Så fantastiskt väder...

...men det vet ni ju redan allihopa... :-) Vi har förstås varit ute rätt mycket idag och vi har fått vår allra första blomma (ok, nästan för vi hade faktiskt ett par tussilago och en snödroppe mitt i gräsmattan tidigare) i trädgården! Det är ju lite spännande när man inte vet vad som kommer att dyka upp.

image317

Är det någon sorts tulpan, eller? Jag kan verkligen inte ett smack om växter, så det är fritt fram att skratta åt mig om ni vill. Jag håller på att samla foton till ett första inlägg av typen "vad är det här för något?" och det kommer kanske en trädgårdskategori snart. Eller snarare en vilse i trädgården-kategori. :-)

Alva gillar att dra av sig strumporna så fort hon får chansen och jag tyckte det här fotot blev lite mysigt även om det nog hade varit ännu bättre om stortån tittat fram också.

image318


Hon är för gullig när hon kryper på gräset. Det gick inte direkt att hålla henne i skuggan och de där skorna ramlade ju av efter fem minuter...

image319

Imorgon ska jag nog bege mig till IKEA och shoppa en hel del. Det är ju lite puckat när det är så ljuvligt väder, men det är bara på helgerna jag har möjlighet och vi behöver verkligen en massa saker för att få lite bättre ordning både här och där. Jag är lite rädd för att köra så mycket bil själv, men jag får försöka tänka att det är bra träning... Skulle vi åka hela familjen så blir det ju betydligt mindre plats för grejor i bilen och dessutom så tror jag att jag kommer att vilja stanna längre än vad de övriga 3 skulle gilla... :-)

Jag hatar att jag är så ovan när det gäller bilkörningen. Sedan vi flyttade har jag i alla fall kört några kortare turer och det var inte lika läskigt idag som första gången, så förhoppningsvis kan det kännas bättre och bättre ganska snabbt. Jag har i princip bara kört ett par korta sträckor om året under ganska många år och jag är hemskt irriterad på mig själv att jag låtit det bli så. Men det är förstås bättre att se framåt och tänka att jag ska fixa det här nu!

Om någon som läser skulle få för sig att vilja handla på Audiovideo i Strängnäs förresten - snälla gör inte det. Jag har lämnat in min mobil som jag köpte i mitten av november för andra reparationen av samma fel nu. Enligt lagen får de visst laga samma fel 3 gånger innan de måste byta ut produkten och på Audiovideo tänker de minsann inte vara en ynkans gnutta mer serviceinriktade än det minimum som lagen kräver. "Då skulle jag ju gått i konkurs för länge sedan." Det här är lånetelefonen jag kunde få under tiden...

image320

*Suck* Det är bara att hoppas att det går snabbare än de 3 veckor det tog förra gången då de gjorde det här: "Omprogrammerad, uppgraderad. Justering batterikontakt." Felet är att den inte laddar, men det funkade alltså bara i 2 månader efter första "reparationen".

Nog med gnäll... Jag har så svårt att låta bli bara... Ni får fokusera på första delen av mitt inlägg... ;-)

Kommentarer
Postat av: Pernilla / pia74

Vilken fin blomma! Och ja, det ser ut som en tulpan!

2007-04-14 @ 20:04:52
Postat av: ÅsaF

Åh så mysiga foton!! Förstår att ni njuter för fullt av trädgården nu i vårvärmen! Inte lite avundsjuk... lägenhet utan balkong är frustrerande sådana här dagar! Tur man är rörlig. :-) Kram!

Postat av: Diana

Först av allt - underbara LO's :) Älskar att titta på dina fina alster.

Sen undrar jag om jag inte har ett litet tips om din telefon inte laddar ;)
Har du en ericsson eller nokia?
Jag har råkat ut för båda med samtliga modeller.
På nokian var det den lilla plattan som sitter med skruvar under batteriet. Skruvarna hade åkt ut vilket gjorde att batteriet inte fick kontakt med de där guldiga grejerna ;) Skruvade fast skruvarna ordentligt och sen fick jag aldrig mer problem :)
Med min Ericsson är det laddaren som är kass. De där koppargrejerna på själva uttaget man sätter i telefonen åker liksom in så de får inte kontakt med telefonen. Dra ut dem lite med en pincett så ska det funka (eller rensa från oxid. Min lilla ettåring har fått tag i den där sladden och stoppat den i munnen hur många gånger som helst...)

2007-04-20 @ 17:53:27
URL: http://vardagsgladje.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback