Rörigt, minst sagt...

Det blir bara mer och mer rörigt här hemma, men som tur är så försvinner ju en hel saker del ned i kartongerna även om det inte direkt ser tomt ut i lägenheten ännu. Stackars Alva tar sig ständigt fram till jättespännande saker bara för att bli av med dem i samma stund som hon äntligen nått dem... Jag tror vi måste städa undan lite idag, så att det inte ligger lika mycket spännande grejor, grus och skräp överallt.

Tänk att vi verkligen får nycklarna imorgon! Vad härligt det ska bli att åka till huset och vara där helt själva och försöka förstå att det är vårt...
 
Jag började packa ned scrapgrejorna igår. Trist, men det blir desto roligare att packa upp dem i scraprummet sen. Jag måste ju få jubla ganska mycket över att jag fick vara med på
Scrapjackeds slide show förresten. :-) Superkul!

Igår köpte vi ett par lampor och en barngrind. Vi kom plötsligt på att lamporna vi har i lägenheten såklart inte räcker för att få ljus i alla rum i huset. :-) Linus fick en fotbollsplafond och Alva en orange tyglampa. Linus har redan bestämt att han ska bo i rummet som har racerbilar på väggarna (det är typ terracottafärgat med en bård med bilar...) och det gör ju att Alva hamnar i det gröna rummet med hästar på bården. Lite typiskt, men vi lär nog inte orka göra om de rummen i första hand. Då känns det som att det jätteblå sovrummet vi ska bo i får gå före. :-)

Hm... dags att ta tag i dagen nu! Hoppas ni har det bra och att vädret är lika soligt och vårigt hos er som det är här!

Kommentarer
Postat av: emelie

så spännande att det äntligen är dags att flytta till huset! lycka till med allt packande och uppackande.

Postat av: Lindzi

Lycka till!!! Hoppas ni ska trivas i ert hus!

2007-03-11 @ 15:32:27
URL: http://lindzi.blogg.se
Postat av: Ulrika

Å vad spännande att det är dags nu! Men vänta då är det ju snart dags för oss också och flyttkartongerna packar sig visst inte själva. Kanske borde börja med dom nu!

2007-03-12 @ 09:49:04
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback