Linas kortutmaning...

...som gick ut på att man skulle göra 3 olika kort med samma stämpel och samma papper var jätteskoj! Inser så här i efterhand att det inte blev exakt samma papper på alla 3 kort, men väldigt nästan i alla fall. Undrar om det var för att det var just Lina som kom med utmaningen som det blev sun room-papper? ;-) Stämpeln är förstås en hÄngel och på det första kortet har jag också använt Sassy sequins från Queen&Co. Texten har jag skrivit förhand, därav ojämnheterna...
3 med samma 1

Till kort nr 2 är flickans kläder stämplade på mönstrat papper. Det är en av alla saker jag har jag velat testa länge nu och himmel vad kul det var! Ett enkelt sätt att få det fint utan så mycket färgläggning...
3 med samma 2

På det tredje kortet gick jag lös med knappar från Foof-a-La! :-)

3 med samma 3

Jag påbörjade en antibiotikakur igår och är fortfarande väldigt sliten idag, men det är ändå lite bättre än vad det varit de senaste dagarna och det känns så skönt. Är trött på sjukdomar nu och vill att vi ska få vara friska resten av sommaren! Pliiiis....  Det känns som om jag ägnade halva natten åt att försöka att inte andas på Alva som sover brevid mig - lätt som en plätt att undvika henne... *suck* Men vänta nu - fokus på det positiva i att jag känner mig lite bättre, hurra! :-)

I brist på nyproduktion...

får jag väl berika bloggen med några gamla saker. Jag har fortfarande feber och mår pyton. Har varit till vårdcentralen och när de tittat närmare på mitt blod skulle de ringa och berätta om det är någon poäng med antibiotika eller inte. Läkaren sa till mig att jag måste vara försiktig med Alva så att inte hon blir smittad. Himmel... Hur lätt är det när jag ammar henne jämt och ständigt? Vi är ju oundvikligen rätt nära varandra dygnet runt, så nu oroar jag mig över henne... men det är väl bara att hoppas på det bästa och än så länge verkar hon frisk.

Apropå oro, den här LOn gjorde jag under sjukhusvistelsen i våras: 

I brist på nyproduktion...

Det är förstås samma bruna färg på hela bakgrunden egentligen och texten är nog svår att läsa eftersom det blev lite suddigt:

Jag har varit en hönsig mamma från första början och sedan vi förlorade Hugo har det varit ännu svårare att hålla alla rädslor borta. Men jag vet att man måste släppa taget. Du måste få gå din egen väg. Du kommer att åka på skolresor och läger. Du kommer att bli skjutsad av kompisars föräldrar och du kommer att gå till skolan på egen hand... och jag kommer att få kämpa hårt för varje litet steg jag släpper dig. Livrädd att inte få dig åter. mamma 060514

Den här kom också till på sjukhuset. Jag var starkt inspirerad av en LO i "A designer's eye for scrapbooking" av Ali Edwards.

Ta det lugnt

...och till sist en Alva-LO, som förstås är gjord sedan vi kom hem. ;-)  

Evig

Hm... ser ni som jag att det är en färg som går igen i alla 3? Det var ju lite komiskt. Det är väl kanske en lagom praktisk och neutral färg?  Det blev nästan lite mycket på en gång med de här 3 brevid varandra!

Scrappade faktiskt igår...

Det bästa med dig...

...och resultatet blev den här LOn till juni månads tävling på Scrappiz, med tema "bäst". Det må vara förutsägbart att scrappa bebisbilder, men det kan inte hjälpas. Formatet är liggande letter och det känns himla skoj att prova på något annat än 12x12. Jag har köpt fina album från Maple lane, som jag ser fram emot att fylla.

Det vimlar av scrapinspiration i kroppen, men tyvärr är det just nu feber, halsont och huvudvärk som vimlar allra mest, så jag skulle tro att alla idéer får vänta på bättre tider...

Första inlägget

Oj, nu är jag lite förvirrad men det verkar som om jag har skaffat en blogg... :-) Jag tänkte visa lite av min scrapping här framöver.