Jag har scrappat!

Å vad jag har längtat efter att få scrappa... och nu har jag äntligen snott åt mig lite tid och pysslat lite. Jag har insett att de flesta layouter jag gjort på senare tid varit med bara ett eller möjligen ett par foton. Jag har så himla mycket lättare att få till en LO jag är nöjd med då och jag är så himla impad av dem som ständigt gör skitsnygga layouter med många foton. Jag borde nog utmana mig själv lite och kanske scraplifta, för att få till flerfotolayouter jag också. Här har jag scrappat utifrån en skiss av Becky Higgins. Jag blev ganska nöjd, för fotografierna är ju härliga sommarbilder :-)  men det känns jättesvårt att dekorera när det är så fullt med foton så den blev väldigt enkel. 

kakslottet 

Sen har jag letat fram en LO jag gjorde för ett bra tag sedan - med ett foto såklart... och som jag blev rätt missnöjd med då men som jag gillar bättre nu. Den är lite söt... :-) Jag har målat med massor med akrylfärg och gjort cirklar med QK.

ser stor ut

Jag har scrappat lite mer, men det får ni se senare ;-) Skönt är det i alla fall att ha fått utlopp för lite pyssellust och mer finns på lager! Det är jobbigt att inte ha tid att scrappa alls, men när jag sen får lite tid så vill jag ju bara ha mer och mer...

Jag har förresten gjort om inställningarna så att jag måste godkänna kommentarerna nu. Det blev så trist med alla reklaminlägg som bara verkar bli fler och fler... :-(

Kommentarer
Postat av: Lindzi

Vilka jättefina Los! Gillar färgskalan i dubbeln och de busiga cirklarna i den andra.

Postat av: Ulrika

Så himla härligt att du scrappat Anna och resultatet blev ju toppenbra! Den översta är bara så himla härligt somrig (vad är rubriken gjord av - AC rubons?) Den undre är riktigt cool med all akrylfärg, har funderat på om jag inte ska våga mig på att måla sådär mycket nån gång. Fotot är ju superfint också :-)

2007-01-07 @ 19:53:18
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/
Postat av: emelie

så snyggt med det blåa i hop det svartvita fotot!

2007-01-07 @ 19:54:48
URL: http://emeliesscrap.blogg.se
Postat av: Anna

Åhh vilka härliga layouter Anna!

Din dubbel är superfin, men åhhh vad jag gillar A layouten! Tokgillar alla små criklar.

Kramen Anna S

2007-01-07 @ 22:10:06
URL: http://annastenman.blogg.se/
Postat av: Sanna

Åhhh vilka toppenlayouter! Jag tycker att du har fått ihop det jättebra med många foton! Känner dock igen dina tankar, scrappar också oftast med ett foto.
kram

2007-01-08 @ 08:18:11
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se
Postat av: Sanna F

De är helt underbart jätte fiiiiiiiiiiiina!!!

2007-01-08 @ 11:31:43
URL: http://sannaf.blogspot.com
Postat av: Lilo

Jättefina layouter. Jag scrappar också helst med ett foto... men övar på att få med fler. ;) Gillar din freestyliga sida med cirklar och färg! =)

2007-01-08 @ 12:26:33
URL: http://liloscrap.blogspot.com
Postat av: ÅsaF

Kakslottet är så ljuvlig och somrig!! Jättefint! Och den andra är ju supercool!!

2007-01-09 @ 16:36:11
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Lina

helt underbara layouter Anna! Blir så glad när jag ser att du har scrappat!

2007-01-09 @ 23:04:41
URL: http://www.ltannerfalk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback