Mer svart - vitt - blått

Jag har gjort ett par ganska snabba layouter till med februarikitet från Cocoa Daisy som grund. En om Alva som försöker och försöker men inte lyckas med krypandet. Det där benet som hamnar under henne är alltid problemet... :-)

framåt
Bazzill bling, mönstrade papper Mara-Mi (det med strecken på) och Provo Craft (det med glittriga cirklar). Övriga saker ingick inte i kitet: anteckningslappen är från Jenni Bowlin, stickerspilen och metallpilen, samt prickarna (som är rub ons!) är från 7gypsies, den stämlade handen och stämplarna till "februari 07" från Making Memories. Rubriken är stickers från Arctic frog. Mina band har jag ingen koll på varifrån de kommer.

Den andra handlar om Linus absoluta favoritlek - "att skörda". Från början var det en skördetröska och ett par traktorer som skulle brumma runt på Linus säng och då lekte vi faktiskt att vi skördade, men nu betyder det egentligen lite vad som helst, så länge man kör runt med olika fordon på Linus säng. Det är ungefär det enda Linus vill leka... *himlar med ögonen* ...och det har väl blivit lite väl mycket skördande för min smak, under de här gipsveckorna. ;-) På onsdag ska gipset ÄNTLIGEN bort förresten!  På tab-klistermärkena har jag skrivit namnen på de tre fordon som är inblandade i den här bilden... Stora Blå, Skopis och Ponken...

skörda
Allt material är från kitet. Bazzill bling, mönstrade papper från Mara-Mi, thickers från American Crafts och tabstickers från 7Gypsies.


Kommentarer
Postat av: emelie

härliga layouter! och vilken kul grej att skrappa om skördandet. verklgen fart på fotot.

Postat av: ethel

Supersnygga LO:er Anna!
Banden på den m Alva blev såååå bra!

Och fotot på LO nr 2 är hur bra som helst!

2007-02-19 @ 14:39:43
URL: http://ethelb.blogg.se
Postat av: Monica

Man ska väl inte skratta, men jag gör det! Sådana här lekar ska minnas. Det tillhör så speciellt den åldern att verkligen leka sönder speciallekar som aldrig förut funnits och som glöms bort lika snart igen...

2007-02-19 @ 18:50:35
URL: http://monnah.blogsome.com
Postat av: ÅsaF

Läckert läckert läckert Anna!! Vilket bra paket du fick som inspirerade dig så mycket! :-)

2007-02-19 @ 19:51:53
URL: http://asaf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback