Jag tänkte skriva...


..."årets första layout" som rubrik på det här inlägget, men det har ju inte ens blivit något nytt år ännu... *snurrig* Hur som helst är det den första layouten jag gjort på ett tag nu, eftersom det var lite sjuk- jobb- julstresskaos här precis innan jul. Och sen var det ju jul. Den här har jag hållt på och pillat med i tre dagar och det har varit jättetrevligt. Jag är lite trött på den superenkla och "tomma" stil som de flesta av mina layouter har haft ett tag nu. Men den här är väl egentligen rätt enkel den också, även om jag har pysslat med den ett tag och även om den inte domineras av tomma ytor.

Jag älskar det här blåa pappret från Pink Paislees Vintage Moon! I bakgrunden har jag använt en
ledger-stämpel från Purple Onion Designs och så rotade jag fram rätt så gamla Heidi Swapp chippisar till rubriken.

Layouten handlar om våran charmiga Alva. Hon säger jätteofta - nästan någon gång varje dag just nu - "jag har redan sagt det till min låtsaskompis!". Och så ser hon så här arg ut och oftast hötter hon supergulligt med pekfingret också. Det dyker upp lite då och då, i de allra konstigaste sammanhang. =) När den här bilden togs var det något annat hon var arg på, men de arga ögonbrynen är de samma... Gullungen....



Linus har fortfarande feber, men är ännu inte speciellt plågad av kopporna. Jag vet inte om det är först när de börjar torka ihop som de börjar klia eller om vi har tur....? *fortsätter att hålla tummarna* Däremot har aptiten inte direkt varit på topp, febern är fortfarande ganska hög och han klagade över att det gjorde ont i halsen att sväja när han försökte äta kvällsmat. Stackars prickiga kille.

Kommentarer
Postat av: Lina

sicken goding och vilken toksnygg LO!Det är så snyggt med det sydda, men det är helt kört med att få min maskin att fungera

kram o god fortsättning

Postat av: Pernilla

det där paketet kom aldrig iväg innan jul. jag trodde jag hade kuvert hemma och när de var slut så stannade hela projektet av. nåväl. idag har jag handlat bubbelplastkuvert och ska skriva på din adress och så har jag raderat mejlet. klantigt!! men de facto verklighet. kan du mejla mig den igen!



det verkar som ni haft en mysig jul. vi har varit lite halvsjuka men njutit ändå och tagit det superlugnt.



alvedon hjälper mot kliiga vattkoppor. dunka i var fjärde timma. han ´har säkert i munnen och vill inte äta av den anledningen. isglass och kräm (supertomma kalorier, jag vet) levde julius på när han hade vattenkoppor.

2008-12-27 @ 23:19:56
URL: http://pillerillmittilivet.blogspot.com/
Postat av: Sannasmamma

Superfin!!! =) Gillar den jättemycket! Hur söt är hon inte då ;)



Kramar!

2008-12-28 @ 12:40:52
URL: http://skeppar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback