Den där layouten med foton tagna av min bror...

Till sist har jag fått tag i min bror (som befinner sig i Beirut för tillfället) och fått ok på att jag får visa den här layouten. Eftersom det är han som tagit fotona så ville jag vara säker på att det var ok med honom.

image537
Materialet kommer från Cocoa Daisy's Augustikit. Två av fotografierna är från Gaza, men jag är faktiskt lite osäker på var det tredje är taget. Jag ska ta reda på det... Jag har sytt rutmönstret på maskin och suddat med torrchalk längs sömmarna. Det som ser ut som kork är just det också, ett tunt, självhäftande korkark från Karen Foster. Gillar det massor!

Det ÄR mycket i världen som är obegripligt och overkligt. Hade jag haft en endaste röd tröja i garderoben hade jag helt klart tagit på mig den idag, som stöd för munkarna i Burma. Hua... Det är svårt att bara ta in en lagom dos verklighet, för att liksom balansera och få perspektiv på sin egen tillvaro...

Hur som helst  - jag hoppas att ni alla får en bra helg!

Väldans bra postdag... =)

Japp, idag trillade både CK, Memory Makers och septemberkitet från Cocoa Daisy + boken the Dares (signerad av K. Contes själv! ) ned i brevlådan. Eller ja, som ni förstår har vi inte en så stor brevlåda att scrappaket faktiskt kan trilla ned i den, utan jag fick förstås åka till macken och hämta det... men strunt samma. Kul med så mycket nya pryttlar. Tidningarna (eller boken?) ska jag njuta av på tåget imorgon.

Det kan vara bra på oväntade sätt också - att nästan drunka i pysselsaker. =) Igår ringde det nämligen en hel drös med försäljare (och efter ett tag kom vi på att det är precis efter lön - det sambandet har jag aldrig sett förut *lite trög kanske*) och en av dem ringde från en klubb som sålde paket med pysselsaker för vuxna. Åååå vad det var härligt att kunna säga till honom att jag har pysselsaker så det räcker och blir över och definitivt inte behöver något från honom...

I morse var jag tvungen att springa ut och ta lite foton ute på tomten, för det var så himla vackert när solen lyste genom häcken som börjar få höstfärger. Batteriet i kameran tog slut precis då, men som tur var hann jag få några bilder innan det hände.

image536

Det är inte klokt att det snart är vinter. Vart tar tiden vägen?

Andra nyheter - Alva har gått mer och mer de senaste dagarna. Det börjar verkligen lossna och det är nog inte många dagar kvar tills hon överger krypandet nästan helt. Det är jätteskoj. Hon tycker det är så kul och hon ser ju så himla stor ut.

Jag hade en vansinnig huvudvärk på eftermiddagen idag. Det känns fortfarande att det ligger och lurar och jag hoppas verkligen inte att det är någon sjukdom på G utan att det bara är sömnbristen som börjar göra sig påmind. Jag har inte kommit i säng i tid, med tanke på hur tidigt barnen sen väcker oss, på ganska många kvällar nu. Men jag hinner ju liksom inte gå och lägga mig... och SÅ sent är jag inte uppe heller. Det vore bättre om barnen slutade vakna före 6. Eller före 5, som det också varit ibland nu...

Det här fotot är så mysigt...

....så jag scrappade det igen, trots att det är med i clearalbumet jag gjorde i somras. Scanningen ville sig inte riktigt, men det är ju på tok för mörkt för att fota nu och jag har inte tålamod nog för att vänta tills imorgon.

image535
Materialet kommer från Cocoa Daisys augustikit.

Jag har gjort ytterligare en layout klar idag, men jag måste maila den till fotografen (=min lillebror) och kolla att det är ok att jag lägger ut den här innan ni får se. Jag tror att det är ok, men vill ändå kolla...

Och så är jag färdig med bidragen till Scrappiztävlingen! Äntligen! Jag hoppas på ljust och fint väder imorgon em, så att jag kan fota och få dem ivägskickade också... =)

God natt på er!

Fick ett stoooort paket igår...

...med mina priser från Cocoa Daisys tävling som sponsrades av Deja Views. Superkul och enormt konstig känsla att jag vann! Prispaketet innehöll alla pryttlar från Deja Views tre senaste Fresh Prints-serier. Jag håller på och fnular på om jag inte ska komma på någon liten tävling att ha här i bloggen, så att jag kan dela med mig av lite av sakerna...Jag återkommer om det... :)

image533

Jag hoppas också att September-kitet från just Cocoa Daisy dyker upp snart. Och så beställde jag visst lite prylar från Lifetime när de hade så bra rea i helgen (och dessutom är ju dollarn låg och trevlig för oss shoppare).

Annars... jag sliter på med bidragen till Scrappiztävlingen. Jag är faktiskt näääästan klar nu. Tror att jag borde kunna få till det sista ikväll, men sen måste jag nog ändå vänta på bättre ljus för att kunna fota ordentligt. (Och så får jag ju inte visa dem här förrän tävligen är avgjord.) Jag har verkligen ingen aning om hur jag ligger till inför den här finalen, men oavsett så känns det jättekul att snart ha genomfört alla 4 deltävlingarna plus finalen.

Alvas sko är fortfarande borta. Jag sprang faktiskt ut och kikade en extra gång i cykelkärran efter Annas kommentar... men tyvärr, den fanns inte där... Så här ser den som är kvar ut...
image534

Jag var bara tvungen att fota den stackaren, så vi i alla fall har något kvar av Alvas allra första egna skor, om nu den här skulle rymma också. =) Det kanske vore ännu bättre om jag såg till att rädda undan själva skon så den är i säkert förvar, för vi har ju ändå ingen användning för den.

Lät jag lite gnällig förut? =)

Nu har jag varit på en supertrevlig (som vanligt) scrapträff! Cocoa Daisy har ju en tävling nu (deadline den 30:e) där man ska använda deras augustikit och det är rätt behändigt att ha med sig kit-grejor när man åker hemifrån och scrappar för då behöver man inte fundera så mycket över materialet utan kan mest fokusera på att plocka ihop verktyg och småsaker. Jag har ett par halvfärdiga layouter som vore kul att få klara innan söndag, men en blidde klar redan nu ikväll.

image531
Det ljusbeige är filt, de små prickarna uppe till vänster på och utifrån fotot är jättevackra blingstenar och stjärnorna är rub ons.

Tack för titten! :)

Jag är fortfarande lite ledsen över Alvas försvunna sko, men annars känns det helt ok!

Nej...

Dagen kom med två trista nyheter - att det inte blidde något gäst-DT uppdrag hos Kortmakaren var den ena. Men STORT grattis till alla tjejer som fick chansen! Jag är lite besviken nu, precis som jag visste att jag skulle bli, men jag vet ju också att det går över rätt snart.

Den andra mindre bra grejen var att Alva lyckades sparka av sig sin ena sko när hon och Linus åkte i cykelkärran bakom Johan tidigare idag. Den trillade ur och försvann. Vi har letat längs hela cykelvägen utan att hitta den, så nu har hon bara en sko. De var alldeles nya och fina... :(

Men snart ska jag åka på pysselträff och scrappa i ett par timmar. Det ger förhoppningsvis en massa glad energi! :)

Ha en bra måndagskväll, allihopa!

Bara reklam och lönespecar...

*snyft*

En svag förhoppning om att posten har slarvat och inte delar ut det de ska i tid återstår... men annars har jag ju redan skrivit det - besvikelsen går över ganska snart. :)

Väntar på posten...

Det är ju ingen idé att låtsas som om jag inte är nervös... =) Tur att J är hemma med barnen och kan rapportera direkt när brevbäraren kommer. Tänk vad skoj det vore om det kom ett brev från Kortmakaren i brevlådan idag!

Maria skrev på Scrappiz att hon nästan får dåligt samvete när hon ser hur förväntasfulla alla är, för hon har ju varit tvungen att välja bort så många. Men det ingår ju liksom i spelreglerna! Jag kommer absolut att känna besvikelse om jag inte får någon rolig post, men det är ju så det är... Den besvikelsen går över och nog förstår vi allihop att du inte kan ha 50 gästdesigners, Maria...! =)

Hur som helst... än är jag inte besviken utan bara spänd och otålig... =) Posten brukar komma vid 13-14-tiden så det närmar sig.




Svart och vitt och rött

Tack för era gulliga kommentarer om min lilla, lilla layout. Jag är jättesugen på att göra fler men just precis nu är det bidragen till Scrappiztävlingen som tar all tid.

Till en utmaning på
SWE Scrapbook har jag gjort den här layouten - med svart och vitt och en accentfärg. Fotot är från förra helgen då Alva och jag var hemma själva. Vi hade det verkligen mysigt och skojigt och Alva ser ju superknasig ut på det här fotot, men det gör mig så glad. :)

image529
Bokstavsgnuggisar från American Crafts, röda gnuggisar från Hambly, rött sammetsband och urgamla röda bokstavsstickers.

Litet, litet...

Å så kul det känns att äntligen få visa upp något här i bloggen, även om det är litet, litet...! Jag håller mest på med hemlisar annars, när det gäller pysslandet. Riktigt så stillsamt är det nämligen inte på pysselfronten, som det verkar om man kikar här...

Hur som helst - jag kom på att min kalender har plastfickor i 10x15-storlek och att jag skulle scrappa några små minilayouter att stoppa in där. Så här är den - min första 10x15-sida. =) (Och då snackar vi centimeter, förresten...)

image528
Materialet kommer från Cocoa Daisys underbara augustikit. 

Fotot tog vi tidigare i veckan, men jag har inte riktigt tillräckligt långa armar för att få med oss alla fyra på ett bra sätt upptäckte jag. =) Jag tog ganska många foton och det här var det enda där vi i alla fall lyckades få plats, alla fyra. Sen att vi ser lite lagom knasiga ut allihopa - det bjuder vi på!

Hoppas ni har en fantastiskt bra helg! Kram!


Lite händelsefattigt här...

Det händer visst inte så mycket här i bloggen. Igår kväll började jag skriva ut bilder till mitt bidrag till Scrappiztävlingens final, men sen var klockan plötsligt för mycket och jag för trött så jag kom inte längre. Det är lite skillnad på livet nu, med jobb varje dag och tiden som bara rusar iväg. Det är ovant.

Men det är absolut inte bara dåligt. Jag tycker det är väldigt skönt att inte bara vara hemma. Även om jag inte kommit upp i full fart på jobbet än så känns det positivt att göra något annat än att bara vara mamma. Det var verkligen dags, kan man säga... Jag har haft en del dåliga dagar då sorgen tagit stor plats och då hela tillvaron känts ganska omöjlig, men så kommer det att vara oavsett vad jag sysslar med. Jag får försöka lära mig att hantera det. Eller stå ut med att inte kunna hantera det och förlita mig på att det stannar vid kortare perioder och att det därefter blir lättare och bättre igen. Om det svamlandet nu låter begripligt?

En klar fördel med att åka in till Stockholm och jobba är i alla fall att jag ibland kan lyckas klämma in en fika med någon trevlig människa innan jag åker hem! Förra veckan träffade jag
Monica och igår eftermiddag fikade jag med Jenny. Supertrevligt båda gångerna - tack tjejer! :)

Jag skickade ju in en ansökan till Kortmakaren för ett tag sedan eftersom de sökte gäst-DT. Nu har ansökningstiden gått ut och det börjar kännas spännande. Det spelar liksom ingen roll att jag bara skickade in på skoj och att jag tänker att jag inte ska ta det på för stort allvar, nu när avgörandet närmar sig blir det ändå vääääldigt nervöst och spännande. =) Maria har skrivit på Scrappiz att de utvalda bör få besked via posten på måndag. Hualigen... det är märkligt hur man kan jaga upp sig själv. Det är ju rätt skoj med det här spänningsmomentet... Och vid det här laget vet jag att besvikelsen som drabbar när man inte blir utvald ändå går över ganska snabbt. Maria skrev att de fått in 40-50 ansökningar redan ett par dagar innan tiden gick ut, så precis som jag anade är konkurrensen stentuff. Det blir hur som helst jättespännande att se vilka som får chansen!

Varit på scrapträff

Vi är några tjejer som träffas en gång i veckan och scrappar här i Strängnäs. Supertrevligt och skoj! Ikväll blidde det en layout till sist... med Cocoa Daisys augustikit. Fotot visade jag ju här i bloggen i helgen.

image526
De långa "stråna" är utklippta ur en bit filt. De små prickarna är dels gjorda med vit penna och några är små, vackra stenar. 

Annars håller jag på och klurar på det där med finalen i Scrappiz vår- och sommartävling. Det tar verkligen emot, men snart måste jag ju sätta fart om det ska bli något bidrag. Pust pust... jag kommer att bli jätteglad om jag genomför idén som simmar runt i mitt huvud, men det kommer att ta FÖR mycket tid, så därför drar jag mig för att sätta igång (och får därmed ännu mindre tid på mig - helt dumt). Jaja, jag tänker ju fortfarande att jag SKA göra det, i alla fall.

God natt på er!

Musik...

Jag gjorde ju en layout för inte så länge sedan som handlade om mitt slumrande musikintresse. Jag har liksom glömt bort att man kan lyssna på musik, så det har trillat bort ur vardagsrutinen. Nu när Johan är föräldraledig har han och Alva lyssnat på ganska mycket musik och Alva gillar det verkligen! Så lite tack vare henne har vi lyssnat på en del musik nu i helgen, när vi varit själva. Bland annat har vi kollat in den här låten ett antal gånger. Himlans fin! :)

Ett par kort...

Jag försöker scrappa nu ikväll, men det går trögt. Irriterande, för jag vet ju att jag har en massa inspiration egentligen, men den hindras av en trött och snorig hjärna. Ett par små kort har jag i alla fall lyckats få ihop under dagens gång. Båda är enkla, men det första är verkligen superenkelt. Jag har använt en stämpel från Paper Candy (clear stamp) och stämplat med en gammal Versa-kub som jag inte använt på länge. Det är lite bra att göra kort utan text ibland, som kan användas till vad som helst.

image523

Jag är inte riktigt överrens med scannern. Jag vet inte om det beror på att Alva brukar klättra upp och sätta sig på den, möjligen. (Jag veeet, det är vansinne att ha den på golvet, men nu är det så....) I det övre kortet så är själva stämpelmotivet egentligen jämnare i färgen än vad det ser ut som här. På nästa kort har jag målat svagt blått runt fjärilen och musen men jag lyckades omöjligen få med den färgen i scanningen och jag lyckades inte photoshoppa fram den heller. Så det är egentligen inte så här vitt och trist runt motivet...

image524

Nu ska jag göra ETT litet scrapförsök till, sen går jag och lägger mig. God natt på er!

Snoriga men glada ändå...

Alva och jag tar det lugnt i helgen. Vi är förkylda båda två, men kan se rätt glada ut ändå, som synes... =)

Jag har scrappat lite, men bara saker som ni får se senare... Vi får väl se om det kan bli något mer, som hamnar här i bloggen, kanske.

image521

Jag har använt en action som heter Soft Glaze på det här fotot, enligt
Mikaelas tips på SWE Scrapbook.

Helgkramar på er!!!

Knaprar halstabletter...

...många, många halstabletter. Usch vad jag avskyr att ha ont i halsen!!! Jag ska verkligen försöka att ta det väldigt lugnt i helgen.

Här är ett par layouter som jag gjort till
SWE Scrapbook.

Först om namnen i min familj.
image519
Det svarta längst upp till vänster är knappar, det blev lite dålig kontrast i scanningen.

Den andra layouten är gjord till en utmaning där man skulle använda spets och jag valde att färga in min spets med akrylfärg. Layouten handlar om Alva som aldrig vill behålla mössor eller strumpor på... :)
image520

Trevlig helg på er allihopa och jag hoppas alla ni lyllosar som får besöka mässan får det toppenbra!!!

Sömnrapport mm...

Natten till idag var den bästa på en hel vecka. Alva sov fortfarande oroligt. Hon vred och vände sig och gnällde till då och då, men hon vaknade inte och skrek helt otröstligt som hon gjort flera gånger per natt under en hel veckas tid, så det var en oooooerhörd förbättring ändå. Jag vågar inte riktigt tro på att det ska bli en ok natt igen, för hon är jättesnorig och hostade en del innan hon somnade, men det skulle verkligen behövas fler bra nätter för det räckte inte direkt med en hygglig natt för att ta igen all sömn vi förlorat.

Jag är sååå avundsjuk på alla som ska på
mässan i Göteborg i helgen! Det var väldigt nära att jag också hade bokat resan dit, men tyvärr så krockar det med andra äventyr och det blidde ingen mässa för min del den här gången. Men nästa gång.... *hoppas*

Jag skulle verkligen vilja scrappa nu, men är på tok för trött. Tror det blir till att säcka i soffan framför "Idol" istället... :) Kram på er!

Förresten - jag ska verkligen ändra utseendet på bloggen snart, bara jag kommer mig för. Är så trött på att det är så färgstarkt och konstigt...

En frisyr...

Jag har äntligen hunnit göra en layout med grejer från Cocoa Daisy's augustikit. Alldeles underbara saker som nästan inte går att använda, eftersom det är för fint... =) men jag vågade ändå ge mig i kast med akrylfärgen till sist och det resulterade i en liten layout om Alva och hennes smörfrisyr...

image518



Några kort...

Den här glada Filuren vinkar till någon som snart fyller år...

image513
Det blev lite skuggor i scanningen pga den tjocka knappen. Jag har målat med distresser, sytt ett par sömmar på maskin och ritat lite "bubblor" runt det mönstrade pappret.

Åsså ett par små, enkla bebiskort. Jag tycker den här barnvagnen är så fin (från Inkywings).
image517


image515

I övrigt så har vi haft stoooora problem med Alvas sömn de senaste 5(?) nätterna. Hon somnar ok, men har vaknat och varit JÄTTEARG tusen gånger per natt ungefär. Apjobbigt och hon är inte sjuk, som vi trodde efter 1:a natten. Igår fick vi för oss att hon hade ont i magen och annars gissar vi på tänderna... *suck* Det är kanske bara allmän utvecklingsoro, men det är hur som helst inte så skoj och vi vill sova en natt nu snart. Man blir så knasig annars.


Jag HAR scrappat också...

Först - tusen tack för alla snälla kommntarer om luggen. Vi är fortfarande inte riktigt överrens, luggen och jag, men jag känner mig rätt nöjd då och då. Jag vill helst att det ska se ok ut även när jag återvänder till spegeln efter att ha "levt som vanligt" ett tag och inte bara de första 3 sekunderna efter att jag rufsat till det så det hamnat på plats... Häromdagen var jag ganska övertygad om att jag skulle köpa en hög med hårspännen och tvinga den åt sidan till dess att den växt ut igen, men kanske ska jag ändå ge den chansen ett tag till... =)

Här kommer då beviset på att jag har scrappat också, även om jag inte visat upp mycket på sistone. =) Jag fick det jätteroliga uppdaget att testa ett månadspaket från
Magdas, för Scrappizbloggen. Kila dit och titta! Materialet räckte till massor med layouter, speciellt för mig som ofta lämnar rätt mycket luft på mina sidor.

image506
En enkel kärlesförklaring till Linus. Dymo och QK STudio i rubriken. De röda stjärnorna i mitten är rub ons från Hambly.

image507
Om att vi fastnat i korv med bröd-träsket. Det är inte lätt att laga mat som Linus gillar att äta och vi har väl tyvärr anpassat oss lite för bra till vad han gillar, på sistone...

image508
Den här blev utan journaling till sist, för jag kom verkligen inte på vad jag skulle skriva. Jag gillar att skriva, men ibland är det bara kul att scrappa utan att ha något annat syfte än att ha roligt och försöka göra något fint. Jag älskar verkligen det här fotot på LInus. QK Paige i rubriken.

image509
Jag lyssnade jättemycket på musik "förr i tiden" och gick på massor med konserter. Nu har det varit dåligt med musiklyssnandet bra länge och det var superhärligt att vi tog oss iväg på en liten festival i somras - med barn och allt - och att få återuppleva i alla fall en liten glimt av känslan man kan uppleva på en riktigt bra konsert.


image510
Ett par dagar innan jag började jobba i augusti tog jag med mig Linus och åkte och fikade på jobbet. Det var hans livs andra tågresa och första gången i tunnelbanan, så det var verkligen ett riktigt äventyr. :)

image511
Visst var jag söt när jag var liten? Layouten handlar om att jag inte minns själva tillfället då fotot togs, men jag har däremot minnen från fotot som brukade stå framme hemma hos mormor och morfar.

image512
Till sist blev det ett litet kort också. Embossad cardstock från Love Elsie och Magdas egen blomma och bling.

Det här var verkligen ett jättekul uppdrag att göra och jag har material kvar till minst 2-3 layouter till. Jag vill lägga till att materialet i det här paketet är utvalt av Margitha, en av Magdas DT-medlemmar. Medlemmarna i design teamet turas om och sätter ihop paketen en månad i taget, vilket ger stor variation på innehåll och stil.

Nu ska jag sätta mig i soffan och följa andra halvlek av Sverige-Danmark.

Jag har lugg...!

Jag har inte haft lugg sedan första klass i lågstadiet tror jag... :)

image505

Jag tror dock jag måste ringa min frisör (jag får väl kalla henne "min" när jag varit där 2 gånger och bokade in nästa tid direkt nu efter klippningen?=) och be henne fixa lite. Jag tror jag behöver lite mer lugg, för den känns lite tunn och stripig och en del av de längre tåtar som "ska" vara vid sidorna vill ramla fram i ögonen. Då är det väl lika bra att de får vara där, fast lite kortare då. Jag tror jag ska be henne att korta längden lite också, på hela luggen.

Ja, det var mitt väldigt intressanta inlägg för idag. =) Jag återkommer med layouter någon gång under helgen, kanske redan imorgon. Hoppas ni får en mysig fredagskväll och en bra helg!

Hemligheterna fortsätter...

...och nästa layout till projektet på SWE Scrapbook handlar om min familj.

image504

Jag scrappar faktiskt nu ikväll! Så härligt! Men jag kan inte visa något nu... däremot kan jag utlova att det dyker upp en hel del scrap här någon gång i helgen eller straxt därefter. =)

Sanslöst pysselsugen

Ok, nu har det passerat någon slags gräns. Ikväll MÅSTE jag få pyssla! Det kliar i fingrarna som bara den. Det värsta är att jag vet hur trött jag är kl 20 när Linus äntligen somnat. Igår kom min pappa upp och kollade när han tyckte att det varit tyst lite väl länge och visst - jag hade somnat jag också. Jag somnar ju lätt på 5 minuter om jag lägger mig och ligger helt still vid 19-tiden på kvällen. Linus däremot är inne i en rätt krånglig period och han har verkligen ingen lust alls att sova. Igår låg han och bökade och pratade om att han önskade att det redan var morgon igen. Medan jag kämpade för att INTE somna...

Det här lilla rycket med stämpling och korttillverkning jag gjorde gav mersmak. Jag satt och kikade på stämplar nyss och kände ännu mer kli i fingrarna. Vi får väl se vad det blir av det och vad jag hinner ikväll... =) Jag hoppas jag kan bjuda på lite pyssel här i bloggen snart och inte bara längtan efter det.

Så himla scrapsugen...

...men det får vänta lite lite till. Min lillebror var här på besök igår till idag och nu är min pappa här. Vi bor ju så långt bort från varandra, så vi träffas inte så ofta och jag tänker inte stänga in mig i scraprummet just ikväll. :) Kanske på tåget imorgon?

Men jag får visa den här - snabba Linus springer och jag använde 20 fotohörn som pilar till en utmaning till
SWE Scrapbook.

image503

Tack för era grattis förresten! Det var verkligen otroligt kul att vinna den där tävlingen, men jag skulle nästan ännu hellre vinna den som pågår på Cocoa Daisy nu. Man ska scrappa med augustikitet och kan bland annat vinna ett minialbum scrappat av Kristina Contes. Lite fånigt med något som är scrappat av någon annan kanske, men det skulle ändå vara rätt häftigt. =)

Glad...!

Jag var ju med i en tävling hos Cocoa Daisy, där man skulle göra layouter med deras juli-kit och i morse fick jag vakna till den glada överraskningen att jag vann första pris med min layout "glad" som jag visade i det här inlägget. Vinsten är alla 3 (!!!) av Deja Views senaste "Fresh print"-kollektioner (Mango, Cherry och Pear) och eftersom det var några såna papper med just i juli-kitet så vet jag ju att papprena är jättefina! Otroligt roligt!

Dessutom fick jag augusti-kitet från CD igår och det är sååå himla fint! Är jättescrapsugen! September ser också väldigt lovande ut för övrigt... :)

Sen är jag också glad för att vi har köpt en bärbar dator idag! Jag ser väldigt mycket fram emot att kunna roa mig med den under mina tågresor. Fotoredigering och scrapförberedelser tänker jag till exempel hålla på med!

I övrigt har veckan varit lite tuff och kroppen är inte helt frisk och jag känner verkligen hur psyket försvagas direkt när kroppen inte är pigg. Men jag hoppas på att allt blir lugnare och bättre nästa vecka...

Lördagskramar till er alla!