Smyckeskurs...


Vi var ett gäng tjejer som var på smyckeskurs igår eftermiddag. Det var sååååå roligt och förstås också alldeles livsfarligt eftersom jag bara vill göra mer och mer... =) Jag tror vi kände så allihopa. En del var supersnabba och hann göra flera halsband, armband och örhängen. Jag bestämde mig förstås för att jag skulle ha tokmånga pärlor och grejor på mitt stackars halsband, så jag hann inte mer än att precis bli färdig med det. Men oj så kul det var.



Så även om jag nu aaaaaabsolut inte ska börja göra smycken var och varannan dag... för det har jag varken tid eller råd med... =) så måste jag ju bara fråga om någon har något bra tips på pärlprylbutiker...??? Inte för att jag ska shoppa något. Nädå... absolut inte. =) Men ändå. Det kan ju vara kul att veta.

Kommentarer
Postat av: kicken

Ja alltså någon butik vet jag inte, men om du ska till thailand snart så finns det massor, för typ inga pengar alls. Min farmor har ett hus i thailand och är där flera gånger om året, och då ber vi henne att köpa pärlor åt oss.

Kramizzz kicken

Postat av: Sanna

Det har hänt både en, två och fler gånger att jag har beställt från http://www.teardevil.se/

Underbart fint halsband du gjort!

kram

2008-09-21 @ 16:32:00
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se/
Postat av: pernilla

zionesse i mörby centrum de har även en nätbutik.

http://www.zionesse.com/ säg till om du ska dit så tar vi en fika.

2008-09-21 @ 18:48:51
URL: http://pillerillmittilivet.blogspot.com/
Postat av: Monica

Parldesign.com har jag köpt mycket från för några år sedan. Var helt nöjd med det och sålde en del smycken jag gjorde. Prisvärda och kvalitevärda då tyckte jag. Säkert bra i dag också:)

2008-09-21 @ 19:25:20
Postat av: Jenny

Jätte fint halsband.

Vågar inte prova den där hobbyn, för jag har INTE råd å tid att fastna i fler "beroenden"

2008-09-21 @ 19:33:23
URL: http://jakobsmamma.blogg.se/
Postat av: EmmLa

Supersnyggt halsband!! Jag vågar inte heller prova, för då skulle jag fastna direkt... :) Tipsar också om Pärlbutiken i Norrköping, efetrsom jag bor här. Har faktiskt inte varit inne, men har hört att de har Sveriges bästa utbud på en hel del... de har webbshop: http://www.parlbutiken.nu/webbshop.htm

Fast du skulle ju inte handla iofs ;-)

2008-09-21 @ 20:10:51
URL: http://emmlisen.blogspot.com
Postat av: Lilo

Läckert! Jag blir sugen jag med på att pärla ibland men tror inte min tid räcker till. ;) Jag fattar inte hur du kan hinna så mycket till roliga utmaningar?? Och vart du hittar allt kul?? Det är ialla fall alltid roligt att kika in på din blogg!

2008-09-21 @ 23:12:07
URL: http://liloscrap.blogspot.com
Postat av: Anna-Carin/anaber

Och jag måste ju göra lite reklam för Pagoni, där vi var i somras och fruhippepärlade. Supertrevliga ägare och kunniga, delar gärna med sig av sina kunskaper. Bra pris och om jag inte minns fel så är de en av Sveriges största butiker på nätet. www.pagoni.se är adressen även om du inte skulle handla. Men fönstershoppa kan man göra med gott samvete!

2008-09-21 @ 23:12:54
URL: http://anaberscrap.blogspot.com
Postat av: myamia

Jag skulle verkligen vilja pärla och ha det som en andra hobby... men tiden skulle nog inte räcka till och pengarna framförallt. Tänk om man kunde pyssla med lite av varje... och ha oändligt mycket pengar och tid... drömmer mig bort

Superfint halsband har du gjort iallafall, ska vi få se mer ;)...

2008-09-22 @ 15:18:24
URL: http://www.myamias.blogspot.com
Postat av: Pysselpetra

underbara färger! ser fantastiskt vackert ut

2008-09-28 @ 22:14:40
URL: http://mittkreativakaos.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback