Det blev maj hos the Nook...


...och det innebar förstås att ett underbart kit trillade in hos mig igen! Jag tyckte till att börja med att det var en liten utmaning med de mörka färgerna, för jag har nog mest scrappat ganska så färgglatt ett tag nu, men det är verkligen underbart vackra papper som satte ordentlig fart på inspirationen när jag väl började pyssla med dem på allvar.
 
Det här fotot är bara ett av många, många i en liten papplåda som jag fick med mig från min mamma nyligen. Det känns som en hel liten skatt... och de riktigt gamla fotografierna känns väldigt speciella även om jag inte vet så mycket om särskilt många av bilderna. Det här fotot togs sommaren 1930 och min mormor (som jag i alla fall tror att jag kan peka ut - måste kolla med mamma ;-) var 12 år.
 
image840

Om du vill ha en närmare beskrivning av hur jag gjort den här layouten så kika in på forumet hos 
the Nook.

Och så har jag gjort en layout med allra ljuvligaste Alvan... Kinden är inte riktigt så här fin igen ännu, men snart så. Det är inte mycket sårskorpa kvar nu och bara lite smårött här och där. Jag hoppas verkligen att det fortsätter att läka i samma takt för då är det nog snart helt osynligt.

image841

Knapparna som kom med kitet är sååå ljuvliga. Fjärlien har jag klippt ut ur ett av de mönstrade pappren och fäst med 3D-kuddar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
May came and so did the gooooorgeous May kit from the Nook. I have mostly been scrapping with pretty strong colors for a while now and at first these darker papers felt like sort of a challenge. But they are SO beautiful and they really got my inspiration flowing once I got started! :) For the first layout I used a photo that was taken in 1930, when my grandmother was 12 years old. I got to bring a box of old photos home from my mother's place a few weeks ago and there really is something special about photos from that long ago! If you want to know more about how I made the layout - please visit the message board at the Nook! :)

Kommentarer
Postat av: SannaF

Så himlans snygga layouter du gööör!!!

Postat av: Camilla W

Helt underbart! Härliga färger och jösses vilket Alva-foto! Fantastiskt!

2008-05-05 @ 11:06:08
URL: http://camillasscrapblogg.blogg.se
Postat av: Erica

Jätteläckert!

2008-05-05 @ 21:16:15
Postat av: nat

Those layouts are so amazing!!! wishing you a gorgeous day!

2008-05-06 @ 12:24:07
URL: http://www.scrapbook-trends.com
Postat av: Hattifnatt

Jag kan knappt se mig mätt på de här layouterna - de är verkligen något speciellt! Gillar verkligen din stil och de saker du skapar, du är enormt duktig! Tack för kommentarerna inne hos mig också :-)

2008-05-06 @ 15:20:41
URL: http://papperspyssel.blogspot.com
Postat av: Cami

Alldeles ljuvlig! Och nu har du fått mig att beställa ett kit också, för att pröva på:) Ser verkligen fram emot att få det, helst genast;)



Ha det gott!

Kram

2008-05-06 @ 16:02:03
URL: http://camisscrapblog.blogspot.com/
Postat av: Kate O'Brien

love all of your work anna! such pretty stuff!

2008-05-06 @ 18:49:47
URL: http://lifeintheobrienhouse.typepad.com
Postat av: Fiffi

Jag fick också paket idag! Håller med om att det är svåra papper, men samtidigt så vackra! (så vackra att man knappt vågar sätta saxen i dem) Du har gjort superfina layouter!

2008-05-06 @ 22:06:52
URL: http://www.givemeink.typepad.com
Postat av: Susanne H

Vilka ljuvliga layouter! Heeelt underbara!!

2008-05-07 @ 08:08:05
URL: http://snuffehar.blogspot.com
Postat av: Tezzan

Helt underbara layouter. Älskar den gammaldags stilen... Och Alvan är så himla söt, fotot på henne är hur coolt som helst.

2008-05-07 @ 09:04:50
URL: http://tezzangirl.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Helt underbara layouter! Du gör verkligen bra reklam för det här kitet!

2008-05-11 @ 00:21:20
URL: http://nillar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback