Jag skaaaa på syfestivalen...!


...för mitt eftermiddagsmöte blev inställt! Nu ska jag bara jobba en dryg timme till och sen bär det av mot Sollentuna! :)

---------------------------------------------------------------------------

I am going to the "syfestival"...! The meeting I was supposed to have this afternoon got cancelled! I'm going to work another hour and then I'm heading for Sollentuna to meet fellow scrappbookers and do some shopping!!! :)


Något kul...


Jag vet något kul som är på G... håll ögonen öppna! :)

Tusen tack för alla kommentarer på layouten nedan! :) Ibland (ganska ofta faktiskt) är det väldigt skoj att scrappa! Jag håller på och fundrar på om jag ska på syfestivalen imorgon em eller inte. Jag måste gå på ett möte mellan 13-15 och jag skulle alltså inte vara där ute förrän framåt 16. Det känns lite sent... men jag kan inte åka på lördag och jag vill hellre dit imorgon än på söndag. Attans möte... Ska tänka på saken till imorgon.

---------------------------------------------------------------------------------
I know about something funny... keep your eyes open! :)

Thank you so much for your comments on the layout below! :) It is so fun to scrap sometimes (well, quite often really)!!! I am trying to figure out if I'm going to "syfestivalen" (a trade fair with a lot of hobby stuff - scrapbooking, sewing things etc) tomorrow or not. I have to go to a meating tomorrow afternoon so if I go I'll only get to be there the 2 last hours before they close. I can't go on Saturday and I'd prefer going tomorrow rather than on Sunday. I wish I didn't have that meeting... but I'll think about it until tomorrow...

 

Annonsutmaning...


Den här gjorde jag för ett bra tag sedan till en annonsutmaning på
SWE Scrapbook. Kila över dit och kika på annonsen! Jag hade väldigt kul när jag gjorde den här och den blev ju rätt så lekfull och tokig. :)

----------------------------------------------------------------------------------
I made this layout a while ago, for an ad inspiration challenge at SWE Scrapbook. Run over there and have a look at the ad! I had a lot of fun doing this and it turned out pretty playful and crazy. :)

image765


Självporträtt...


Februari närmar sig sitt slut... Vissa dagar känns det väldigt krystat att jag ska hålla på och fota mig själv så mycket, men egentligen spelar det väl kanske ingen roll ens om alla är nästan likadana. Jag ska kanske fortsätta ändå... :)

24 februari - jag och lite målerikludd jag ägnat mig åt...
image762

25 februari - knasig...
image763

26 februari - jag och Alva straxt innan läggdags...
image764

Använd "gammalt material"


Jag gjorde en layout igår, till en utmaning på
the Nook som gick ut på att man skulle använda gammalt material. Jag har ju *host host* handlat en del scrapsaker sedan jag började scrappa 2003 och jag är rätt dålig på att göra mig av med saker (alltså genom att sälja dem eller så) när jag inte lyckas använda dem. Jag tänker ju att jag ska använda det mesta, förr eller senare dyker det perfekta tillfället upp... =)

Här rotade jag fram ett gammalt Basic grey papper, gamla MM tags, MM rub ons och loopy brads från Karen Foster. Layouten handlar om det värsta med pendlandet - all väntan. Det är sååå trist att stå och hänga på tågstationen, eller i tunnelbanan...

image761

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I made this for a challenge at the Nook, to use some old stuff from my stash.... =) Great challenge - because I have so many old things that I still love. Here I used an old BG - Vagabond. I also used an old MM tags, MM rubons and loopy brads from Karen Foster.

The photos are from my train station and from the subway and it's about the worst part with travelling to and from work - the waiting.

Självporträtt...

Här kommer ett gäng igen... :)

20 februari
image758

22 februari - Linus och jag ser på Bolibompa
image759

23 februari - ute i underbart vårväder!
image760


Fredag!


Oj vad skönt det var att det blev fredag idag! GE galan var jätteskoj, men vi kom ju hem rätt sent, så det blev alldeles för lite sömn. Men... nu vågar jag ju fortfarande inte riktigt tro att det ska hålla i sig, men Alva har sovit mycket lugnare de 2 senaste nätterna. Hoppas på en ok natt nu också...!

Jag gjorde den här layouten för några dagar sedan. Precis som på den förra har jag målat med twinklings. Jag gjorde swirlarna med "resterna" av ett ark med chipboardfigurer som mall och färglade dem med glittrande twinklings. Enkelt och kul! Fotot av layouten är inte riktigt skarpt, tyvärr men så kan det gå när ljuset är så kasst.

Hoppas ni får en bra helg!

image756

image757

I'm so glad it's finally Friday! We were at an athletics event yesterday evening (indoors, track and field) and we came home rather late, so I didn't get enough sleep. But Alva has been much calmer the last couple of nights than the week before (I believe I did most of the complaining only in Swedish *lol*) so I really really really really hope that it'll continue like that!!

I made this layout a couple of days ago. I used the negative of a sheet of chipboard as a pattern for the swirls and I colored them with Twinklings (like watercolor with glitter). Really fun! :)

Have a great weekend!!!

Det var lugnare i natt...

Alva var mycket gladare hela dagen igår och även om det var stor kris en stund vid läggdags - båda barnen skrek och grät så mycket de orkade och jag var själv hemma med dem - så var kvällen och natten sedan rätt mycket lugnare än hur det varit på sistone. Håll tummarna att det betyder att det vänt och kommer att bli en bra period nu!

Ikväll ska jag på GE galan i Globen. Hoppas på att Susanna Kallur ska springa blixtrande snabbt... =)

fina barn


Jag har ju världens finaste barn och även om de bråkar mer och mer så kan de ju vara sådär vansinnigt gulliga tillsammans också. :) Som här, där de satt vid datorn och lyssnade på musik. Zlatansången är en favorit... =)

Jag har ritat cirklarna själv och färglagt dem med twinklings, så de glittrar jättefint. Sydde också ett par sömmar över fotona.

image755

I do have the most wonderful kids in the world and even if they are fighting more and more, they can be so very very sweet with eachother too. Like here - sittning in front of the computer, listening to music together. =)

I did the circles myself, and colored them with twinklings (like watercolors with glitter in them) so they are really glittery and nice... I also used my sewing machine again.

Självporträtt...


Några fler självporträtt... De börjar se så hemska ut att jag undrar om jag verkligen ska publicera dem. =) Måste försöka komma ihåg att jag ska fota och försöka undvika fler trötta morgonrocksbilder. *fniss*

------------------------------------------------------------------------------------------
A few more of my self portraits. They are starting to look really horrible, so I wasn't even sure I really should post them. =) I must try to remember to take the photos earlier each day and try to avoid taking more tired pictures of me in my gown... *lol*

13 februari, kul med stativ och självutlösare! - having fun with the tripod and the self-timer.
image748

14 februari
image749


15 februari,  jag höll på att glömma, kom på det när jag borstade tänderna - I almost forgot
image750

16 februari, helt oskarpt och eländigt men men.... jag gillar den här tröjan som jag fyndat på rea... den är gul med svart och vitt mönster, men det får ni föreställa er. =) - unsharp and not good at all... but I like this shirt that I found at the sale... it's yellow with a black and white pattern, but you'll have to imagine that. =)
image751

18 februari, ser inte klok ut, men det blir så om man ständigt vakar vid babywatchern och väntar på att Alva ska vakna... - looking awful, but that is what happens when you're waiting next to the babywatcher for Alva to wake up all the time....
image753

19 februari, höll på att glömma igen, man kan tro att jag alltid har morgonrock på mig. ;-) - I almost forgot again. One could think I'm always wearing this gown... ;-)
image754


Morgon igen...


Jag blir hemma idag, men jag tror (peppar peppar) att det är lite bättre i bihålorna. Alva somnade om efter en timme och en kvarts krångel igår kväll och sen hade hon en vaken period någon gång vid 1-2 då J sprang fram och tillbaka till hennes rum, men efter det har hon sovit hyggligt tror jag. J tog cykeln och cykelkärran till dagis och båda barnen såg glada ut när de åkte i väg hemifrån... Det är klart jag vet att det kommer att bli bättre, men just nu har det varit alldeles för mycket. Så där som man hör att det är för barnfamiljer, men som vi inte riktigt haft det förut. Linus blev aldrig speciellt sjuk när han började på dagis - och det är väl snarare det som är det ovanliga - och jag brukar inte ha bihåleinflammation var tredje vecka. ;-) Men just ja, det verkar ju som att jag kanske ändå klarar mig från det värsta den här gången och det är jag ju väldigt glad över. Tack för era kramar! :)

Bara gnäll...


Jag vet inte om det är nattskräck eller vad det är, men Alva bara skriker och skriker. Det har nog gått 20 minuter nu. Hon har hållt på så här nästan varje natt i en vecka. Dessutom var det toksvårt att från början få henne att somna nu ikväll och igår kväll, tidigare har problemen i alla fall börjat senare på kvällen eller natten. Och imorse blev vi väckta halv fem av att L hade kissat i sängen och sen somnade ingen av oss om. Och jag håller på att få bihåleinflammation igen. Det var ju hela tre veckor sedan sist, så det är väl dags. *superstor suck*

Vi orkar inte!!!

bebis dansar


Jag har gjort en layout om Alvas första riktiga favoritbok. Linus har tagit fotografierna, när jag läste boken för Alva. Vi har förstås läst den hur många gånger som helst och Linus - som ju inte kan läsa själv än - kan den utantill och brukar också "läsa" den för Alva ibland. Hur gulligt som helst... och man önskar att de alltid var så sams. Jag har inte lyckats fota dem tillsammans så, tyvärr. När jag var klar med den här layouten insåg jag att den är väldigt lik den jag gjorde dagen innan, om att åka tåg. Jag gör nog ofta så - upprepar mig själv utan att vara medveten om det.

Hm, det blir ju lite knasigt när bakgrundspappret är vitt och jag lyckas inte få till någon ram just nu, men ni får väl föreställa er...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This is a layout about Alva's first favourite book. Linus took the photos, when I was reading it to Alva a while ago. We've read it a million times and Linus, who can't yet read, also knows it by heart and sometimes "read" it to Alva. They are so cute, when they do that.... I wish they were always getting along that well... Haven't managed to capture such a moment on a photo yet, unfortunately. But I did scrap the book and that feels good. :) When I was finished I noticed that the design is very similar to the train-layout I did the day before this. I often do that - repeat my self without being aware of it.

Hm... I can't manage to create a frame right now - it looks a little strange when the background paper is white....


image747

One little word...

Ord nr 20 är "Trust".

image746

Jag är trött, trött, trött. Lite mindre förkyld, men ändå toktrött. Och det känns tröstlöst inför natten. Alva sover så oroligt, så oroligt... och hon har haft såna utbrott mitt i natten - hon kan skrika så mycket att det är inte klokt! - så vi är på helspänn och blir livrädda vid minsta pip, för att det kanske är dags igen. Himlans krångligt. Vi skulle behöva lite mindre krångel nu, tack!

mer Paper Trunk


Det blidde en liten layout med nya "Jelly Bean" från Paper Trunk idag. Jag har skrynklat och sytt på maskin, klippt ut en blomma och använt 3D-kuddar för att fästa den. Texten är skriven på baksidan av ett av de mönstrade papprena - det är linjerat, men det syns lite dåligt på bilden. Texten handlar om att även om Alva verkar ta det här med dagis väldigt bra så är det nog egentligen rätt jobbigt för henne med allt nytt. Hon är väldigt orolig på nätterna och överhuvudtaget mycket gnälligare och klängigare än vanligt. Skulle kunna skriva ett lååångt inlägg om den krångliga nattsömnen - för vi håller på att bli vansinniga - men jag orkar inte...

Hoppas ni får en mysig helg!!!

image744

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This is a layout using the new Jelly Bean collection from Paper Trunk. I have wrinkled the paper, used my sewing machine and cut out a flower that I glued down using 3D dots. The journaling is written on the backside of one of the patterned papers, and it has lines on it, but it doesn't show very well in this picture. The layout is about that it's probably quite difficult for Alva with everything that is new since she started at daycare in January. It's not obvious, because she has a lot of fun and it's not difficult to leave her there, but she is sleeping terribly bad and is kind of whiny... I could write a lot about our problems with her sleep... but I'm too tired...

I hope you'll have a great weekend!!!


En layout om att åka tåg...image742

Fina saker...

Visst förstår ni att jag bara var tvungen att köpa den här tröjan till Alva? Trots att den inte fanns i hennes storlek, utan att den snarare får fungera som klänning än som tröja...? =) Den fanns ju inte i min storlek om man säger så.... *fniss* så det låg liksom närmare till hands att ge den till Alva. Fotot är lite kasst, men ni fattar nog...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
You do understand that I had to buy this for Alva, don't you? Even though it's not in her size, but'll have to be worn more like a dress than as a top...? =) I couldn't get it in MY size, so it had to be for Alva. *LOL* The photo isn't very good, but I'm sure you understand...  

image740

Och så måste jag visa den här bilden. Jag gick och tittade på de här "kvistarna" hur länge som helst innan jag till sist inte kunde stå emot längre. Visst är de fina?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
And I just have to show you these "branches". I have been looking at them forever and finally I couldn't resist buying them... They are so cute!

image741


Några fler självporträtt...


Jag ligger visst efter med visandet av dem här på bloggen. Jag har bara glömt en dag hittills - den 8:e, så det är inte för att jag har lagt av som det är så tomt här... men ni får värsta Anna-chocken med många bilder på en gång nu då... =) Fast jag sparar några till senare...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
I'm really behind when it comes to postint my self portraits here. I've only missed one day - the 8th, so it's not because I've stopped taking the photos you haven't seen them here. I've just been busy with other things... but you get to see a whole lot of Anna today... =) Saving some for later though...

7:e februari
image736

9:e februari
image737

10:e februari
image738

11:e februari
image739

Paper Trunk

Här kommer de - mina 2 första Paper Trunk-layouter!!!! :)  Jag har använt papper från serien "1974" och färgerna är sååå härliga. Papprena är tjocka och har lite struktur och är dessutom gjorda av återvunnet papper. :) Jag tror att det här vita pappret med gröna cirklar på hör till mina "all time favorites" när det gäller papper! :)

image734
 "L" är stämplat med clear stamps från Paper Trunk, alla papper utom bakgrunden är från Paper Trunk, blomman är från Heidi Swapp och knappen från Doodlebug.

image735
Även här Papper från "1974". Den fina vovven tillhör min kusin. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Here they are - my first layouts ever for Paper Trunk!!! :) I have used papers from the new "1974" line and the colors are gorgeous! The papers are heavy weight and I love the texture. They're also made of recycled paper and that is SO great! This white paper with green circles that I've used on both layouts definately belongs to my all time favorites! :)


Ni gör mig galen...


Jag var tvungen att fråga J om det är taskigt att göra en sån här layout. Men jag har ju dokumenterat hur mycket jag älskar mina barn många gånger om, så förhoppningsvis kommer de att kunna hantera att jag erkänner att de gör mig galen också... ;-) Den är till en utmaning från Breanne på
Scrap In Style TV.

image733

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I had to ask J if it was too mean doing this layout... But I have documented my love for my kids sooo many times, on sooo many layouts, so hopefully they'll be able to handle me admitting that they drive me crazy too... The title of the layout is "you drive me crazy" and the journaling is about too little sleep, too much crying and screaming at breakfast, lunch and dinner etc... I made it for a challenge by Breanne at Scrap In Style TV.

Hörrni, kolla in det här...


Marspaketet från
The Nook ser inte ut att vara ett endaste dugg sämre än det fantastiska Februaripaketet...!!!!

image725

image726

image727

image728

Jag ser extra mycket fram emot journalingblocket från MM och distress crackle-färgen!!! :) Tjohooo! Färgerna i papprena ser också alldeles ljuvliga ut! Skynda dig att beställa, för de brukar sälja ut!

Och idag har jag knåpat färdigt med den här layouten med Februarikitet. Det var väldigt roligt att distress och knöla och jag tyckte det blev rätt bra... :) Älskar foto på Alva!!!
image729

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The March kit from The Nook looks just as fabulous or even more fabulous than the fantastic February kit!!!! I'm especially looking forward to the Distress crackle paint and the MM journaling book! :) Woooohooo! The colors of the papers look absolutely gorgeous too!!! Hurry ordering... the usually sell out!!!

I finished this layout using the February kit today! I had real fun with the wrinkling and distressing... :) I love this photo of Alva!!!

Ett par foton...

...det första är inte så kul... Höll på att glömma bort självporträttet och var på väg i säng när jag tog det här. Trött trött... =) 5 Februari...

image723

Det andra är roligare - gårdagens bild! Fick nämligen mitt härliga Paper Trunk-paket igår och oj vad jag är scrapsugen nu! (Som om det skulle vara någon skillnad mot annars... ;-)

image724

--------------------------------------------------------------------------------------------------
A couple of self portraits again... The first one isn't very funny. I nearly forgot to take the picture the day before yesterday and was on my way to the bed when I remembered... very very tired... 

The picture from yesterday is more fun! I got my box from Paper Trunk yesterday and wow - I'm so anxious to get scrapping! (As always... ;-)

Det är inte klokt...


...men jag gick vidare till trede omgången i uttagningen av "Fashionistas" på
Scrap In Style TV!!!! Jag hade verkligen inga förväntningar, utan var bara så himla stolt och glad över att ha kommit så långt som till omgång 2. Nu väntar vi med spänning på nästa uppgift... Jag önskar verkligen alla lycka till - konkurrensen är helt otrolig! Fiffi gjorde en alldeles underbar layout till omgång 2 och jag är så ledsen över att hon inte fick följa med en runda till. :(

Mitt bidrag till andra omgången var en canvas. Mycket akrylfärg, ett handavtryck, chipboard, lite stämplar (kan inte sluta använda den där stämpeln från design by Peterlina som skymtar upp i vänstra hörnet) och rub ons. Och så till sist rätt många glaspärlor...

image720

image721

image722

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
It is really insane - but I made it through to the third round in the selections of new Fashionistas at Scrap In Style TV!!!! I really didn't expect this and I was so happy just to have made it to the second round! Right now we are anxiously waiting for our next assignment...!!! My best wishes to everyone - the competition reallly is beyond fierce... Fiffi made a really awesome layout for the second round and I'm really sad that she didin't get to continue... :(

I made a canvas for the second round. A lot of acrylic paint, chipboard letters, a hand print, some stamping (I can't stop using the stamp that is slightly visible in the upper left corner,  from design by Peterlina), rub ons and finally quite a few glass beads...

Lite lekfullt...


En av utmaningarna på
the Nook i helgen var att scrappa en intervju. Jag hade lite frågor och svar liggandes i en anteckningsbok, från någon gång i november när vi hade tråkigt under en bilresa och jag passade på att ställa lite frågor till Linus och skriva ned svaren. =) Så det blev en layout av den intervjun till sist!

Jag har använt två utskurna snirkliga saker från design by Peterlina och den fina journalingrutan med blommor på kommer också därifrån. Har ni förresten sett att det är 50% rabatt på stämplarna hos Peterlina??? Skynda fynda, säger jag bara!!!

image719


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One of the challenges at the Nook this weekend was to scrap an interview. I had an interview that I did with Linus in November, when we were bored during a car ride, and I finally managed to scrap those funny Q&A.

I used a couple of swirly things from design by Peterlina on this layout, and the cute journaling spot with blue flowers is also from her. You can buy her gorgeous clear stamps at 50% during February - check it out!!!!


Februarikitet från the Nook...

...är verkligen ljuvligt romantiskt och vackert!!!! Och jag använde lite av det på den här arga layouten! Det passade bra att göra den här nu när Alva varit sjuk och arg rätt mycket på sistone... ;-) Fast just de här fotona är rätt gamla, från förra våren tror jag.

Allt kommer från kitet utom de vita blommorna + minibradsen, den gröna blomman och akrylfärgen som jag målade chipboardbokstäverna med. Här hittar du
the Nook.

image718

The February kit from the Nook really is gorgeous!!!! I used some of it on this angry layout... It seemes like a good idea since Alva has been sick and angry a lot lately... ;-) But these photos are old, from last spring I believe...

Everything is from the kit except the white flowers + minibrads, the green flower and the acrylic paint I used on the chipboard title.

Ett par bilder dårå...


Igår var det massor med snö ute... idag är det bara plask och is. Blää....  Men den här bilden passade jag på att ta igår. Det känns som om det kan behövas fotobevis om vi ska minnas att det kom någon snö alls i år.

image716

Idag har jag varit hemma och vabbat, för Alva är förkyld igen. Hon har haft pyttelite feber, fast idag var den i princip borta, och så är det snor och hosta som gäller förstås. Jag är fortfarande förkyld själv också, men jag ska jobba imorgon. Det är nästan så jag glömt att jag har ett jobb efter de här senaste veckorna... *suck* Vill att alla ska vara friska nu!!!

image717

Alva var i alla fall på bra humör större delen av dagen idag... =)

---------------------------------------------------------------------------------------------------
There was a lot of snow yesterday, but today everything is just rain and mud... :( The snowy picture was taken yesterday and I figured it might be good to have some proof, or otherwise we might not remember there was any snow at all this winter...

I haven't been to work today, because Alva is sick again. She had a slight fever Saturday-Sunday and now she's snotty and coughing. I still have a cold myself too, but I'll be going to work tomorrow. I can hardly remember I have a job, after these last weeks... *phew* I would like everybody to be healthy now!!!!

Några layouter för en gångs skull... =)


Det har i alla fall blivit lite scrappat under helgens cybercrop. Minst en till har jag tänkt att göra ikväll, men inte mycket har blivit som jag tänkt hittills den här helgen, så vi får se...

Den här är till en utmaning där man skulle ha så många lager som möjligt... :) Kul att ösa på med olika papper. Fotot är nog snart ett år gammalt och Alva ser för rolig ut med håret åt alla håll... :)

image712


Nästa gjorde jag till en utmaning där man skulle använda samma foto minst 3 gånger. Jag hade de här tre liggandes på scrapbordet, så det passade ju himla bra. Bilderna är suddiga, men jag älskar rörelsen i dem! :)

image713


Och den sista gjorde jag till min egen utmaning - att inspireras av en förpackning. Vill ni se förpackningen får ni allt ta och masa er in på
The Nook och kika... =)

image714

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I've managed to create a few layouts during the Virtual Crop at The Nook this weekend. I'm planning on doing one more tonight, but not much have turned out the way I planned this weekend, so we'll see about that...

The first layout was for a challenge to use as many layers as possible. I don't really know how to count them, but the rules said at least 3, and I guess that's fulfilled anyway. I think the photo was taken almost a year ago and I think Alva looks really funny with that crazy hair and those chubby cheeks. =)

The second layout was made for a challenge to use the same photo several - at least 3 - times on the same layout. These 3 pictures were already lying on my desk, so that was perfect. The photos are blurry, but I love the motion in them!

The last layout was for my own challenge - to be inspired by a certain packaging. If you wanna see it, you'll have to check out the message board at The Nook. =)

Ni får stå ut med mig...


...under februari då... =) Dagens bild kommer här... Jag har inte bestämt mig för om jag ska behålla luggen eller inte, men jag är rätt trött på den.

Jag har inte så mycket att säga annars idag. Det är Virtual Crop på
The Nook men jag har inte kunnat vara med riktigt så mycket som jag tänkt. Fast det är verkligen full rulle på cropen - kika in vettja! :) Alva sov uruselt natten till idag (och följakligen J och jag också) och har haft lite feber under dagen. Den var dock borta på kvällen igen så håll tummarna för att hon är frisk imorgon. Jag vill verkligen att hon ska få gå till dagis på måndag och jag skulle behöva jobba lite efter att i princip inte varit där på 2 veckor!

---------------------------------------------------------------------------

You'll have to withstand some pictures of me during February... =) I haven't decided if I should go with the bangs or not, but I'm pretty tired of it.

I haven't much to say today. There's a Virtual Crop going on at The Nook but I haven't been able to attend as much as I intended. But the party over there is great - please visit! :) Alva slept awfully bad between Friday and Saturday and she has a slight fever today. It was gone in the evening tough, and please keep your fingers crossed that she is ok tomorrow. I really want her to be able to go to daycare on Monday and I need to get some work done, after hardly being there at all for the past two weeks!

image711

Självporträtt 1 februari


Jag har blivit så himla inspirerad av bland andra
Ulrika, som gett sig in på jätteprojektet att ta ett självporträtt varje dag under 2008. Jag tänkte dock göra min egen variant, i lite mindre skala. Så det blir ett självporträtt per dag under februari. =)

image710

------------------------------------------------------------------------------------------

I'm so inspired by for example Ulrika, who has started the giant project of taking one self portrait every day during 2008. I figured I'd do it my way and take one self portrait each day during February instead... =)

Virtual Crop - hela helgen


Ni är väl med och snackar, pysslar och tävlar på
The Nook i helgen? Det finns redan massor med utmaningar att sätta tänderna i och fler kommer allt eftersom! Vem som helst kan hänga på! Välkomna!

Förresten så har jag gjort min första layout med det underbara februarikitet. Allt utom akrylfärgen ingick i kitet. Jag har gnuggat lite guldfärgat glitterlim (ingick i kitet) över akrylfärgen, men det syns förstås inte på det här fotot.

image708

----------------------------------------------------------------------------------

Come on and join us for a Virtual Crop at The Nook this weekend! There are lot's of challgenes up already and more to come! Everyone is welcome!

I've also created my first layout with the beautiful February kit!!! Everything on the layout except for the acrylic paint was included in the kit. I rubbed some gold stickles (included in the kit) over the acrylic paint, but it doesn't show on this photo.


Paper Trunk Sneak Peak...


Spring över till
bloggen och kolla in en av de nya kollektionerna som släpps i samband med CHA. Skutta sedan över till hemsidan och registrera dig i galleriet (Showcase) så att du kan se fler härliga DT-layouter. Mitt paket är på väg över atlanten.... *spännande*

Jag mår bättre... det är inte bra, men det är otroligt skönt att känna att det har vänt. Pust. Kan vi få vara friska ett tag nu tack?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

You have to run over to the blog and check out one of the new collections that are being released at CHA. Then jump over to the home page and register in the gallery (Showcase) where you can see more lovely layouts from the Design Team. My box is on it's way over the Atlantic... *exciting*

I'm feeling better... it's not good yet, but it's really great to feel that the worst has passed. Phew... I'd really appreciate it if we could stay healthy for a while now...