Jag försökte låta bli...


...men jag kunde inte hålla mig borta och i sista stund anmälde jag mig till
Célines onlinekurs som börjde i fredags. =)

Nu är jag förstås glad att jag hängde på och är är den första layouten jag gjort, efter en skiss av Céline. Den ser lite sned ut här, men det är bara mitt taskiga fotande som ställt till det.

--------------------------------------------------------------------------------

I tried to stay away, but I couldn't... and last minute I signed up for Céline's online class that started this Friday. =)

Of course I'm happy now that I decided to join in, and here is the first layout I've created, based on a sketch by Céline. It's looking a little crooked here, but it was only me making a mistake when taking the photo...




I layered a couple of ribbons and used my sewing machine on top of them. I LOVE that pink transparency from Hambly! The butterflies were colored with Maya mist and I used a stamp from Purple Onion Designs on top.






Kommentarer
Postat av: Mahlin

ååå vad avis jag är.. jag ville.. men visste inte hur jag skulle få det med tid och så .. nu kan jag ju följa dig.. det är ju nästan lika bra =D HEJA DIG!

Postat av: helena påhlsson

jag har med hoppat på och är såå glad för det, precis gjort en LO efter skissen men får fota imorgon.. Din är underbar !!

2010-06-13 @ 21:08:29
URL: http://helenaspysselplace.blogg.se/
Postat av: Linnea

Mmm, vilken färgklick :) Riktigt läcker!

2010-06-13 @ 22:00:21
URL: http://lillnea.blogspot.com
Postat av: Katarina Skylare

Hej!

Jag kunde inte hålla mig ifrån. Eftersom jag verkligen behöver komma igång med skapande av LO´s tänkte jag att det här är precis vad jag behöver. Tack för tipset och tack för all inspiration.

2010-06-13 @ 23:01:46
URL: http://amospersson.blogspot.com
Postat av: maybemej

superfin. Verkligen.

2010-06-13 @ 23:02:20
URL: http://www.maybemej.blogspot.com
Postat av: Angela

Så fin! Det är kul att du testar på såpass många online-kurser, måste få tummen ur och göra det jag också framöver. Det måste vara ett bra sätt att få igång inspirationen igen + att man vågar testa lite nytt.

2010-06-21 @ 10:59:21
URL: http://trivsammastunder.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback