Tung snö, inställda tåg och hostiga barn...


Alva har feber för fjärde dagen i rad och nyss var den uppe i 39.8. Jag som trodde igår morse att febern var på väg bort. Nu sover hon i soffan och hon har fått ipren, så förhoppningsvis kan hon må lite bättre när hon vaknar. Hon sov lite oroligt i natt, men inte katastrofalt illa, men sen på dagen idag så började hon hosta och hosta och hosta och hosta. Usch, stackars liten... Om det inte är bättre imorgon är det väl nästa läge att ringa vårdcentralen?

Linus har också feber, men den har hittills idag hållt sig under 39 och han hostar, men inte lika hysteriskt mycket.

Sjukstuga av stora mått alltså.

Ändå försöker jag förbereda mig mentalt för att åka och jobba imorgon igen, efter att ha blivit hemma hela förra veckan. Jag har en del saker liggande som bör bli klara rätt kvickt och jag som har så lätt att stressa upp mig känner en och annan fjäril i magen, när jag tänker på det där. Att kolla tågtiderna inför morgondagen var inte speciellt uppmuntrande tyvärr. Mitt "vanliga" morgontåg är inställt och det lär bli en väldans massa människor som ska försöka tränga ihop sig på de få tåg som går. I princip verkar vartannat tåg vara bortplockat, i rusningstid. Det är väl ändå katastrofalt uselt, vid det här laget? Att SJ har för få tåg har vi ju märkt under flera års tid, eftersom vi ganska ofta fått trängas på för korta tåg. Ett och annat har minsann blivit inställt tidigare också, på grund av lokbrist och vagnsbrist och tågbrist och allt vad det heter, men det här är ju galet.

Hemresan då? Jag kom på att jag kanske skulle kunna stanna lite längre på jobbet imorgon eftersom J ska vara hemma med barnen och jag inte behöver skynda mig hem för att hämta på dagis och i skolan. Det vore nog rätt bra, för då är chansen större att jag hinner det jag ska på jobbet också. I vanliga fall åker jag med 14.47-tåget och eftersom 15.44 ser alldeles inställt ut så verkar det vara 16.30 som gäller i så fall. 

Jag hoppas de har sjukt många vagnar på tågen i alla fall, så att jag slipper ståplats på grund av alla inställda tåg...!

I och för sig kanske jag just idag borde ha lite mer förståelse för att snön kan ställa till med problem. J var uppe på garagetaket i förmiddags och skottade ned ganska stora mängder väldigt tung och blöt snö och jag var nyss ute en stund och försökte skotta bort lite av högarna han lagt på vår garageuppfart. Fy tusan säger jag bara! Vad det var tungt...! Jag skottade och skottade och när jag var fullständigt slut och gav upp såg det inte just ut som om jag gjort något alls. Jag kommer nog knappt kunna lyfta en penna imorgon, är jag rädd... ;-)

Nu ska jag bestämt gå och kolla hur det går med den där febern...

Det är mars hos Cocoa Daisy...


...i alla fall på så sätt att marskitet från
Cocoa Daisy börjar säljas kl 12 am CST, vilket borde bli klockan 7 imorgon bitti här i Sverige, om jag inte räknat alldeles galet. Kitet innehåller mumsiga nyheter från bland andra Jillibean Soup, Studio Calico, Jenni Bowlin, Sassafras Lass, Maya Road and GCD Studios...!

Jag kan verkligen intyga att det är ett superduperkul kit och vi har haft mycket trevligt tillsammans de senaste dagarna. =)

Kolla in kitet och inte minst alla oemotståndliga add-ons HÄR.Kolla in den snygga stämpeln...! Den är designad av Kim Watson i Cocoa Daisy's DT och jag har stämplat för fullt med den idag... men ni får vänta lite till innan jag kan visa vad det är jag har gjort. :)
Projekt 365, 22-26 februari


22 februari, jag blev hemma pga all snö och allt tågstrul och jag fick några härliga bilder på barnen när vi var ute och lekte i snön


23 februari, superhjälteLinus


24 februari, Johan var ute med barnen och grävde en snökoja medan jag var inne och hostade


25 februari, jag har smittat barn nr 1


26 februari, och så var det dags för barn nr 2 att få feber också...


Alva har fortfarande feber, men hon är lite piggare än Linus. Båda är dock vid ganska gott mod, trots feber och hosta. Natten till idag var inte jättestökig, men det var en massa smågrejer hela tiden, så det känns som om jag har sovit riktigt uselt. Jag är fortfarande rejält förkyld, men det mesta har flyttat från halsen till näsan. Huvudet känns inte riktigt lika tungt idag och det måste ju vara ett gott tecken!

Idag undrar vi om vi behöver skotta taket eller inte? Det är ju förstås framför allt stora byggnader med platta tak som har råkat illa ut, men jag tycker ändå det är svårt att veta om det behövs en skottningsinsats även här, eller inte. Det skulle i så fall vara garagetaket, för på det andra är det så bra lutning. Garagetaket är ju inte platt, men det är ändå väldigt mycket snö där, och framför allt i skarven mellan garaget och det stora huset.
Jag kan inte låta bli...


...att undra vad Prima har för en stor hemlighet på gång. Och att länka till
deras inlägg, för jag vill förstås vara med och ha chansen att vinna en himlans massa godsaker... :)------------------------------------------------------------------------------------------

Prima has a big secret going on, and I can't help but being very curious... Check out their post here. And yes, I would most definately LOVE to win that huge and fabulous prize...! :)

------------------------------------------------------------------------------------------

J och L är hemma igen och nu är L sjuk också. Rena rama sjukstugan. Alva sov väldigt lugnt och bra natten till idag, så jag hoppas att vi kan få en hygglig natt trots 2 febriga och hostiga barn. Och en hostig och snorig mamma... Jag undrar hur länge J klarar sig från det här?
Projekt 365, 15-21 februari


Jag är fortfarande krasslig och idag vaknade Alva med feber också. Det är mest synd om henne, för J och barnen skulle enligt planen åka till barnens farmor idag, men nu blev det bara killarna som åkte och Alva och jag får stanna hemma och försöka kurera oss. Film i soffan är nog ett vinnande koncept en sån här dag.

Lite scrappande hoppas jag att jag ska orka med också.
Cocoa Daisy's marskit dök upp häromdagen och det är förstås alldeles oemotståndligt. Ett par små tjuvtittar kan ni förresten få... Blir alldeles lycklig av de härliga färgerna och de fina detaljerna. Jag kunde förstås inte motstå de underbara add-ons:en (tilläggspaketen...? bra svenskt ord?) och båda dessa sneaks innehåller både huvudkit och add ons.

Annars var det ju projekt 365 jag tänkte fortsätta med...

15 februari, Alva och jag är på väg över skolgården för att hämta Linus.


16 februari, Linus hade precis tappat den andra framtanden där uppe, när vi kom för att hämta honom.


17 februari, det är mycket OS nu... vi är ett gäng som tippar all längdskidåkning + den alpina skidåkningen och det är den sidan som är uppe på datorn på bilden. (Jag ligger 3:a av 15 just nu och är mycket nöjd med den placeringen...=)  Annars så är ju datorn ett bra komplement till tv:n när man måste titta på två grenar samtidigt... :)


18 februari, jag fick mitt första nummer av den franska tidningen entreARTistes. Superkul att få öva lite på franskan... :)


19 februari, Alva med glitter i håret...


20 februari, finaste Linusen pysslar i en pysselbok


21 februari, snö, snö och åter snö...
Cardalicious 34


Kolla in utmaningen och alla fina kort
här! Jag letade fram ett riktigt gammalt papper från Autumn Leaves (det grönrandiga) som fick komma till användning på mitt kort. Det känns ju alltid lite bra... :) Blommorna är färgade med glimmer mist och distress ink.Jag är hemma idag också. Snörvlar och hostar och känner mig just nu lite piggare än innan jag tog alvedon, men det var helt klart rätt att undvika allt pendligskaos och stanna hemma.

Projekt 365, 9-14 februari


Jag är lite efter med uppladdningarna, minst sagt...

9 februari, jag tänkte att jag skulle vara med på bild själv igen... nu ett år äldre än förra gången. :)


10 februari, jag unnar mig lite shopping igen... en jeanskjol som jag verkligen fastnade för...


11 februari, barnen kramas innan läggdags. När en av oss är själv och lägger båda barnen har vi börjat läsa för dem i soffan i "lekrummet" och sen får de gå till sina sängar. Linus läser ibland själv en stund och ibland släcker han direkt, medan Alva fortfarande behöver sällskap tills hon har somnat. När J lägger henne går det ganska snabbt och när jag lägger henne tar det en evighet och hon hittar på 1000 tricks...


12 februari, jag beställde ett helt gäng med ColorWash-flaskor från
Weralena och nu är de här - tjoho!


13 februari, jag var i Stockholm och hade en jättemysig dag med tjejgänget. Skummad hummersoppa med lax blev det till lunch.


14 februari, finaste Alvan...

Inspirerad av en plastkasse...


Kika in i
Cocoa Daisy's DT-blog så får ni se plastkassen som inspirerade mig till att göra bakgrunden till den här layouten. :)

Usch, jag har rätt ordentligt ont i huvudet och halsen känns inte alls rolig... Det har varit på gång ända sedan i lördags, men jag har känt mig ganska pigg under dagen idag - fram till för ett par timmar sedan. Sen har jag upptäckt att det verkar gå tåg mellan Strängnäs och Stockholm idag i alla fall. Fast det är ordentligt med förseningar så det känns apselut rätt att jag stannade hemma. Men hur som helst - att allt skulle vara inställt stämmer i alla fall inte och antingen har jag bara läst lika bra som en blind höna eller så hade SJ skrivit fel och har nu ändrat... ;-)

Vad som händer imorgon återstår att se. Känner mig lite ynklig just nu...

Jag skulle nog inte ha grävt så mycket gångar förut idag. Det var ansträngande. Men roligt. =)
Kolla in kortskissen...


Jag gillar verkligen veckans skiss, gjord av Monnah! Jag fick inte till något kort i tid till idag, men jag har definitivt skissen kvar på "att göra-listan" till en annan gång! Kolla in skissen och alla fina kort
här!

Foto från gårdagens lek i snön! Vi var inte ute så länge nu på eftermiddagen, men en liten stund blev det i alla fall och solen som jag trodde vi hade missat kom tillbaka! Superhärligt! Jag försöker verkligen njuta av den här oplanerade lediga dagen, istället för att vara stressad över att jag inte är på jobbet och att jag inte hinner göra det jag hade tänkt. Det lyckas nästan... ;-)


Inställda tåg...


Alla tåg mellan Strängnäs och Stockholm verkar inställda idag också. Jag har inte riktigt klart för mig hur många ersättningsbussar det har gått, för jag försökte inte ens ta mig till jobbet idag. Det blir väl en dag flexledigt med ansökan i efterhand och jag antar att den kommer att beviljas. ;-) Frågan är hur det blir imorgon? Jag hade liksom tänkt mig att trafiken skulle komma igång under dagen idag så att jag hann se att det såg hyggligt stabilt ut innan jag skulle ge mig iväg imorgon. Stockholmsvägarna verkar ju ha varit hyggligt igenproppade eftersom alla var tvugna att åka bil så att åka ersättningsbuss kan ju knappast ha varit ett snabbt och smidigt alternativ. Men jag är som sagt inte ens säker på om det gått några bussar. Informationen från SJ förändras hela tiden och den är minst sagt otydlig. Det märks att de försöker, men de lyckas tyvärr inte...


Galet vackert där ute...


När jag orkade upp ur sängen straxt före 8 i morse (sovmorgon - jippie...!) såg det ut så här utanför dörren. Då hade J kämpat rätt hårt med skottandet ett bra tag redan.Vårt staket är begravt i snö...Snöhögarna är stora!

Lekstugan är nästan begravd... :)Vi har hittat brevlådan... :)Men även om det är väldigt vackert så är det lite väl GALET också. Jag är glad att vi inte hade några resplaner den här helgen och jag undrar lite oroligt om det kommer att funka att ta sig till jobbet imorgon. SJ:s hemsida är mer eller mindre kaputt och de skriver på sin första sida (eller skrev nyss, när jag lyckades få se den - nu är den onåbar) att det i princip inte går några tåg - förutom de stackars tåg som varit ute och rullat (försökt rulla) sedan igår.

J träffade en vän på Willys som hade försökt att ta sig till Härad nu på förmiddagen och det gick inte. Avfarterna från motorvägen var så översnöade att det var omöjligt att ta sig dit. Det är ju riktigt, riktigt illa för det måste ju betyda att det inte heller går att ta sig därifrån och då är ju viktiga samhällsfunktioner som sjukvård och räddningstjänst satta ur spel.

SMHIs progonos från 6.30 i morse påstår att det ska snöa här hela dagen idag också, men det är ju tack och lov alldeles helt och hållet fel, för himlen är klarblå och solen skiner. :)
Ha ha ha...


...det är så sjukt mycket snö....! =) Jag och barnen ska gå ut nu och se om vi över huvudtaget kommer runt till baksidan av huset.

Grimaser


Jag råkade trilla över en skisstävling hos
Designat och kunde inte låta bli att inspireras...! Alva ser allt som oftast ut precis så här när jag fotograferar henne nuförtiden. :)

Jag har sprayat med lite blå glimmer mist och sytt lite på symaskinen, förstås.Vet ni vad... jag började nyss sticka...! Jag som gick in i "virkningsväggen" totalt med allt virkande inför julen. Jag gjorde ett seriöst försök att bli klar med Linus Fåret Shaun-docka i tid till julafton, men det gick bara inte och delarna ligger fortfarande ofärdiga och väntar på att någon gång bli en färdig filur. Och allt stressvirkande fick mig att tappa sugen totalt. Men nu ska jag sticka en sjal har jag tänkt. Hur det projektet slutar, det vet man aldrig men det var kul att återuppliva stickkunskaperna. :)

Tidig morgon...


Vi som tyckte det var skönt att kunna kolla på OS igår kväll utan att behöva känna den vanliga ångesten inför att kliva upp tidigt morgonen efter, fick inte alls någon sovmorgon. Vi blev väckta vid 5 av en stackars Linus som har världens nackspärr. Det är ju lite läskigt med barn som har svårt att böja huvudet, men han har ingen feber och även om det är besvärligare att röra huvudet upp och ned än åt sidorna så verkar det ändå vara just på ena sidan det gör ont. Stackarn... :( Just nu verkar han ha hittat en position som funkar i soffan, men det har varit väldigt ledset här hemma nu på morgonen.

Snön vräker ned och J ska ut och försöka skotta lite, så vi inte blir alldeles insnöade. Det spelar ingen roll att det är tjatigt. Jag måste bara säga det igen - den här vinterna är helt otrolig! Minus 14 grader och bara snö, snö och snö... Det känns bra att vi inte har några planer på att ge oss ut och åka bil nu i helgen...!

Jag måste passa på och tipsa om en utlottning hos Cocoa Daisy. Du kan vinna en supersöt t-shirt med Cocoa Daisy-tryck och förstås lite härliga scrapprylar! Kika in i
bloggen, för där får du se den ursnygga stämpeln som min DT-kollega Kim Watson designat speciellt för mars-kitet. Lämna en kommentar och gissa på någon produkt som du tror kan göra stämpeln sällskap i kitet. :) Kitet som för övrigt bör landa i min brevlåda vääääldigt snart...! *längtar och önskar att posten jobbade med utdelning även på lördagar*

Nu ska jag kolla hur det går med Linus och nackspärren...

Det gick bra...


...att komma hem med tåget. Jag tror att mitt tåg var typ det enda på hela Centralen som avgick hyggligt i tid. Det är väl schysst att jag rapporterar något positivt ibland också. Fast det var inte så positivt för alla andra tåg, förstås. ;-)

När jag kom hem hämtade jag först en jätteglad Alva som tyvärr förvandlades till en hysterisk Alva så fort vi klev ur bilen vid Linus skola. Hon ville inte gå och jag vägrade bära henne, så då fick det bli gallskrik runt hela skolbyggnaden. När vi kom till Linus fritids hade de nämligen redan stängt igen, så vi fick fortsätta runt huset till den andra avdelningen. En jätteomväg, som inte direkt blev skojigare med tanke på sällskapet jag hade.

Pust.

Men nu är det fredag och det känns otroligt skönt!


Anar oråd...


SJ:s sida med info om trafikstörningar till följd av snöandet går inte att öppna. Jag anar oråd inför hemresan. I morse var vi faktiskt bara 5-10 minuter försenade, så det var ju inte så farligt.

Om OS, signalfel, en trött liten kille och en fransk tidning


Jag är lite upptagen med de Olympiska spelen och har inte riktigt tid att blogga... ;-) Nej då, men nog tittas det på ganska mycket tv här hemma nu. Mitt i natten har vi inte varit uppe, men det har blivit läggdags lite senare än vad som är bra, eftersom skidåkningen ändå legat så att det med bara liiiite extra viljekraft funkat att hålla sig vaken.

Annars funderar jag över snöovädret som SMHI varnar för... måste det verkligen snöa mer? Kan vi inte slippa? Jag drabbades rätt hårt av ett omfattande signalfel mellan Södertälje Syd och Flemmingsberg idag - både på vägen till jobbet och på vägen hem - och jag har ingen som helst lust att spendera lika myckte tid på försenade tåg imorgon, som jag gjorde idag. Jag kom till jobbet 1 timme och 10 minuter senare än jag hade tänkt mig och om jag var på jobbet i ganska exakt 5 timmar så var det inte långt ifrån att jag tillbringade precis lika många av dagens timmar med att pendla. Det är fasen inte vettigt.

Linus somnade i soffan innan Bolibompa var slut och det hör inte till vanligheterna, så kanske är det någon liten krasslighet på gång. Eller så var han bara trött. De hade trots allt Vinterspel i skolan idag och han tävlade för Danmark i Curling/Bowling. Det kan ha tagit på krafterna. =)

Jag fick mitt första nummer av
entreARTistes magazine i brevlådan idag! Superkul att få öva lite på franskan. :)

Nu blir det nog bestämt TV-soffan igen... Mer pyssel och scrap blir det en annan dag.

Man kan tro att jag har slutat...

...med Projekt 365, men det har jag inte. Jag har foton från alla dagar, men jag ligger lite efter i administrationen... :) Det är väl det här som är problemet - att det är svårt att hänga med och hinna sortera och fixa och greja. Jag har tagit en del ok foton och ett och annat bra foto och en del riktigt trista foton, och det är förstås mindre inspirerande med de där trista bilderna.

Jag har också missat en del riktigt bra fototillfällen. Ibland för att jag inte haft kameran med mig och flera gånger för att jag helt enkelt inte vågat ta fram kameran. Som häromdagen då en av mina kollegor satt på kontoret, vid sin dator, med stora hörselkåpor på sig. De borrade flera våningar bort i huset, men det dånade som om det var i rummet brevid, så jag förstår honom. Men det såg fortfarande väldigt roligt ut. Och jag vågade inte fråga om det var ok att ta en bild. Eller det kanske inte är så man ska göra, utan snarare fota först och fråga sen, eller? =)

Hur som helst - bilder kommer så småning om... Dagens bild i ord: glad kille med stor glugg efter två tappade framtänder. :)

Ännu en julklapp...


...som jag inte visat tidigare, men ni får bara se framsidan. Jag gjorde ett litet BIA-album med genomskinlig framsida och jag tyckte att det i all sin enkelhet blev ganska snyggt. :)Linus och Alva står på sidan med fotot, medan &-tecknet är på den genomskinliga framsidan. Jättegamla, men väldigt snygga, gnuggisar från American Crafts. :)Annars är det mest OS-tittande som gäller nu. :)

Veckans kortskiss

Kolla in skissen och alla underbara kort här.

Mitt kort är Alla hjärtans dag-kortet som J fick igår, gjort med material från februarikitet från Cocoa Daisy. :)
Teknikutmaning hos SWE Scrapbook


Jag har gjort en layout till en teknikutmaning på
SWE Scrapbook. Utmaningen går ut på att man ska rita eller måla sitt eget bakgrundspapper. Jag använde glimmer mist och en schablon från boken Stencil 101 av Ed Roth. När misten torkat målade jag i lite med en vit penna och så klistrade jag dit foton och dekorationer.Det är torsdag kväll och snart är det helg igen! Jag vet inte om jag jobbat någon enda hel vecka nu sedan jag började igen efter jul... Jag är inte säker, men det känns inte riktigt så. Den här veckan var jag ju ledig i måndags och vabbade med Alva i tisdags. Jag får en ny chans till full arbetsvecka nästa vecka, men sen ska jag i alla fall vara ledig två dagar veckan efter det, då det är sportlov. Och vips så är det väl sommar snart, eller?

Idag har bilen varit på verkstan och fått en ny liten ventil någonstans. Det var skönt att få det fixat och nu hoppas jag att det dröjer innan den måste dit nästa gång.

Bla bla bla... vilka tråkiga saker jag skriver idag. :) Nu ska jag gå och krama mina barn lite istället! Hejsvejs!
Yours for the taking...


Bara för att jag aldrig har provat att lägga in ett YouTube-klipp förut... :)


Ont i örat och julklapp...


Jag är hemma med Alva idag, för hon hade hiskligt ont i ena örat i natt - verkar dock ok nu - och jag har bland annat hunnit göra backup på en massa foton. Eller bland annat och bland annat... det är väl ungefär det jag har gjort idag förutom att laga lunch och stryka ett par pärlplattor. :) Hur som helst är det superskönt att ha fixat fotona! När jag höll på att grejade trillade jag över de här bilderna som jag insåg att jag missat att blogga.

Det är ett rätt så enkelt album med några av förra årets favoritfoton, som barnens farmor fick i julklapp.

Projekt 365, 6-8 februari


6 februari, vi hade lite kalas och åt tårta i lördags... :)


7 februari, skidåkning i uuuunderbart väder


8 februari, jag var med Linus i skolan igår. Det var jättekul att få se hur han har det och mysigt att han så gärna ville ha mig med. Dessutom var det lite skrämmande att se hur stora de tvingas vara (men de klarar det ju) och framför allt hur stora de snart kommer att vara. Jösses. Tiden går fort. Här spelar Linus flagg-memory, som uppenbarligen varit väldigt poppis på sistone. J och jag höll på att ramla av stolarna vid middagen en dag förra veckan, när det visade sig att L visste precis hur nästan alla Europas flaggor såg ut. :)


Veckans kortskiss...


...är ritad av Monnah och min tolkning blev så här:Kolla in alla andra fina kort
här.

Jag har färgat in spetsen med hjälp av Adirondack Color Wash och den är egentligen lite ljusare grön IRL. Jag efterlyste en svensk butik som säljer Color Wash för ett tag sedan, för när jag gick den senaste Art Journaling-kursen med DinaW blev jag så sugen på fler färger. Tyvärr hittade jag dem inte någonstans här i Sverige och eftersom de väger en del så blir frakten från USA så dyr så jag drog mig för att beställa därifrån.

Gissa om jag blev glad när jag av en annan anledning snubblade in hos Weralena nu i helgen och hittade en hel massa färger av Color Wash och det till det fantastiska priset av 35 kr/flaskan! :) Scrolla ned på första sidan i butiken, eller sök på "Color Wash" i sökfältet längst ned.Helgen är nästan slut...


...men det känns ganska ok ändå. :) Imorgon ska jag följa med L till skolan och se hur han har det där och det ska bli väldigt kul. "Imorgon är den bästa dagen någonsin" säger Linus, så då måste det ju vara så. :)

Här är ytterligare ett par foton från veckan som gick.

4 februari, ett par VAB-blanketter till FK som äntligen blivit ifyllda...


5 februari, vi har en del coola istappar på huset...


Drömmer om sommar...


Den här layouten gjorde jag också på träffen i Ärla förra helgen. Fotona är från sommaren 2008... tänk om det kunde ta och bli sommar igen snart...! :)

Det mesta här kommer faktiskt från ett gammalt Cocoa Daisy kit. Ni kanske tycker att jag är tjatig... men faktum är att eftersom jag använder så lite material på varje layout så har jag ofta ganska mycket kvar efter att jag gjort de layouter jag "måste" göra och vissa (öhm, ganska många faktiskt) kit blir såna favoriter att jag behåller dem samlade så att jag kan gå tillbaka och plocka grejor från dem när jag senare har lust. Jag gillar verkligen att ha den där basen av matchande material, som jag sen kan lägga till andra grejor till så som jag vill.

Det här pappret med gröna prickar är förresten snudd på mitt mesta favoritpapper någonsin. Det kommer från SEI och prickarna är liksom glansiga och lite upphöjda. Såååå fint! Jag har glömt bort att jag borde dammsuga internet och se om jag kan hitta fler såna någonstans...! :)Tjoho vad det går!


Här kommer ytterligare en layout som är gjord med februarikitet från
Cocoa Daisy! Alva sa nu ikväll att hon inte vill att det ska snöa en enda gång till "i hela livet"! Men även om hon längtar efter sommar nu (hon frågar ganska ofta om det är sommar snart och hur långt det är kvar innan det blir sommar) hon hade bevisligen roligt den här dagen i backen i alla fall... :)
Projekt 365, 1 - 3 februari


1 februari, det är ett trött gäng som sitter i soffan och kollar på Bolibompa.


2 februari, det är så vackert med all snö när solen skiner!


3 februari, Linus fick snygga 3D-glasögon i posten... :)

Februaris scraplift hos CD


Jag liftade Anjas härliga layout som ni hittar
här. Häng på du också! Man får använda vilket material man vill och deadline för att ladda upp sin layout till tråden på forumet är 28 februari.

Det mesta av materialet till min layout kommer från februarikitet + add ons och ett par detaljer kommer från januarikitet + add ons.
Ett nytt och alldeles häääärligt kit...!


Från
Cocoa Daisy, förstås! Ser ni flaskan med mist? Stämpeln från Prima? Mallarna? Det röda bandet? I loooove....! :)Här är några av layouterna jag gjort:

Trots att det inte var speciellt mycket snö förra vintern lyckades J och barnen göra en så här stor snögubbe. Tänk vilken ENORM snögubbe vi borde kunna göra i år. =)

Här kommer ett par av papprena från den add on som heter Ava Gardner och de glittriga röda bokstäverna kommer från add on Betty Grable.Blomman gjorde jag genom att klippa ut "blad" ur ett av de mönstrade papprena i huvudkitet, chalka kanterna, limma ihop och så dit med en primagrej (från ett tidigare kit) i mitten. :)

I love sushi!Jag älskar också min alldeles egna guitar hero! :)