Lite foton från kaoset...

Ena stunden känns det som att vi aldrig kommer att bli klara med flytten och ibland känns det riktigt lugnt... Klara blir vi såklart, men hur mycket jobb som är kvar är lite svårt att överblicka. Pust. Det är i alla fall rätt jobbigt att flytta. Jag hoppas att det dröjer lääänge till nästa gång.

Vi har i alla fall packat en av de viktigaste sakerna ;-)
image288

Vi har kört iväg en massa kartonger till huset och packat upp ganska många av dem (i högar på golvet, eftersom vi inte har en enda möbel där ännu) för att sen ta tillbaka de tomma kartongerna och packa dem igen. Uträkningen som vi gjorde någonstans på nätet som sa att vi behövde 100 flyttkartonger var tack och lov inte helt sann, men fler än de vi har behövs i alla fall... Men det ordnar sig. Sååå mycket saker är det inte kvar nu och det är kanske ok att det blir lite mer panikpackning på slutet än i början.

Gullig bild på Alva på upptäcktsfärd... Hon tar sig fram så himla bra nu och det är jättekul, men inte bara praktiskt. Fast det är sååå häftigt att se hur nöjd hon blir när hon hittar något nytt och spännande ställe att utforska. :-) Första tanden har förresten kommit fram lite nu! Hon har varit sååå ledsen och det är fortfarande svullet som tusan och det syns ju att det är fler på G, men det känns som att det hjälpte lite mot de sista dagarnas gnällighet att det till sist gick hål så att det sticker fram en liten vass gadd.

image290


Linus i nya lekstugan... =)
image291

Roligare än så blir det inte från mig nu. Jag börjar bli scrapsugen och det är ju lite jobbigt eftersom det nog dröjer ett gäng dagar till innan det kan bli aktuellt. Men ett skrivbord till scraprummet har levererats från IKEA idag (eller snarare 2 skrivbordsskivor men än så länge bara en uppsättning ben, de andra kommer senare), så jag får väl se till att bygga ihop det snart... ;-)


Kommentarer
Postat av: Mysmasken

Kul med lite bilder. Roligt för Linus att han får en lekstuga.

Kommer sakna dig i tio dagar :( Hoppas du hittar till ett bibliotek eller till någon snäll vän som har internet :P

Postat av: Lina

Åh, så härligt med lekstuga! Så skoj de kommer att ha med den! Önskar dig fortsatt lycka till med flytten!
kram

2007-03-15 @ 20:39:19
URL: http://www.ltannerfalk.blogg.se
Postat av: Monica

Vad roligt att få se lite flyttbilder! :-) Lekstuga... Jag har sådana härliga minnen med vår gamla lekstuga, doften av vinteräpplena som stod där, den härligt stora Pippiplanschen. (Far byggde en halvstor lekstuga till oss som också var lite bod till allt möjligt.)

2007-03-15 @ 22:06:39
URL: http://monnah.blogsome.com
Postat av: emelie

så mysigt det ser ut mied linus i lekstugan! och vilken tur att ni fått packat det viktigaste :-)

2007-03-16 @ 13:02:33
URL: http://emeliesscrap.blogg.se
Postat av: emelie

glömde säga...
lycka till nu i helgen när det stora lasset skulle gå.

2007-03-16 @ 13:02:57
URL: http://emeliesscrap.blogg.se
Postat av: Sanna

Härliga foton!
Lycka till med flytten!!!

2007-03-22 @ 21:18:24
URL: http://sannaf.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback