Schabloner


Jag fick en fråga om vad jag använt som schablon när jag gjort mina sprayade och målade cirklar nyligen. Lite större cirklar har jag gjort (mest med akrylfärg) med en orange plastmall från Fiskars. Den är kanske tänkt att användas som mall när man skär tror jag. När jag gjort många lika stora cirklar (ganska små, men inte punchinellasmå) med både sprayfärg och akryl, så har jag använt "det som blev över" från en massa chipboardcirklar från SEI. Det var ett ark som man tryckte ut en massa små cirklar från. Jag har tyvärr ingen aning om var jag fick tag i det... Jag tror det kom hem som något pris eller någon gratisgrej på något sätt, för ett par år sedan. Den som spar han har. =)

Dina använder lite allt möjligt men jag har för mig att hon bland annat pratat om billiga schabloner från Target. Jag försöker att ha ögonen med mig och norpa åt mig saker (typ skräp) som kan funka som schabloner. Men jag vill ha fler! Satt och googlade för ett par månader sedan och det såg ut som om det kan finnas en del intressanta saker på Kreatima, har jag för mig.




Kommentarer
Postat av: Sannasmamma

Studsar tillbaks och önskar en god fortsättning på det nya året!! =)

Postat av: pernilla

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40145888

och

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80133044



jag har också skurit ut shabloner genom att göra foton svartvita och skära bort antingen det svarta eller vita. lite meckigt men värt den i vissa fall:

http://pillerillmittilivet.blogspot.com/2009/06/froken-sara-ska-sluta-pa-solstjarnan.html

2010-01-05 @ 23:10:35
URL: http://pillerillmittilivet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback