Nästa helg...!


Jag fortsätter helt fräckt att göra reklam för cropen hos
Cocoa Daisy nästa helg...! :) Schemat är alldeles fullproppat med fantastiska saker...! :) Alla tider är EST och det betyder att vi ligger 6 timmar före. Söndagens chat med Ali Edwards kommer till exempel att äga rum vid midnatt, svensk tid. Lite sent, men det kanske kan vara värt att hålla sig vaken. :)

Tiderna för alla utmaningar och inspirerande projekt anger när de publiceras och de finns förstås tillgängliga även efter den tiden.



Ni måste förresten kolla in hos Anja - jag tror att hennes "class" blir kalasbra...!

Som om det inte vore nog med spännande saker så är det även läge att hålla ögonen öppna för vad som kommer att hända på Paper Trunks blogg...!!! Det gäller att ni har mycket scraptid framöver, kära vänner...! :) Och den om inte har tid rekommenderas ändå att kika in både hos Cocoa Daisy och hos Paper Trunk, för inspiration och bra idéer kan man ju alltid samla på sig för att använda senare. :)



----------------------------------------------------------------------------------------------------

Short version in English - it's a really good idea to go to the Cocoa Daisy message board and register today, because the crop that's coming up next weekend is going to be a blast and you don't want to miss it...!

You should also keep an eye on the Paper Trunk blog, because some really awesome things are soon to happen there...!

Kommentarer
Postat av: Sannasmamma

Hej hopp!

Ska du på maran till helgen?



Kramis =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback