Det går framåt...

Det går framåt med röjning och städning. Nu är det snart mest "puts på ytan" kvar och då har vi i och för sig sagt "äsch, skit samma..." om en del saker som vi från början tänkt att göra något åt. Men det kan inte hjälpas. Lägenheten lär bli såld ändå. Det är förresten lite intressant med alla som går förbi och kikar... :-) Vi gör nog klokt i att försöka tänka på vad vi gör här inne i ljuset när det är mörkt ute, för vi har stora fönster och det har gått förbi väldigt långsamma människor som tittat väldigt noga och ibland också stått och pekat och pratat en stund flera gånger om dagen nu de senaste dagarna. =) Det är ju jättebra, för det är ju inte fel att intresset är stort. Men himmel vad skönt det blir när försäljningen är klar! (Då ska vi bara flyttpacka och flytta också... ;-)

Jag har blivit utmanad av Lilo. Jag ska lista 5 saker som jag vill ska hända under 2007. Det verkar ju gräsligt svårt...

1. Jag vill att flytten till vårt hus ska gå bra!

2. Jag vill att försäljningen av lägenheten ska gå bra! :-)

3. Jag hoppas att det kommer att funka hyggligt när jag ska börja jobba (och pendla - hjälp!) till hösten.

4. Jag hoppas att vi alla i familjen och alla runt omkring oss ska få må bra. (Stora önskningar är tillåtna, eller hur?)

5. Till sist en scraprelaterad önskning: Jag hoppas att jag hittar en balans mellan scraptid och scraplust så att jag slipper må dåligt för att jag inte hinner scrappa fast jag VILL och så att jag slipper ha dåligt samvete då jag tar mig tid för scrapping istället för att göra andra saker.

Min skräp(scrap)hörna har i alla fall gjort lite framsteg. Tror vi mest försöker att tillfälligt gömma undan allt "löst" på vinden eller så under visningarna och så får resten vara som det är. Jag tycker inte riktigt att den här bilden visar hur stor förändring som verkligen skett... men jag postar den ändå i brist på roligare saker att komma med. ;-)

skräphörnan

Och som sagt - småsakerna och kartongen på golvet ska flyttas tillfälligt inför visningen.



Kommentarer
Postat av: Lilo

Vad kul att du antog utmaningen Anna! Jag hoppas alla dina önskningar går i uppfyllelse! =)
Jag skulle se en scraphörna som ett stort plus om jag skulle köpa hus! Tänk... där hade man fastnat direkt och snokat runt och helt enkelt bjudit på lägenheten för att få alla fina scrapsaker. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback