I helgen smäller det...!


Japp, då är det dags för
Cocoa Daisys höstcrop! Det blir en proppfylld helg, full med skojsiga utmaningar och superinspirerande minikurser. Man behöver inte vara prenumerant på kiten för att få vara med, utan det är fritt fram för den som vill att kasta sig in och man får använda precis vilket material man vill till tävlingarna. Jag är i dagsläget inte säker på när deadline kommer att vara, men en gissning är att det blir ungefär en vecka efter cropen, så man har lite tid på sig.

Schemat ser ut så här och tidsskillnaden är 6 timmar, så det betyder att det börjar kl 21 på fredag kväll och på lördagen drar vi sen igång igen kl 15 på eftermiddagen. Om du vill vara med på bingo (kl 20 lördag kväll) så finns orden på Cocoa Daisys forum och du måste välja ut dina bingoord och maila dem till Ronda för att kunna vara med.

Du kanske är en snabb scrappare, eller bara gillar att utmana dig själv? Då är entimmesutmaningarna garanterat superskoj. :) Den första blir kl 18 på lördag och den andra kl 21 på söndag.Jag måste göra lite reklam för de superfina minikurserna också! Detaljerade instruktioner för projekten läggs upp på forumet enligt schemat, men de finns förstås kvar efteråt också om man inte har tid att följa med just när det händer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback