Ni gör mig galen...


Jag var tvungen att fråga J om det är taskigt att göra en sån här layout. Men jag har ju dokumenterat hur mycket jag älskar mina barn många gånger om, så förhoppningsvis kommer de att kunna hantera att jag erkänner att de gör mig galen också... ;-) Den är till en utmaning från Breanne på
Scrap In Style TV.

image733

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I had to ask J if it was too mean doing this layout... But I have documented my love for my kids sooo many times, on sooo many layouts, so hopefully they'll be able to handle me admitting that they drive me crazy too... The title of the layout is "you drive me crazy" and the journaling is about too little sleep, too much crying and screaming at breakfast, lunch and dinner etc... I made it for a challenge by Breanne at Scrap In Style TV.

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är helt ok Anna. Lika mycket som man älskar de som liven lika mycket kan man stånga huvudet i väggen över dem ibland.
Kanonbra text och snyggt upplägg.

Vinterkramen Anna

Postat av: Laila

Det är ju faktiskt så att dom göe en tokiga mellan varven. Men så är det ju all kärlek som man får tillbaks som gör att man orkar vidare.
Så enkel och så snygg, Anna!

2008-02-10 @ 19:44:52
URL: http://tillklippt.blogspot.com
Postat av: Annika

Ja, du, det finns nog ingen som inte skulle skriva under på det! Det är ju så man känner ibland och det är väl en helt naturlig känsla att man ibland känner att det ALDRIG finns tid och plats för BARA MIG! Tänk att en enda gång få vara ifred på toaletten under dagtid!!! Suck...och i samma veva får man en kram och ett "mamma, jag älskar dig!" och sedan rullar det på...

Härlig layout, tycker jag!

2008-02-10 @ 20:43:19
URL: http://annika5064.blogg.se/
Postat av: Lina T

hihi, har oxå haft en tanke om att scrappa något liknande om mina kära söta små barn, speciellt efter en dag som vi den vi haft idag här hemma... Säger bara pust, stånk och stön!
Lika läcker lo som vanligt!
kram på dig!

2008-02-10 @ 21:34:58
URL: http://ltannerfalk.blogg.se
Postat av: Emma

Klart det är ok att dokumentera sånt som inte bara är positivt också, jag är säker på att dina barn kommer att uppskatta att läsa om det när de blir gamla :o)

2008-02-11 @ 00:51:29
URL: http://pysslare.blogspot.com
Postat av: Jenny M

Jag tycker att det är en helt underbar layout! Minnen är ju minnen vare sig de är bra eller dåliga. Ni kommer säkert sitta tillsammans och fnittra åt den här fina layouten om 15 år. :)

Kram

2008-02-11 @ 01:01:50
URL: http://jennym.zuper.se
Postat av: EmmLa

Haha, klart man kan göra en sån LO, den blir nog extra rolig för dem att se när de blir äldre också. Riktigt kul - och snygg!!

2008-02-11 @ 01:09:35
URL: http://emmlisen.blogspot.com
Postat av: Monica

Haha, jodå, det har blivit ett par sådana här också. Det är viktigt att visa verkligheten för barnen när de är lite äldre. Ingen tror väl att livet är lullull hela tiden?! :-)

2008-02-11 @ 07:27:38
URL: http://monnahs.blogspot.com/
Postat av: ÅsaF

Coolt!! Och vardagen är ju inte en dans på rosor alltid. Diggar att du scrappar om alla delar av livet Anna!

2008-02-11 @ 15:00:05
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: JennyLi

Jag tycker inte bara att man FÅR - utan att man "SKA". Jaja, det finns inga måsten när det handlar om scrapping, men om man verkligen vill fånga vardagen och livet som det är, så är ju mammas utbrott en del av det där också. Jag har gjort en LO om hur vårt matbord ser ut efter VARJE måltid - med titeln "Ska det VARA såhär?"...! Men jag ska nog planka din titel rakt av och göra en på det temat också, nu börjar de båda uppnå den åldern där de är i luven på varann och måste säras femtielva gånger om dan... Sånt blir mammor galna på, det vore konstigt annars!

2008-02-11 @ 16:39:39
URL: http://ordenrunt.livejournal.com
Postat av: Pernilla / pia74

Det skulle kunnat vara jag som skrivit texten!

2008-02-11 @ 18:24:39
Postat av: Camilla

Klart man ska scrappa sådant här med.Det är ju så det är ibland.
Ville bara tala om att jag länkat till din blogg i min blogg,hoppas det är ok?jag skriver om att jag äntligen fallit för frestelsen med The Nooks månadspaketsom jag kikat på länge,både du och Sara frestas ju hela tiden ;-)
Passade på att skriva in era namn om vem som rekommenderat mig klubben med :-)

2008-02-11 @ 19:18:05
URL: http://www.camillasscraprum.wordpress.com
Postat av: Marie

otrloigt snygg LO! enligt mig bör man scrappa verkligheten och inte någon förskönad bild av livet, layouter som dessa är självklart ok och lika viktiga som alla andra. Och som sagt, urfin design!

2008-02-11 @ 19:30:24
URL: http://www.mariesgalleri.blogspot.com
Postat av: Susanne H

Så snygg layout! Texten skulle kunna vara hämtad ur mitt liv... Nu föddes det en idé hos mig också om att göra något liknande. ;o)

2008-02-11 @ 21:19:41
URL: http://snuffehar.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Japp, här känner man igen sig! Jag skulle kunna planka din text rakt av och den skulle funka perfekt på en LO om mina barn också. Den dag de har egna barn kommer de nog förstå och kanske känner de att det är skönt att veta att deras mamma känt likadant...

2008-02-12 @ 21:44:25
URL: http://smamirakel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback