One little word...

Ord nr 20 är "Trust".

image746

Jag är trött, trött, trött. Lite mindre förkyld, men ändå toktrött. Och det känns tröstlöst inför natten. Alva sover så oroligt, så oroligt... och hon har haft såna utbrott mitt i natten - hon kan skrika så mycket att det är inte klokt! - så vi är på helspänn och blir livrädda vid minsta pip, för att det kanske är dags igen. Himlans krångligt. Vi skulle behöva lite mindre krångel nu, tack!

Kommentarer
Postat av: Kate O'Brien

Beautiful layout Anna!! You do such amazing layouts.

Postat av: Pernilla

hmmm det där med hysteriska utbrott mitt i natten känner jag igen. jag hade det som barn och min son har det. nattskräck kallas det. barnet är inte vaket och vet inte vad det gör. enda sättet som vi lyckats att kväva hysteriatackerna är genom att låta julius vara ifred. när jag fick mina anfall så tog pappa mig i ett täcke och vi gick ut och tittade på stjärnorna. chocken av temperaturskillnaden lugnade mig. tyvärr funkar inte detta på bullen. jag hörde efter på bvc och tydligen är det värre för föräldrar än för barnen. fick en atikel också. jag kan se om jag har kvar den. summa sumarum av den hjälpen jag fick var i alla fall. barnet lider inte, låt barnet vara; då går anfallet över fortast. det blev långt det här.

roligt med alla utländska uppdrag du fått!!
du är ju en riktig proffsscrappare nu!

2008-02-18 @ 12:14:30
URL: http://pillerillmittilivet.blogspot.com
Postat av: Pernilla

jag vet att det är omöjligt att låta sitt barn skrika hysteriskt utan att försöka göra ngt åt det. jag blir fortfarande helt ställd när det händer och får hålla i mig själv för att inte försöka hjälpa till. jag trodde att titta på stjärnorna i täcke skulle funka på julius eftersom det gjorde det för mig men icke. men testa det på alva, det kan ju funka... julius nattskräck var som värst när han var mellan 1,5 och 2,5. nu när han närmar sig 4 händer det max en gång varannan månad. man blir verkligen helt knäckt som förälder av att se sitt barn så förtvivlat, men mina minnen av att titta på stjärnorna på nätterna är enbart positiva! och jag ääääääälskar fortfarande att titta upp på himlen en stjärnklar natt.

lycka till och hoppas att det inte händer inatt!!

2008-02-18 @ 16:08:05
URL: http://pillerillmittilivet.blogspot.com/
Postat av: Lina T

toksnygg LO, älskar färgerna som du använt :)
Förstår att ni har det jobbigt. Linnea är fortfarande uppe 1-2 ggr /natt men hon är relativ tyst i alla fall. Försöker se det i ett större perspektiv att det går över, men det är inte så lätt när man sitter där och är helt galet trött på allting.... Jag vet, var där rejält för någon vecka sen.
kram vännen!

2008-02-18 @ 18:27:17
URL: http://ltannerfalk.blogg.se
Postat av: Maria

Usch, att inte sova på nätterna knäcker ju vem som helst. Hoppas det blir bättre snart.

Fin LO har du gjort i alla fall, du är så himla duktig.

Maria

2008-02-18 @ 19:35:08
URL: http://copyrightmaria.se
Postat av: SannaF

Snyggt!!!
Sömnbrist är inte kul! Här hemma har vi sängvätare som väcker oss och även vällingdrickande monster...
Ibland undrar man när man ska få sova en hel natt!!!

skickar styrkekramar och hoppas det lugnar ner sig snart!!

2008-02-18 @ 21:42:05
URL: http://sannaf.blogspot.com
Postat av: Danielle C.

LOVE this layout!!!!

2008-02-19 @ 06:16:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback