Poker Face...

Novemberkitet från Cocoa Daisy är heeeelt fantastiskt. Färgsprakande, inspirerande, härligt, underbart...!

Det här är de layouter jag har gjort så här långt, men mer kommer garanterat. :)
















Bara för att...

Man hör att det är problem på gång när L vill skära upp ett hål i dörren med lasersvärd och A ropar "Neeeej, det gåååår inte! Du måste ringa på ringklockan!"... :)

Just nu leker de faktiskt väldigt bra tillsammans, men det går i vågor och när som helst blir det förstås katastrof. Jag är i alla fall väldigt glad över att de har så stort utbyte av varandra och de lär sig förmodligen väldigt mycket när de är tvugna att jämka ihop sina olika idéer om hur lekarna ska gå till.

Pyssligt inlägg är på gång senare... lovar!


Kladdat med sprayfärg...


Art Journaling med Dina Wakley
är alltid roligt! Sista dagen att hänga på hennes senaste kurs är idag.





Tiden bara går...


...och det har varit gräsligt tyst här i bloggen den här veckan... 

Veckans höjdpunkt kom redan i tisdags när jag jobbade en väldigt kort dag och åkte hem till min bror och hans flickvän och blev bjuden på en mumsig lunch. Sen följde de med mig hem och vaktade barnen medan J och jag åkte tillbaka till Stockholm och gick på konsert med The Posies på Debaser.

Så här suddigt förevigade jag dem... =)



Nu i helgen håller jag bland annat på och förbereder inför Cocoa Daisy's crop 12-14 november och scrappat med det suuuperfina novemberkitet har jag också gjort. Det finns alltså lite hopp om scrappiga bilder här i bloggen också så småningom....

Marknad...


Det var marknad här hos oss för ett par veckor sedan. Vi tittade på karusellerna men barnen ville inte åka, vi köpte sockervadd, men barnen tyckte inte om... vi köpte kokosbollar med oss hem, men barnen gillade inte just det heller...

Men vi hade det bra ändå. :)

Jag har gjort ett litet inlägg på
Cocoa Daisys blogg idag och den här layouten är gjord med oktoberkitet.





Jag har precis idag fått novemberkitet i min hand och det är såååå fint...! Kolla bara här:



Kim har designat en underbar stämpel som ingår i huvudkitet:


Här är en liten tjuvkik på en add on:



och ännu en:



Dessutom börjar förberedelserna ta fart på allvar nu... inför cropen den 12-14 november! Missa inte den! :)


Till Paris...


Nej, jag ska inte ut och resa igen. :) Däremot så hann jag få ihop en layout till en av utmaningarna hos
Mollys Scrapbooking nu i helgen! Det har varit cybercrop med Paristema och jag fastnade för Momas fina skiss. Om man ville kunde man även inspireras av en viss färgkombination och det gjorde jag, även om jag kanske gjorde om nyanserna till lite klarare varianter.




När jag ändå håller på kan jag ju visa några kort jag gjort nyligen. Det var verkligen läääänge sedan jag plockade fram mina hÄnglar...



Jag fick tips i Monnahs blogg om att 2Peas kör något de kallar för Holiday Thinking Inking nu i oktober och det är den superduktiga Jennifer McGuire som lägger upp videos med massor av kul ink-tips. Jag testade att göra en "block-background" med distressink och akrylblock. Snöstjärnestämpeln kommer från Purple Onion Designs. Kortet blev kanske lite väl enfärgat... men jaja... det var kul att leka lite. :)



Till sist, ett välkommen till världen-kort som jag gjorde till en kollega nyligen.



Liten blir stor...


Det är inte klokt vad tiden går, eller hur?! Det stora fotot här, är från 2007 och de andra två är tagna alldeles nyligen. Det är inte konstigt att det behöver knaka lite ibland, när man växer så mycket. =)

Jag har använt härliga Mix and Mend från
Sassafras! Riktigt kul och annorlunda papper att scrappa med! De små stämplarna kommer från Purple Onion Designs.











Man kan vinna ett scrapfeberpaket...


Magdas stora scrapfeber drar snart igång och de har en utlottning i sin blogg -
titta här - där man kan vinna det stora scrapfeberpaketet! Jag håller så klart tummarna... :)




Musik gör mig glad...!

Återupptäckte just Britta Persson via Spotify, efter att ha råkat höra på radion häromdagen att hon gjort en ny skiva. Å, så bra den är och vad jag blir glad! Är hemma och är dunderförkyld... :( och lite musik gör i alla fall gott!

Hittade den här på YouTube:

Meet a bear

och den här gamla, som jag hade glömt men bara älskar:

Defrag my heart


Kortskissen från igår...

Kolla in Monnahs skiss och de superfina korten här. Jag har gjort ett kort som inte hann in på bloggen och så här ser det ut. Jag har lämnat plats för text på den nedre vita remsan, så kan jag anpassa orden efter tillfället.

Check out the cardsketch of the week, made by Monnah, and all the beautiful cards made by the team. My card didn't make it into the blog on time, but here it is. :) I left some space on the lower white strip, to add words later on.



Edit: tack för kommentarerna! :) Japp, både det rosa och det turkosa är overlays från Hambly. De är bara fästa i de vita remsorna och under dem.

Lekt i fotostudio...


Vi var ett gäng som hyrde in oss i en fotostudio idag. Jag har varit med en gång förut, för ungefär ett år sedan. Idag kände jag mig väldigt oförberedd och barnen tröttnade väldigt snabbt, men det var skoj i alla fall!

En del bilder blev sådär...

eller vad säger ni, en kandidat till årets julkort kanske? Jag kan photoshoppa in tomteluvor. =)



Andra bilder blev toppenfina!




Inte likt mig...


Det här känns kanske inte som "jag" men oj vad roligt jag haft... så då var det väl helt rätt för mig ändå, just nu i alla fall. =) Jag har lekt med ProMarkers och det är svårt, speciellt som jag inte färglagt några motiv överhuvudtaget på evigheter... Ibland tar inspirationen lite oväntade svängar tycker jag, men det är väl bara att hänga med.

Båda korten är gjorda till utmaningar hos
Club Anya och det första är gjort efter en skiss, till lördagsutmaningen.



Det andra är en CASE av Emmys fina kort. Jag är inte så nöjd med färgläggningen, men det blev färgglatt i alla fall. Eller kanske mest rosa. =) Funkar säkert utmärkt som födelsedagskort till någon av Alvas kompisar...




CK listar kitklubbar...!


CK har nyligen gett ut sitt årliga Top-10-nummer, där de listar sina 10 favoriter av allt möjligt inom scrapbookingvärlden. Det är inte utan att man blir väldigt pirrig och glad av den här bilden, eftersom
Cocoa Daisy valdes ut som en av de allra bästa kitklubbarna!



Det finns ett fåtal ex av det superhärliga oktoberkitet kvar!



Det finns också några få ex av Rondas supersöta Halloweenkit.


Hemma!


Jag har haft en toppenbra resa! Nu är jag trött, trött, trött och jag känner hur det snurrar i huvudet av alla intryck som jag försöker smälta efter de här två dagarna. Jobbmässigt var det väldigt inspirerande och lärorikt! Verkligen toppen! 

Jag har insett att jag inte är så där väldigt förtjust i att flyga - ingen panik, men viss obehagskänsla, framför allt vid start och landning och när vi hamnade i en rätt jobbig turbulens under några minuter på ditresan - men att jag tycker att det är rätt kul att leta mig fram i en främmande stad och hitta rätt tåg och tunnelbanor osv... =)

Jag träffade
Lisa och hennes Ade och det var jätteskoj. Det känns lite magiskt att ha få se att de är 'riktiga' människor och inte bara finns på internet. =) De var supergulliga och vi hade en riktigt mysig kväll.

Jag tog exakt 5 mer eller mindre suddiga foton med min mobiltelefon. Det är ju ett litet nederlag för någon som tycker så mycket om att fotografera som jag gör. Jag reste med enbart handbagage och jag efter mycket vånda bestämde jag mig för att jag inte hade plats i packningen för min D90. Ärligt talat hade jag nog känt mig lite stressad om jag hade haft den med, för att jag inte hade speciellt mycket tid att ägna åt fotografering. Den största delen av tiden i London tillbringade jag ju faktiskt inne på konferenshotellet. Men... en liten kamera som får plats i en jackficka vore ju faktiskt inte så dumt att komplettera prylsamlingen med känner jag...



A couple of days in London...


I'm off to London tonight! It'll be 2 days with lots of work, but I'll also get to meet
Lisa! Yay! :)

I've only been to London once before, in 1992! I'll be back very late Thursday night and luckily I was able to take Friday off, to get some sleep. :)

Friday is a big day in our house. Linus' little rockstar is going to make an appearance on TV. You can watch a little interview (in Swedish) with him here. =)

Edit: It seems like the link above doesn't work anymore. My guess is that the film will be up here later on. :)

Have a fab week everyone!







Superfin skiss...


...hos
kortskissen denna måndag - som så många andra måndagar! :) Denna gång är det Peterlina som har ritat och mitt kort blev ganska somrigt, så här mitt i hösten.


mer Happy Day


Här är ytterligare en layout som jag gjort med oktoberkitet från
Cocoa Daisy.

Här har jag framför allt använt material från en add on som heter Up up and away. Den är redan slutsåld, såg jag nu. Jisses, den här månaden var man tvungen att vara snabb! Huvudkitet och en annan add on (Tim Holtz mini attacher - den är sååå söt! ) finns dock kvar. 

Jag har färgat kantremsan från bazzill med den bruna misten från Studio Calico. Prima-masken jag använde till bakgrunden ingår inte i kitet. Det gör däremot tejpen och inspirationen till att knöla ihop den lite fick jag av Tettiz som satt brevid mig på träffen i Ärla. :)







Här är lilla jag, i Paris, för ganska många år sedan... :)




Månadens skiss hos Cocoa Daisy


Vi har en skissutmaning hos Cocoa Daisy varje månad och man behöver apselut inte använda CD-produkter eller vara prenumerant för att hänga på och tävla! Däremot kan man vinna ett presentkort hos Cocoa Daisy. :) Deadline är 31 oktober och man ska lägga upp sin layout i
den här tråden på forumet.

Ronda har gjort skissen och jag måste säga att jag tycker att den är riktigt skoj!