Bundit en liten bok...

 
Någon kanske minns att
jag band en liten bok i somras? Nu har jag gjort en till! Det gick ganska snabbt och det är så kul. Jag tycker att de blir så himla söta. :)

De här bilderna däremot, de är som de är. Det är ju trots allt november... ;-) Jag är hemma och vabbar med Alva idag. Vi har en riktigt mysig dag, men förhoppningsvis kan hon gå till dagis igen imorgon.








Kommentarer
Postat av: carina

super söt!!! så där skulle jag också vilja göra är det svårt=)

Postat av: K8an

Lovely!!

2009-11-24 @ 13:36:34
URL: http://imingarderob.blogg.se/
Postat av: Jenny

Nämen - det är ju precis det här jag går och fnurlar på att göra! Har du nån tutorial på själva bindningen? Jag har en, men bitvis är den svår att förstå, så om jag korsrefererar lite med nån mer, så kanske... Dessutom gillar jag din pärm här jättemycket, i min bok är det nån jobbig läderinbindning som jag inte alls blir sugen på...! Det ser ut som om stygnen i pärmen går så långt in - går det ändå lätt att öppna boken helt? Blir alltid galen på böcker som fäller ihop sig och har sig... Gör den här det?



Den är helt fantastisk - en otrolig inspiration för mig som går och väntar på tid att skrida till verket...! Jag har också tänkt sätta olika slags papper i boken - men hade inte tänkt på att sätta "mönstrat"/notpapper direkt i boken. Supersmart! Ska ha akvarellpapper också, och ritpapper och... Hehe - det blir nog bra! :)

2009-11-25 @ 14:56:27
URL: http://himmelochord.wordpress.com
Postat av: sandra

Superbe!!!!!!!!!!!!!!!

2009-11-25 @ 15:35:52
URL: http://lescrapdesandra.canalblog.com
Postat av: Sissi

Åh, en sån här blir man ju verkligen sugen på att göra! Kul!

2009-11-30 @ 18:04:10
URL: http://scrapbox.blogg.se/
Postat av: Jenny

Meh - nu har jag slarvat bort länken jag fick, trodde den skulle vara här... Vill du posta om den? Sen funtar jag på vad du använt för tråd till att binda signaturerna? Jag har köpt björntråd att använda till det, men tycker att det kanske känns lite för klent... Din tråd ser tjockare ut - vad är det för nåt? Broderigarn? Floss? Kram pårej!

2009-12-17 @ 07:13:04
URL: http://himmelochord.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback