Färgkladd...


När J upptäckte färgstänk i halva köket idag kände jag mig väldigt skyldig, trots att jag inte alls varit där inne och hållt på med färg. De gröna stänken i köket får nog fortsätta att vara ett mysterium... men jag erkänner villigt att jag kladdade ordentligt här i pysselrummet igår, när jag gjorde flera målade bakgrunder med hjälp av tips och tricks från
Celine Navarro. =) En färdig layout blidde det också. Jag har använt tidningspapper och gamla boksidor (måste snarast uppsöka något lämpligt ställe för att hitta gamla böcker att demolera...!), massor med färg och gel medium. Jag äger ännu ingen gesso, men det ska införskaffas snarast... =) Det verkar vara något man vanligen använder för att förbereda bakgrunder och för att blanda med färg, om man vill ha mer struktur i det man målar. Hm... det är väl ungefär det som man gör med gel medium också...? Jag är verkligen ingen expert, men det bästa är att man inte behöver vara det heller för att kunna kladda och leka...! =)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I took an online class with Celine Navarro this past weekend and I made several painted backgrounds and one complete layout. I've done a few similar things before, but I learned a lot from the class too and I'm still a beginner at these things... I used newspapers, pages from old books, gel medium, a lot of paint... I still don't have any gesso, but I definately need to get some soon. =)

Kommentarer
Postat av: EmmLa

Celine Navarro är grym, och du likaså - SHIT vilken snygg bakgrund! :) Älskar att kladda med färg, nu blev jag sugen på att bara dra fram allt och börja kludda...

Postat av: Willea

Den här layouten är helt enkelt otroligt läcker, Anna! Du gör så himla mycket fint och jag blir lika glad varje gång jag ser nya alster från dig i galleriet på the Nook :) - du är en av mina scrapidoler!

2008-06-16 @ 22:48:25
URL: http://www.willeasscrap.blogspot.com
Postat av: Gunilla|uniquelyme

Men jisses så snyggt. Det där måste jag testa/lära mig - kanske dags att jag får ändan ur, eller hur?

2008-06-17 @ 01:07:11
URL: http://www.uniquelyme.se
Postat av: Susanne H

Wow, riktigt snyggt!!

2008-06-17 @ 10:29:21
URL: http://snuffehar.blogspot.com/
Postat av: Laila

Va snyggt det vart när du lekte! Jätte bra foto på dig.

2008-06-19 @ 15:11:16
URL: http://tillklippt.blogspot.com
Postat av: sofia85

het underbar!!

2008-06-19 @ 22:16:46
URL: http://sofia85sblogg.blogspot.com
Postat av: Therese

Oj vilken fin LO du har gjort!! Me lööööv a lot!!

2008-06-23 @ 06:28:17
URL: http://www.thezzan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback