arg Alva

Ja inte just nu, tack och lov, nu sover hon... :-) Och igår fick jag henne att somna i sin egen säng för första gången. Det är hennes pappa som har tagit hand om det förut, men igår var han borta och ett tag trodde jag att jag hade sabbat alltihop, men till sist sov båda barnen i sina sängar! Lite magiskt... :-) Hon har inte sovit hela natten i sin säng sedan i söndags, men det är i alla fall alldeles fantastiskt att hon sover rätt gott på kvällarna, så det räcker gott än så länge.

Här är i alla fall en av layouterna jag satt och pillade med på lördagskvällen på Scrapeventet. Det känns lite bra att ha fångat den arga Alva på bild, eftersom det också är en stor del av vardagen... ;-)

image354
Papper American Crafts, bazzill, fancy pants och WeR memory keepers. Spetsen är färgad med fluid chalk och rubriken är stickers från chatterbox. Journalingcirkel från 7gypsies.

Färgerna på båden den här och layouten nedan är inspirerade från en så himla snygg annons jag såg i en tidning i vintras. Färgerna där var grönt, brunt, svart och vitt och jag har lagt till orange som accentfärg.
image355
Papper KI Memories, Scenic Route, My mind's Eye, WeR MEmory keepars, DAisyD's, FAncy Pants. Stickers chatterbox, utstansat QK Paige, BG rub on. Liten hambly journalingoverlay, metallpilar 7gypsies.

Den ser helt sned ut... så är det inte på riktigt...

Jag hoppas ni får en bra helg allihopa!

Kommentarer
Postat av: Anna

Huu hon ser riktigt helgit förbannad ut på fotot, ingen hit att ha argar barn hemma, men som du skriver en del av vardagen.

Så mysig äventyrslayouten är, kommer så väl ihåg F & L´s första möste med gräset i sttandes ställning.

Kramen Anna

Postat av: ethel

Så snygga layouter! Den med arga Alva är verkligen kalas! Fotot är så fint även om hon är arg/ledsen och som du säger är det viktigt att även visa den sidan av tillvaron...

Gillar din andra också. Upplägget är så fint och färgkombon är snygg - jag är lite kär i oranga färger för tillfället så jag tycker förstås att det blev super att lägga till orange =)

2007-05-04 @ 09:58:28
URL: http://ethelb.blogg.se
Postat av: Ellinor

Så läckra layouter! Jag gillar verkligen färgerna och upplägget på bägge två!

2007-05-04 @ 12:39:26
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej! Ville bara säga att jag älskar alla dina Lo:s. De är helt underbara. Jag kollar på din blogg varenda dag för att se om du har gjort något nytt och idag blev jag glatt överraskad. Båda två var helt underbara med underbara färger och upplägg. Det bästa med dina alster är att de aldrig blir enformiga, utan du har alltid en bra variation. och det gör att det aldrig blir tråkigt att titta på dem.

2007-05-04 @ 15:20:19
URL: http://wonderfullife.blogg.se/
Postat av: Lina

helt makalöst underbara layouter Anna! Gillar allt!!!

2007-05-04 @ 20:14:23
URL: http://ltannerfalk.blogg.se
Postat av: Lena S

Jättehärliga LOer Vännen och så skönt att era kvällar börjar bli så mycket bättre....
Kramis/Lena S

2007-05-04 @ 22:24:31
URL: http://lenasochronjasscrapp.blogg.se/
Postat av: tanja

Så snygga Anna! Vilken härlig färgkombo och det orange är verkligen pricken över i:et.

Kram

2007-05-05 @ 06:27:22
URL: http://sakerattminnas.blogspot.com
Postat av: ÅsaF

Åh så snygga de blev Anna!!! Ditt sinne för detaljer är så inspirerande! Kram på dig

2007-05-06 @ 16:19:07
URL: http://asaf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback