Fakta om Finland


Jag har varit i Helsingfors med jobbet idag. En kollega och jag flög dit igår kväll, sov en natt på hotell, var på ett jättetrevligt möte hela dagen idag och flög hem igen. Vi lyckades få komma med ett tidigare plan hem än det vi var bokade på, så det var ju toppen. Det var skoj med en liten resa, men vi hann förstås inte turista och se oss omkring.

Jag var på en skrivarkurs i utkanten av Helsingfors någon gång när jag gick på gymnasiet och se har jag väl varit i land någon kort sväng i samband med en båtresa också, men något riktigt turistande har jag inte ägnat mig åt just i Helsingfors. Jag hade inte ens med mig kameran nu, för jag kände ju på mig att det inte riktigt var någon idé. Kanske vi skulle ta och skaffa en liten kamera också, som hade varit enkel att ta med på en sån här resa? Vår gamla, lilla digitalkamera som vi köpte när Linus föddes 2003, verkar till sist ha gett upp nu nyligen. Om inte annat hade det varit roligt att ta kort på bastun som det visade sig att jag hade på hotellrummet. =)


Kommentarer
Postat av: Silje

Det ligger en award til deg i bloggen min!

Postat av: Milkalisa

Kul med en helsingforsresa! trevlig helg!

2008-10-24 @ 18:40:01
Postat av: Jessica carlberg



HeJ! skrev tidigare men har inte fått svar och skulle gärna vilja ha svar, så jag frågar igenVilken snygga LO:sar. Hur har du gjort se fyrkantiga hållen och fått det att se ut som block papper på Alva med strumporna.



MVH Jessica



2008-10-25 @ 14:07:45
Postat av: Lilo

Jag har turistat lite i Helsingfors. Vi var dit med barnen för flera år sedan! Det finns faktiskt kul saker att göra där. Så ta båten med barnen någon sommar och en natt på hotell och så hinner man med deras Aquaria (som heter något annat och är mycket större och roligare än vårt) och deras fina tivoli!

2008-10-25 @ 22:04:45
URL: http://liloscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback