En kort rapport om nya livet...

Äntligen har jag hittat till en dator med internet! :-) Vi flyttade för precis en vecka sedan och jag har aldrig varit med om värre kaos. Men det är ju ett roooligt kaos! Det känns jättebra. Väldigt konstigt. Vuxet. Som om det bara är på låtsas... Det är svårt att förstå att huset är VÅRT. Vi har fått en del grejor i ordning, men mycket är fortfarande i kartonger och sopsäckar och en hel del av det vi packat upp har bara tryckts in i något skåp eller på nån hylla för att komma undan, så det tar nog lååång tid innan var sak finns på sin plats. (Händer det någonsin?) Vi har inte belysning i alla rum än och några av rummen håller vi stängda så att katterna inte ska få ha alltför kul med kartonger och grejor som vi inte packat upp än. Men tänk vilken lyx att vi har så stort att vi kan göra så! Trädgården har vi inte hunnit med att undersöka så mycket och vädret har inte direkt varit inbjudande heller. Men det kommer kanske foton sen med frågor som "vad är det här?" och "vad ska vi göra med det här?". Vi är inte direkt experter... =)
Igår försökte jag faktiskt scrappa lite i röran, men det funkade inte speciellt bra. Som tur är känns det helt ok att det får vila lite. Jag har ju att göra ändå, minst sagt. Förhoppningsvis kommer vårt internet igång i veckan som kommer. Men jag pratade med Telia igår och de är ju inte kloka. Eventuellt kommer uppkopplingen igång på onsdag, men det är inte säkert att vi får vårt modem i tid för det ligger de efter med. Det händer ju bara för att de inte började behandla min beställning förrän telefonen var flyttad i måndags. Jag gjorde ju beställningen den 12 februari, så modemet hade de ju egentligen kunnat skicka redan då. De ska minsann få ett ganska långt klagomål så småningom...

Jag har förstås hur mycket som helst att berätta egentligen, men det får räcka för nu. Jag hoppas att ni alla mår bra. Det gör vi! :-)

Tack till er som kommit med sömnråd förresten. Vi ska ta tag i det där snart... men Alvas rum är inte riktigt i ordningställt ännu.

Kommentarer
Postat av: emelie

kul att höra att ni kommit in i det härliga kaoset i det nya huset. :-)

Postat av: Lilo

Härligt det låter Anna! Och nej... det är inte säkert att allt någonsin blir ordning och reda på... jag tror vi har en ej uppackad flyttkartong i klädkammaren och vi har bott här över fyra år! Trivs Linus?? Tycker han det är kul med stort hus? Lycka till!!! =)

2007-03-24 @ 11:42:48
URL: http://liloscrap.blogspot.com
Postat av: ethel

Vad roligt att höra från dig! =)
Låter som du har det roligt även om det är rätt jobbigt att flytta också.

Det är härligt med hus och det blir aldrig "klart" - på gott och ont!

Hoppas "inflyttandet" går bra!

2007-03-24 @ 17:31:05
URL: http://ethelb.blogg.se
Postat av: ÅsaF

Härligt att läsa ett Anna-inlägg igen! :-) Det låter jättespännande med allt det nya. Kan förstå att röran blir svår i vardagen dock... Hoppas ni får till det drägligt snart så att du kan njuta mer av att vara husägare! ;-) kramar!

2007-03-26 @ 15:11:51
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Annika E

Så härligt det låter med flytt till eget hus! Hoppas jag får uppleva det nån gång med! Ser fram emot att få se lite foton på härligheten sen. :-) Håller med du att det ska klagas på Telia! Riktigt rejält! Kramis och ha det gott i röran!

2007-03-28 @ 18:21:35
URL: http://www.mammelooni.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback