Enkelt, enkelt...

...med det ljuvliga decemberkitet från Cocoa Daisy (fast det gröna bandet har jag fått i ett tidigare CD-kit). Det går inte riktigt att göra bakgrundspappret rättvisa i bild, för det skimrar lite pärlemoaktigt i verkligheten och det syns ju tyvärr inte alls här. Fotografierna är inte riktigt sådär ljusa i verkligheten heller...
 
image649


Jag hoppas att ni har det bra och att ni får vara lediga, trots att det är vardag idag. Jag ser fram emot att det ska komma post i lådan idag. Hoppas på diverse scraptidningar och lite annat... =)

Annars är det lite sjukstuga. Linus har ont i örat och vi var vakna väldigt mycket i natt. Känner mig lagom seg och trög och trött för efter flera nätter av dålig sömn hade vi behövt lugn och ro istället för en ännu vaknare natt. :( Det är bara att hoppas att det vänder snart.

Kommentarer
Postat av: carina

Wow!! vilket läckert upplägg!!!
Hoppas ni kryar på er snart!

Postat av: SannaF

Jätte snygg och läcker layout! FIna foton och härliga färger!
Hoppas ni kryar på er och mår bättre snart!

2007-12-27 @ 20:32:04
URL: http://sannaf.blogspot.com
Postat av: Maria

Den här layouten tilltalade både mig och Klaras lillebrors flickvän Sandra som ägnar sig en del åt Scrapping. Jag brukar ju annars inte kommentera dina layouter så mycket men kunde inte låta bli nu :o). Vi ska åka hem från Södertälje idag men tyvärr har jag blivit ordentligt förkyld och även om vi hade velat hälsa på er så känns inte så lämpligt :o( det får bli en annan gång... Gott nytt år så småningom!
Kram från kusin Mia

2007-12-28 @ 12:18:26
URL: http://balzacfamousblue.webblogg.se
Postat av: ÅsaF

Oh la la så läcker layout!! Hoppas ni blir friska snart!

2007-12-28 @ 12:47:07
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Laila

Jag tycker om din enkelhet!
Hoppas ni får ett fint nyår trots att det är öronvärk och sånt på g....

2007-12-29 @ 15:03:31
URL: http://tillklippt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback