Flyttplanering...

Å vad det är spännande att inflyttningen närmar sig! Vi får tillträde måndagen 12 mars och ska köra stora flyttlasset helgen efter. Just nu försöker jag komma på vilka möbler som ska till vilket rum och vad vi behöver köpa för nya grejor. En del vore bra att skaffa direkt, så att det t.ex. finns en ny säng till Linus när vi flyttar in så vi slipper bära gästsängen upp och ned för trappen i onödan, och annat är det nog lika bra att vänta med så att vi får bo in oss lite och känna efter. Det är ju en större vinst i att bära sakerna till rätt ställe direkt nu när vi ska bo i stort hus, jämfört med när vi tidigare flyttat till olika lägenheter och det mest varit att dumpa allt i vardagsrummet...

Sen är det ju alla andra grejor som måste fixas med, el och vatten, hemförsäkring, livförsäkring, telefonabonnemang, internet osv... jag blir helt snurrig i huvudet. Det går sakta framåt med fixandet, men vi borde nog ta ett jätteryck i början av den kommande veckan så vi kan bocka av lite viktigheter från listan sen. Det är ju utmattande bara att ha allt snurrandes i huvudet. Och jag är så rädd att vi ska missa något viktigt och stå där utan el eller nå't... :-) Men många har ju klarat av att flytta till hus före oss, så då borde väl vi också kunna. =)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åhh, jag var också rädd att vi skulle missa något mitt i flyttkaoset från lägenhet till hus, men tack vare mååånga listor blev det helt okej! :-D Tänk vad tiden rusar iväg, snart bor ni i hus!! Weee!!!

Postat av: Ulrika

Ja jisses vad mycket det är man ska ha koll på! Och vi flyttar ändå bara till bostadsrätt, men ändå. En lång lista är det ju i alla fall!

2007-02-10 @ 14:03:51
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/
Postat av: Nina 63

Ja, vi är ena sån där konstig ena som jublar över att vi sålt vårt hus och ska flytta till lägenhet *S*
Så jag kan berätta att det är lika mycket som ska hållas reda på när man flyttar FRÅN hus också!
Enda nackdelen för vår del är ju att boytan är lite mindre och att vi byter en 100 kvadratmeter stor förrådskällare mot ett förråd inne i lägenheten på åtta!*fnissar hysteriskt*
Vi flyttar den 3 mars och börjar nu få kryssa mellan alla halvfulla kartonger!

Men visst är det härligt att flytta!!! Nystart!
Lycka till!

Nina

2007-02-11 @ 00:09:03
URL: http://englamor.blogspot.com/index.html
Postat av: ÅsaF

Åh så nära det är nu!! Spännande! Låter tufft med alla saker som ska ordnas, men listor är bra! Och att stryka saker på dem är ju så sköööönt! :-)

2007-02-11 @ 10:06:40
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Morfen

Ja FY vad mycket det är att hålla koll på inför en flytt. Jag tycker att man är helt slut i en månad efteråt. Det låter iaf som ni ser fram emot själva bytet av bostad iaf. :) Kram och lycka till!

2007-02-11 @ 14:31:13
URL: http://morfen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback