Svart, vitt, rosa, grått...

Jag gjorde den här layouten till en färgutmaning på SWE Scrapbook. Den känns passande just nu eftersom jag har ägnat 30 min åt att brottas med en vansinnig Alva. Ena stunden tror jag att jag har fattat - det senaste var att det nog är så att hon inte ska sova förrän vid 11-tiden jämfört med att hon tog en tidig lur redan vid 8-tiden alldeles nyligen - och nästa stund så begriper jag ingenting. Nu vette sjutton om hon var helt övertrött trots allt, eller vad som var fel. Somna ville hon i alla fall inte (trots att jag är i alla fall är helt  s ä k e r  på att hon var trött nu). Och jag undrar om hon kommer att lära sig snart att det är en dum idé att kasta sig bakåt när man sitter själv på golvet. Då faller man nämligen handlöst bakåt med huvudet ned i golvet och nu gallskrek hon i och för sig redan innan, men inte blev det bättre av det... *suck* Till sist somnade hon i vagnen, men det är ju bara när hon och jag är hemma själva som jag kan dra ut med henne så här i "halv panik". När jag har L hemma också är det ju något krångligare. Och det är så där kul att gå genom villakvarteren med en fullkomligt hysteriskt skrikande bebis...

Jaja nog med gnäll. Nu sover hon och jag hoppas verkligen att hon gör det en stund, så hon kan vara glad resten av dagen.

image404

Jag är alldeles kär i det här rosa pappret med stjärnor. Jag tror jag beställde ett till i någon annan färg, men att det var slut. Tillverkaren är Li'l Davis och jag tror bestämt att jag ska få ett till ark, eftersom jag beställt den här "kollektionen" från Scrap In Style TV. Ser väldigt mycket fram emot den!!!

Övrigt material: gråprickig papper från KI MEmories, svart tejp med blomslinga 7gypsies (älskar den också), journalingstämpel Autumn Leaves, thickars American Crafts, dymo, häftklammer, penna, fluid chalk.

Kommentarer
Postat av: Monica

Så otroligt snygg!

Postat av: Lilo

Såååå himla många fina alster du skapat nu Anna! Jag blir alldeles salig av allt fint att titta på! =) Tyvärr fnissar jag här när jag läser om Alva... inte elakt menat, jag lovar!!! Men Amanda var exakt likadan! Och jag gick genom villakvarteren med en skrikande unge i vagnen och studsade vagnen vildsint upp och ner för det var enda sättet att få henne att somna. ;)

2007-06-19 @ 19:38:10
URL: http://liloscrap.blogspot.com
Postat av: Anna

Uj, uj, uj vilket helvete du går i genom just nu. Har väl i och för sig inte haft det så illa vad det gäller sömnen, men jag blir svettig bara av att läsa det.
Jättehärliga layouter har du laddat upp i alla fall.
Sommarkramen Anna

2007-06-19 @ 19:40:49
URL: http://annastenman.blogg.se
Postat av: ethel

Gillar verkligen din LO - den är supersnygg! Gillar fotot också.

2007-06-19 @ 19:58:06
URL: http://ethelb.blogg.se
Postat av: Ellinor

Superläcker layout, och jag håller med om pappret. Har
själv ett sånt och ett blått, ett grönt och ett vitt med röda stjärnor. Bara så fina :)

2007-06-19 @ 20:11:07
URL: http://ellisonscrap.blogspot.com/
Postat av: Lindzi

Vilken underbar och talande LO! Kram!

2007-06-19 @ 20:43:16
URL: http://lindzi.blogg.se
Postat av: Camilla W

Ett helt underbart foto! Det är bra med viljestarka barn men de kan nästan ta knäcken på en stackars mamma. Jag biter ihop och mumlar mitt mantra -det går över, det går över, det går över...och det gör det ju :-)

2007-06-19 @ 22:36:27
URL: http://camillasscrapblogg.blogg.se
Postat av: ÅsaF

Såååå snyggt!!! Måste prova den färgkombinationen också! Tack för inspirationen! Kram Åsa

2007-06-20 @ 10:31:35
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Anna-Carin- anaber

Oj, den här är ju helt fantastisk! Och jag fullkomligt älskar papperen du har använt.
*ger mig ut på shopping*

2007-06-21 @ 10:49:00
URL: http://anaberscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback