Till Paris...


Nej, jag ska inte ut och resa igen. :) Däremot så hann jag få ihop en layout till en av utmaningarna hos
Mollys Scrapbooking nu i helgen! Det har varit cybercrop med Paristema och jag fastnade för Momas fina skiss. Om man ville kunde man även inspireras av en viss färgkombination och det gjorde jag, även om jag kanske gjorde om nyanserna till lite klarare varianter.
När jag ändå håller på kan jag ju visa några kort jag gjort nyligen. Det var verkligen läääänge sedan jag plockade fram mina hÄnglar...Jag fick tips i Monnahs blogg om att 2Peas kör något de kallar för Holiday Thinking Inking nu i oktober och det är den superduktiga Jennifer McGuire som lägger upp videos med massor av kul ink-tips. Jag testade att göra en "block-background" med distressink och akrylblock. Snöstjärnestämpeln kommer från Purple Onion Designs. Kortet blev kanske lite väl enfärgat... men jaja... det var kul att leka lite. :)Till sist, ett välkommen till världen-kort som jag gjorde till en kollega nyligen.Kommentarer
Postat av: Lilo

Vilken urfin layout! Jag är ju här inne och smyger ofta, men skriver inte alltid kommentar. Gillar din sköna speciella Anna-scrapstil!!! Kram till dig! Superkul att du är med. (man har på sig imorgon också, bara ett tips;))

Postat av: Monnah

Vilka härliga grejer! Jättekul att du hakade på Jennifers kurs. Så bra, tycker ja'. :) Ha en fin vecka.

2010-10-18 @ 11:12:00
URL: http://monnahs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback