Vad bra det är...

...när man kan få visa en layout som är gjord för ett tag sedan. Det passar bra med en layout gjord för SWE Scrapbook när jag nu inte scrappat på ett tag. Det känns som det var JÄTTELÄNGE sedan och på riktigt är det säkert en hel vecka, eller så... ;-) Vi har haft Ulrika med familj på besök ons-fre och det var superskoj. Det var ett och ett halvt år sedan vi träffade Otto och Einar fick vi alltså se för första gången. Ikväll hoppas jag på att få lite scraptid, för jag är så himla sugen.

Den här gjordes till utmaningen "scrappa en anslagstavla" och handlar om att jag ska komma ihåg att ta det lugnt och att det t.ex. nästan aldrig är bråttom hem från dagis osv... Tänk om man bara kunde vara lugn och avslappnad jämt. Vad mycket bättre men skulle må.
image456
Jag har använt bazzill, linjerat papper från Scenic Route, bokstavsstickers från MM, vita brads, en nål från MM och bokstavsstämplar från Forma Hantverk (kom ihåg).

Och så måste jag säga igen att era kommentarer gör mig så glad! Jag har varit dålig på att bloggsurfa på sistone, men hoppas att jag hinner titta in till er alla snart!


Kommentarer
Postat av: Lina

sicket bra tema på din lo o toksnygg är den ju oxå!

Postat av: Lindzi

Jag gillar denna massor! Jag ska komma ihåg (!) att göra en sådan jag med!

2007-07-28 @ 18:59:59
URL: http://lindzi.blogg.se
Postat av: Chruss

Vilka snygga LO's du har här Anna! Så otroligt fina! Dina underbara kort går inte av för hackor heller! Tack för kommentaren i Lisas blogg!
kram

2007-07-29 @ 11:16:13
URL: http://chruss.blogg.se/
Postat av: Lisa

Riktigt snygg, stilren.

2007-07-30 @ 09:17:19
URL: http://majamyra.blogspot.com
Postat av: Jess

Den här var verkligen jättefin! Den får mig att vilja scrappa mer.. =)

2007-07-31 @ 09:43:10
URL: http://www.skrivbordsblomman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback