Solkräm...?


Är det någon som har något tips om en bra, inte så hemskt miljöfarlig och helst inte cancerframkallande solkräm för barn...? Blir så trött efter alla tester den senaste tiden och den som vi köpt innehåller visst de (eventuellt) farliga zinkpartiklarna. *suck*

Jag vill köpa en ny och måste väl gå igenom testerna och se vad som verkar bäst. Men om jag har tur har ju någon annan redan gjort det...? =)


Kommentarer
Postat av: Anna-Carin

Jag gillar Forever Livings solkräm. Men den säljs nog endast via återförsäljare (hemparty och liknande). Dryg, lätt att smörja ut och luktar gott. Och så naturligtvis aloe vera i. Och faktorn är 30 - perfekt på barn.

Postat av: ninaerica

Jag brukar köpa Bamsesolkrämen från apoteket. Har för mig att jag kollade för lääänge sen att den är bra för barnen.

2008-05-30 @ 20:51:57
Postat av: Annika Knober

Förra året hade man just en sådan här stor test. vinnaren var Ambre Solaire ifrån garnier. för kids och med 30 i solfaktor. sprutflaska som luktar gott - har använt den sedan dess både hemma, på mallis och i thailand. finns bla på ica och kostar runt en hundring - värd varenda krona

2008-06-01 @ 13:59:18
URL: http://annikaknober.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vi kollade på dagiset jag jobbar på och det verkar som om krämerna i sprayflaska oftast inte innehåller de ämnen de varnat för.

2008-06-14 @ 11:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback