Cocoa Daisy juli igen...

Jag har fått ihop 2 layouter till med Cocoa Daisys julikit. Deadline för tävlingen är idag, så det lär inte bli fler att tävla med i alla fall. Längtar för övrigt mest efter augustikitet nu, eftersom det ser så himla fint ut.

image475

Om att jag ska börja jobba IMORGON! (Jag och Linus var där och fikade igår. Det skulle kunna bli en hel uppsats, men kanske kommer det i alla fall några foton från den spännande tågresan så småningom =)

image476

Den med Alva är jag nöjd med, men den här sista känns lite tom. Orkar dock inte göra något åt saken... :)

Alva är förövrigt lite sjuk idag. Hon har feber och är ynklig. Både Linus och jag har varit (och är pyttelite) småförkylda och L hade en liten febertopp i lördags, så jag antar att det är samma som nu kommit till Alva. En försmak av höstens dagissjukor, kanske? Hoppas i alla fall innerligt att Alvas feber lugnar sig lika snabbt som Linus gjorde. Det var nog bara en kväll och en natt som han hade feber och Alvas började nog någon gång i natt.

En sak som jag hoppas med jobbandet - att jag ska få mindre ont i armar och axlar. Det kanske man inte direkt borde förvänta sig när man går tillbaka till ett datorbundet kontorsjobb, men jag har så himla ont och är så trött i armar och axlar varenda kväll nu och jag är så himla trött på det. Jag tror att det beror på att jag är så otränad och att det är tungt med allt bärande av barn. Jag ska ju börja träna också, så lite träning och vila på en och samma gång kanske kan göra nytta? Nu idag började dagen med värk i ena axeln och det är tungt att hålla ett halvfullt mjölkpaket för att det småvärker hela vägen i armen. Borde jag oroa mig, eller är det bara någon sorts utmattning efter allt lyftande av 10 kg Alva? Igår lyfte jag ju även 17 kg Linus några gånger i alla rulltrappor vi passerade. (Han är inget stadsbarn, direkt... ;-)


Kommentarer
Postat av: Emma

Superfina layouter! Den översta är ju helt bedårande, så sött kort!

Postat av: Fia

Underbara sidor, den översta är sååå fin! Läskigt att börja jobba! Hoppas att det blir bra!

2007-08-15 @ 12:20:36
URL: http://fialoppansblogg.blogspot.com
Postat av: myamia

Så underbart fina lo:s, som vanligt inspirerar du massor! Kram Maria

2007-08-15 @ 12:46:51
URL: http://myamia.blogg.se
Postat av: Monica

Fotot på Alva är alldeles underbart! Jag hoppas att du får jobbet att funka och att det snart finns rutiner och annat. Lycka till-kram!

2007-08-15 @ 12:49:13
URL: http://monnah.blogsome.com
Postat av: Ellinor

Ja just det...det var idag..helt glömt bort. Men så har jag varit fullt upptagen med att göra en annons för att få marsianerna att köra mindre bil eller vad de nu kör där i rymden ;) Inte det lättaste.
Men två superfina layouter har du gjort! Håller tummarna att det går bra. Kram

2007-08-15 @ 21:23:50
URL: http://ellisonscrap.blogspot.com/
Postat av: Anna

Supersnygga layouter!
Du borde kanske ta kontakt med VC eller en sjukgymnast i allafall om dina axlar. Det kan ju vara så att du har fått en infektion i en muskel eller två i axlarna.
Sommarkramen Anna

2007-08-15 @ 21:28:39
URL: http://annastenman.blogg.se
Postat av: Lina

härliga layouter! lycka till med jobbet, det tar nog ett tag innan man är inne i det, sitter här själv o är helt slut o huvuet snurrar, men det är ändå skoj att vara tillbaks på jobbet

2007-08-15 @ 22:00:43
URL: http://ltannerfalk.blogg.se
Postat av: ethel

Hujedamig för att börja jobba! Men det kommer alldeles säkert att också bli roligt och SKÖNT. Tänk att få ta en fikapaus och dricka en kopp kaffe/te och faktiskt prata och lyssna på andra UTAN att samtidigt ha ögon och öron på ett par busfrön ;) Eller bara sånt lyx som att gå på toaletten och låsa dörren utan att någon bankar utanför (kan man ju hoppas iaf!)
Tycker fantastiskt mycket om layouten med Alva - den är så fin
både till färg och form!

2007-08-15 @ 23:03:51
URL: http://ethelb.blogg.se
Postat av: Elin

Vilka fina layouter!! fotot på Alva är sååå härligt! :)
Hoppas det blir bra på jobbet.

2007-08-16 @ 12:17:15
URL: http://moe.sedlacek.se
Postat av: ÅsaF

Härliga layouter med mycket livsglädje!! Hoppas att det går bra på jobbet idag! Men det låter inte så bra med axeln...det blir lätt inflammation om man överanstränger, så jag tycker du ska försöka få träffa en sjukgymnast åtminstone. Ta hand om dig!! Kram Åsa

2007-08-16 @ 12:58:26
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: JennyS

Åh vilka superhärliga layouter! Alva är söt som en sockertopp.
Har du haft ont länge eller kan det vara spänningar inför jobbet? Hoppas det släpper och LYCKA TILL med nya rutinerna.
KRAM

2007-08-16 @ 19:48:58
URL: http://jennysandberg.blogg.se
Postat av: sannaf

Jätte härliga layouter båda två!

2007-08-17 @ 17:06:07
URL: http://sannaf.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback