tunnelbanan...
image479

Och framme vid mitt jobb...
image480

Efter två dagar på jobbet känns det fortfarande helt ok. Jag har varit trött, trött, trots att jag bara jobbar 50% nu men det känns ändå bättre än jag vågade hoppas inför jobbstarten. Vi får se hur det blir nästa vecka... men jag ska i alla fall vara hemma på tisdag eftersom Johan ska till tandläkaren, så det blir inte riktigt full vecka då heller.

Idag har vi städat lite i trädgården. Vi hann inte riktigt med så helt plötsligt sa det poff och så var alla plommon övermogna och ramlade ned... :-( Fast vi hann äta massor innan dess och de var väldans goda. Vi lär oss kanske till nästa år att ta hand om fler i tid? Vi är ju trots allt helt och hållet nybörjare. =) Vi får se om vi hinner göra något smaskigt med några av våra äpplen, nu i eftermiddag.

Jag scrappade faktiskt en layout igår kväll, men jag kan inte visa den ännu. Det som var lite skoj var att jag gick efter en skiss som jag gjorde på tåget igår morse (när det inte var totalt proppat på tåget som på eftermiddagen, utan lite lugnare) och det kändes bra att i alla fall kunna utnyttja lite av den där himla pendlingstiden till något kul.


Första jobbdagen...

...och jag lever! :) Det känns till och med helt ok. Jag är inte igång i tempot på centralen direkt och jag har inte just jobbat idag, utan mest fått igång datorn, sorterat papper och packat upp kartonger. Och jag missade nästan tåget hem. Men ändå. Det känns rätt hyggligt. :)

Cocoa Daisy juli igen...

Jag har fått ihop 2 layouter till med Cocoa Daisys julikit. Deadline för tävlingen är idag, så det lär inte bli fler att tävla med i alla fall. Längtar för övrigt mest efter augustikitet nu, eftersom det ser så himla fint ut.

image475

Om att jag ska börja jobba IMORGON! (Jag och Linus var där och fikade igår. Det skulle kunna bli en hel uppsats, men kanske kommer det i alla fall några foton från den spännande tågresan så småningom =)

image476

Den med Alva är jag nöjd med, men den här sista känns lite tom. Orkar dock inte göra något åt saken... :)

Alva är förövrigt lite sjuk idag. Hon har feber och är ynklig. Både Linus och jag har varit (och är pyttelite) småförkylda och L hade en liten febertopp i lördags, så jag antar att det är samma som nu kommit till Alva. En försmak av höstens dagissjukor, kanske? Hoppas i alla fall innerligt att Alvas feber lugnar sig lika snabbt som Linus gjorde. Det var nog bara en kväll och en natt som han hade feber och Alvas började nog någon gång i natt.

En sak som jag hoppas med jobbandet - att jag ska få mindre ont i armar och axlar. Det kanske man inte direkt borde förvänta sig när man går tillbaka till ett datorbundet kontorsjobb, men jag har så himla ont och är så trött i armar och axlar varenda kväll nu och jag är så himla trött på det. Jag tror att det beror på att jag är så otränad och att det är tungt med allt bärande av barn. Jag ska ju börja träna också, så lite träning och vila på en och samma gång kanske kan göra nytta? Nu idag började dagen med värk i ena axeln och det är tungt att hålla ett halvfullt mjölkpaket för att det småvärker hela vägen i armen. Borde jag oroa mig, eller är det bara någon sorts utmattning efter allt lyftande av 10 kg Alva? Igår lyfte jag ju även 17 kg Linus några gånger i alla rulltrappor vi passerade. (Han är inget stadsbarn, direkt... ;-)


Darejack #2

Jag inspirerades av de stora bokstäverna i titeln och av placeringen av fotot längst ut i kanten på pappret, men annars blev min layout rätt olik Meghan Dymocks original i scrapjackeds andra "darejack".

image474

Notera den gula maskrosmustaschen... :)

Utmanad...

Jag har blivit utmanad av Monica och det var verkligen en utmaning att bita i... jag blev nämligen utmanad att skriva om och/eller fotografera mina drömmar.

Här är reglerna för utmaningen:

Fundera ut ett ämne som du vill att någon ska skriva om (eller fotografera) och skriv ned det.

Välj ut cirka fem bloggare som du tror skulle vilja skriva om ämnet och tala om att de är utmanade.


Längst ned i inlägget klistrar du in listan över tidigare ämnen.


Du som blir utmanad får skriva så långt eller kort du vill om ämnet, du kan fotografera bara eller både skriva och fotografera. Du får välja fem nya bloggare men fler eller färre går också bra. Har du blivit utmanad flera gånger får du välja det ämne du tycker är roligast om du inte vill vara med två gånger.

Jag utmanar följande personer att skriva (eller fotografera eller både skriva och fotografera) om ämnet: "Om jag skulle skriva en bok..."

Ulrika
Lina
Emma

Stéphanie


Lista över tidigare ämnen:
"Ett sommarminne", "Första gången?", "Mina drömmar..."

Jag har egentligen inte funderat så mycket över vilka drömmar jag har. De senaste två åren har allt mest gått ut på att överleva och att försöka att göra tillvaron här och nu så bra som möjligt. Framtiden är något mer diffust. Jag har självklart en bild av att jag vill att den ska bli bra, men jag har inte funderat så mycket över vilka konkreta drömmar jag har för mig och min familj. Tidigare i sommar läste jag om en utmaning på en amerikansk blogg. Den gick ut på att man varje år skulle skriva ned sina 50 livsdrömmar. Efter några år kan man se vilka drömmar som förändras (kanske uppfylls :) och vilka som finns kvar på listan och de drömmar som verkligen är det man på riktigt drömmer om, kommer att utkristallisera sig. Jag tyckte att det lät som en ganska rolig utmaning, men fick genast problem när jag började fundera över mina drömmar. FEMTIO stycken... hallå! Jag kom knappt på tjugo och då var över hälften av dem helt vanliga, genomförbara saker, som att måla om sovrummet... Ett tag undrade jag om det var något jag verkligen missat här i livet. Drömmar... borde jag ha minst 50 högtflygande drömmar som hjälper till att föra mig framåt i livet?

Eller är det så att det just nu räcker mycket bra med att försöka göra vardagen till ett ställe där jag trivs? Om ni vill får ni gärna lämna en kommentar om det här med drömmar.

Har ni många drömmar? Skriver ni ned dem, eller finns de bara i tankarna? Är det viktigt att ha många drömmar? Är det mer amerikanskt och mindre svenskt att ha så många som 50 drömmar (en tanke som slog mig efter att den första paniken över mina futtiga 20 lagt sig... ;-) ?

Tack för utmaningen Monica! Roligt och nyttigt! :)


Använda metall...

Vi blev utmanade att använda metall, till SWE Scrapbook. Jag stansade ut "Alva" ur ett metallark (med QK), målade lite med en av MMs metallfärger och använde en ram av metall.

image473

Jag köpte lite kläder idag...

...och det kändes SÅ bra! Jag har köpt väldigt lite kläder till mig själv under de senaste åren och det mesta i garderoben är slitet, urtvättat och rätt bedrövligt. Idag stack jag ned på stan en sväng och lyckades handla i en affär som inte var Lindex eller HM (som inte ens finns här i stan), utan en sån där mindre butik där jag bara brukar gå in, titta lite och bli alldeles överväldigad och skrämd och sen gå ut igen utan att ens prova något... Nu lyckades kvinnan som jobbade där "fånga in mig" och hon fullkomligt öste kläder över mig, som hon tyckte jag skulle prova. Jag har inte direkt förnyat hela garderoben, men jag fick i alla fall med mig två toppar som jag är jättenöjd med därifrån. Dessutom var båda på rea, så dyrt blev det inte heller.  Skönt! :)

Sen har jag också varit i ungefär 1 timme på Friidrotts-SM idag. Det funkade inte så bra med barnen, för det var så himla VARMT och solen stekte och det fanns inte just någon skugga och framför allt inte där man dessutom såg något av det som hände. Linus gnällde och tjatade och Alva blev ledsen och var helt kokhet. Så vi åkte hem igen efter bara 1 timme och det kändes ju som en stor flopp, men det är väl bättre att misslyckas ibland än att inte ens försöka?

Tror jag glömt den här...?

Jag tror inte jag har visat den här layouten... eller är jag helt förvirrad? Precis som den rosa i det här inlägget så är den gjord efter Pencil Lines skiss nr 41 och den handlar om att Alva faktiskt glömt hur man vänder sig från rygg till mage. Hon börjar lära sig igen tror jag för natten till idag rullade hon runt och hamnade på mage 2 gånger och första gången försökte hon krypa iväg, alldeles sovande. Det har ju hur knasigt det än är varit lite praktiskt att hon legat ganska still om man lagt henne på rygg... =)

image472

Trevlig helg på er!!!

use your stash

Cocoa Daisy kör en ny utmaning som går ut på att man ska använda sina gamla scrapsaker och inte bara det nya... :) Utmaning 1 går ut på att använda mönstrat papper som är minst 6 månader gammalt. Jag tyckte det var en rätt snäll gräns... =) men det blidde en layout om att Alva har lärt sig att ställa sig upp. Papprena är från Basic Grey och jag vet inte hur länge jag haft dem, men det måste ju vara mer än 6 månader i alla fall.

image471
Chipboard i rubriken från Heidi Swapp, stämplarna till "du älskar det" från Forma Hantverk. Genomskinliga knappar från Autumn Leaves.

Det är rätt pilligt och tidskrävande att skära ut grejer med kniv, men varje gång jag gjort det tänker jag att jag måste göra det mer, för det är ändå himla skoj också. Det blev liiiite scrappat igår kväll (jag gjorde den här nästan klar) men jag hade sovit rätt dåligt ett par nätter och behövde komma i säng innan det var alltför sent. Nu har jag sovit mer i natt (och Alva sov ända till efter kl 6 i sin egen säng!), men jag vaknade ändå helt otroligt trött och seg i morse. Jag börjar vakna till lite nu, men det går inte snabbt... Hoppas ni har en bra dag!


Idag har jag...

image470

... =) och nu är jag SÅ scrapsugen och ska scrappa trots att jag egentligen är toktrött. Jag låtsas inte om det, så kanske jag inte märker det... ;-)

Trött, trött...

Vi har haft bra dagar i solen och värmen, men uj uj vad trött man kan bli... Jag skulle försöka scrappa lite nu hade jag tänkt, men det blir nog inget för nu börjar DN-galan på tv så jag sätter mig nog i soffan. Hoppas ni mår bra allihopa!

Foto från igår... härligt sandig lek.
image469

Det var en gång...

Jag har scrappat en "saga" till SWE Scrapbook. Jag valde att skriva i sagoform om Linus nu, när han är 4 år. Det finns ju hur mycket som helst att berätta och jag fick i alla fall med en hel del här. :) Ett tag tror jag att jag tappade bort det där med journalingen, pga en önskan att allt skulle bli "komplett". Nu försöker jag komma ihåg att allt jag skriver och får ned på papper är bättre än inget och det det är bättre med en massa pusselbitar än ingenting alls. Om man ska samla "allt" och få med "allt" innan man sätter igång, så blir uppgiften lätt övermäktig.

image468
Papper, knappar och band från Love Elsie och så en liten bit hambly (rub on).

Annars känns det som om det är lite scrapblockvarning här... och det känns frustrerande. Alva sover nu men vaknar när som helst, så jag känner mig nog lite stressad och det gör ju inte saken bättre. Men men, det går väl över... Jag brukar i alla fall inte tappa inspirationen så länge, när det händer. Det är ju väldigt varmt och vackert väder, så jag kanske ska gå ut och plocka plommon istället. Det är sååå härligt att ha så goda saker precis utanför sitt eget hus! De är lite många bara... :) Och högt upp... =)

Man blir trött av musik...

...till exempel så här trött...

image465

Men vi hade det jättebra även om det var utmattande och både vi och barnen är ovana vid såna här äventyr... vi behöver träna på att komma ut och vara bland folk... ;-)

image466

Det funkade jättebra med hörselkåporna. Lite för bra nästan, för Linus vägrade ta av dem ens mellan banden för att det snart kunde komma musik igen...

Vi såg bland annat Lars Demian, Johan Johansson och Ulf Sturesson. Bilden föreställer den förstnämnde.
image467

Jag fotade hastigt och från väldigt långt håll, så det är ingen jättebra bild direkt... men ändå... :)

Festivalen var vid
Skottvångs gruva och det var himlans mysigt, ute i skogen. Den håller väl på än och jag hade gärna sett lite av Stefan Sundström som började straxt efter vi åkte, men jag är rätt nöjd ändå. Vi är som sagt inte vana och någonstana måste man ju börja. Linus tyckte nog både att det var väldigt kul och spännande och att det var rätt jobbigt och tråkigt.

Nu ska jag stupa i säng! Godnatt på er!

Darejack #1

Det är en spännande månad på Scrapjacked med en ny "jack" varje vecka och min tolkning av Kristina Contes layout blev så här:

image464

En 6x12-layout på riktigt den här gången. De jag gjort förut har ju faktiskt varit 12x6, om man nu ska vara sån. ;-)

Den handlar om Alvas inte helt okomplicerade förhållande till mat... Det går rätt bra nu, men hon är väldigt kräsen och otroligt bestämd. Vi har väl lärt oss lite mer om vad som funkar och vad som inte är någon idé att prova... jämfört med Linus som åt allt vi gav honom var det en liten chock med ett barn som vägrar oftare än hon gapar.

Idag ska vi på musikfestival hela familjen... ska bli himlans spännande och jag får väl rapportera imorgon hur vi hade det. Ha en bra helg allihopa!
 

wreck this journal

Jag har ju rätt svårt att motstå saker som verkar kul... så jag när jag fick nys om en bok som heter "Wreck this journal" av Keri Smith så var jag bara tvungen att klicka på köpknappen hos Adlibris (den är inte så dyr tack och lov ;-). Det finns en blogg där man kan se resultatet av en del "wrecking" och jag förstår att det nog kan verka väldigt meningslöst för somliga, men så länge det är kul så har det väl en poäng? Och jag är helt övertygad om att det kan vara ett sätt att få nya idéer och inspiration till scrapingen. Hur som helst... ytterligare ett projekt som jag ska hitta lite tid till då och då. :)

Cocoa Daisy juli

Cocoa Daisy och Déjà Views har en tävling ihop där man ska göra layouter med julikitet från CD. Jag trodde inte jag gillade Déjà Views-papprena när jag bara sett dem på skärmen, men så kom de hem och de var ju jättefina. :) Jag har gjort 3 layouter så här långt och man får delta med hur många som helst... men vi får väl se om det blir några fler. :)

image461
Jag är så arg på Linus så ofta, så det kändes bra att skriva ned några av alla saker med honom som gör mig glad.
image462
Bilderna som Linus tog igen. :) Jag ville egentligen använda baksidan av det här orange pappret också, den var härligt blåvitrutig, men det gick ju bara inte att välja bort det här... ibland är det riktigt jobbigt med dubbelsidiga papper.

image463
Om att Alva bara vill stå upp i vagnen hela tiden... toktjejen... Hon går nog snart förresten, för nu ställer hon sig upp mitt på golvet, utan stöd. Hon tycker det är såååå kul att träna på det och bara skrattar med hela ansiktet, men hon är ganska försiktig och står en stund och sätter sig sen igen.


pencil lines sketch #43

Jag har gjort en layout efter skiss nr 43 hos Pencil Lines. Skissen är ritad av jätteduktiga Céline Navarro.

image460
Som jag skrev i ett tidigare inlägg - det är Linus som tagit korten på mig och Johan! :)