Vecka 2...


Så här blev då vecka 2 när jag petat in bilderna i mallen. Inga mönstrade papper fick plats den här gången. Sen passade jag på att spara över och förstöra min mall så att jag var tvungen att göra om den.... Grrr...! Den blev ungefär likadan men inte på pricken lika.

Alva har somnat ganska snällt ett tag nu. Sen har hon fortfarande haft perioder där hon har varit extremt krånglig senare på kvällen och natten, men det har gått lite upp och ned och emellanåt har det också varit hyggligt lugnt. Hon kommer alltid över till vår säng och det oftast ganska tidigt, men de gånger hon direkt somnar om och sen sover ok så känns det ändå som en riktigt bra natt, även om man sprungit upp och hämtat henne eller diverse viktiga prylar från hennes rum.

Men nu har hon haft 2 katastrofala kvällar då  hon verkligen inte velat sova. Mycket stök och bök och skrik... och oj vad man direkt blir sänkt. Det har varit så krångligt i nästan 3 år, så det behövs inte mycket strul för att man ska känna den stora hopplösheten. Men jag tror att det kommer att ordna sig nu under våren. Hon kommer förmodligen att sluta sova middag på dagis någon gång i vår och kanske var hon helt enkelt inte tillräckligt trött igår och nu ikväll, efter lugna och lite tråkiga dagar hemma och dessutom lite sovmorgon på mornarna. Jag hoppas i alla fall på att det är nu i vår det vänder och blir lugnt och bra på riktigt.

Vattkopporna är förresten mycket bättre även om hon inte är frisk och färdig med att vara smittsam ännu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

These are my photos from week 2 of Project 365. I really miss my camera and hope I will get it back tomorrow! I ruined my template after using it today so I had to redo it. Really annoying... but hopefully I learned something. ;-)


Kommentarer
Postat av: Emma

oh vad kul idé att göra en sådan där efter varje vecka! =) Jättefint blir det verkligen!

2009-01-11 @ 23:40:57
Postat av: Renée / TraLaLa

Snyggt! Vilket program har du gjort den i? Photoshop eller något layoutprogram?

2009-01-12 @ 08:47:30
Postat av: emelie

jättesnygg! du har verkligen fått till en snygg mall också.

Postat av: Sabina

Det är ju en superidé att göra så vecka för vecka! Är det din egen mall eller finns den att köpa? Och så måste jag säga att jag ÄÄÄÄLSKAR din ÄppelPäppel-LO!!

2009-01-13 @ 16:55:41
URL: http://sabinabotin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback