Komma hem...

Månadens tema på SWE Scrapbook är "hem ljuva hem" och jag gjorde en sida om hur det kändes att komma hem efter de nästan sex veckorna på sjukhus i våras. Det var verkligen en märklig känsla och jag blev förvånad över hur fint jag tyckte att vi hade det trots den inte helt perfekta ytan... Jag la märke till alla små detaljer som man inte ser i vardagen och såg till exempel färger på golv och väggar. Det kändes som att kliva in i helt nya rum, fast ändå hemma... lurigt... :-)

komma hem

Det börjar dock kännas lite trångt här hemma... och vi är visst trångbodda enligt den officiella definitionen också, eftersom vi bara har en 3:a och Linus och Alva inte kan få varsitt rum. Det var ett par husvisningar idag som vi eventuellt hade tänkt att gå på, men efter att ha svängt förbi bestämde vi oss snabbt för att strunta i det. Det är synd att det ska vara så besvärligt att köpa hus... jag skulle önska att det kunde gå snabbt och lätt. Det blir nog en visning nu i veckan som kommer i alla fall. Kanske kan det vara "vårt" hus?

Kommentarer
Postat av: ÅsaF

Anna den här layouten är HELT underbar!! Love it!!

Postat av: Emma

Vacker lo!

2006-11-12 @ 15:59:20
URL: http://pysslare.blogspot.com
Postat av: Lindzi

Jag ska bara flytta från Gbg först... Vilken underbar inspirerande LO. Jag vill haka på om jag hinner. Jag förstår hur du känner! Men en dag kommer vi hitta våra hus Anna! Kram!

2006-11-12 @ 20:04:33
URL: http://lindzi.blogg.se
Postat av: Lindzi

Vilken underbar inspirerande LO. Jag vill haka på om jag hinner. Jag förstår hur du känner! Men en dag kommer vi hitta våra hus Anna! Jag ska bara flytta från Gbg först... Kram!

2006-11-12 @ 20:05:04
URL: http://lindzi.blogg.se
Postat av: Ulrika

Verkligen en fantastisk fin layout!!

2006-11-13 @ 14:03:00
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback