Scrappat om fötter och skor...

För att läsa texten får ni gå till scrappizbloggen, men de 3 layouter jag gjorde till artikeln om att scrappa till sin BoM om skor och fötter kan ni få se här. :)

Den första handlar om ett par skor som jag köpte en gång för länge sedan och som nästan aldrig blev använda. De säger en del om vem jag önskade att jag var just då, men jag var lite för feg för att använda dem mer än någon enstaka gång... :)

image449
Papper från Love Elsie och overlay från Hambly. Bland knapparna finns också "blingstenar" men det syns ju som vanligt dåligt här. Den fina nålen uppe till vänster har jag fått från Ulrikaulrika, tusen tack. :)

Den andra layouten handlar om mina 4 månader i Frankrike, våren -98. Fotot visar mina fötter och medelhavet...
image450

Den sista layouten handlar om att jag ska börja jobba igen för första gången på länge, nu i höst. Jag ritade av min fot med blyerts, fyllde i med svart penna och målade sen massor med akrylfärg. Det blev verkligen inte precis som jag tänkt mig från början, men det var kul ändå. :)  I  vänsterkanten sitter en bit mönstrat papper och en "trasig" overlay från Hambly (därav det konstiga blänket som syns där).
image451

Jag hoppas ni har en mysig helg!


Kommentarer
Postat av: carina

kanon läckra layouter!! jag sitter här med ett fotkort framför mig som ska scrappas under kvällen, jag blev så inspirerad av din artikel på scrappiz=)

Postat av: Bodil

Jättehärliga lo:s.
xx Bodil

2007-07-22 @ 20:12:15
URL: http://jommasblogg.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Gillade verkligen det du skrivit på Scrappiz och dina layoter är ju underbara! Speciellt den sita gillade jag. Hrligt kreativ med foten, färgen och den knöglade plasten!

2007-07-22 @ 22:00:04
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/
Postat av: Karin SN

De här är underbara! Tänk att skillnaden mellan vilka vi vill vara och vilka vi vågar vara och vilka vi är kan vara sådan ibland. Vi bär med oss drömmar och längtan som tar tid innan den hittar ut. Men under tiden ligger den där och gror. Tills vi hittar oss själva.

2007-07-23 @ 10:14:08
URL: http://tidsoptimist.blogspot.com
Postat av: Emma

Riktigt läckra layouter!!!!!

2007-07-23 @ 11:06:00
URL: http://pysslare.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Vilka härliga LO:s!

2007-07-23 @ 19:54:56
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback