Mer sjuka barn...

Jajamensan. Igår kväll var det Alva som plötsligt kräktes ned hela sin säng... Vi som fram till för en vecka sedan trodde att vi var hyggligt immuna mot kräksjuka. Där fick vi, kan man säga. Hon kräktes en gång till sen, men tack och lov så verkar det ha stannat där och hon var dessutom pigg och förhållandevis ok mellan kräkningarna. Men vi fick henne inte att somna om i sin egen säng sen (kanske inte så konstigt med tanke på att "resultatet" av sovförsök 1 och 2 var att magen vände ut och in...) så hon fick sova på en hög med handdukar och extra lakan mellan Johan och mig. Vi sov förstås inte sådär jättebra, utan låg mest och lyssnade efter mer bubbel i lilla magen hela natten. Sen vaknade dessutom Linus vid halv ett-tiden och hade feber... *suck* Men han fick medicin som tog bort febern och han var fortfarande feberfri och väldigt pigg på morgonen, så det är väl förhoppningsvis inget allvarligt.

Hoppas, hoppas, hoppas att vi blir friska till lucia allihopa!


Kommentarer
Postat av: ninaerica

Usch, stackare. Vi har också varit magsjuka här, alla i tur och ordning, men det verkar vara en lite lindrigare variant. Barnen har kräkts varsin natt och sedan har de varit pigga igen. Hoppas ni klarar er!

2007-12-11 @ 10:27:45
Postat av: Monica

Jag håller tummar både för er och oss!

Postat av: Emma

Nä, usch! Hoppas att ni blir friska snart!! magsjuka är inge vidare, verkar som att många är drabbade just nu.

Krya på er massor!!

2007-12-11 @ 18:08:16
URL: http://pysslare.blogspot.com
Postat av: Anna

Nää usch!! Hoppas ni klarar er du och Johan.

Vinterkramen Anna

2007-12-11 @ 18:45:02
URL: http://annastenman.blogg.se
Postat av: Gunilla|uniquelyme

Usch, ingen hit. Hoppas alla mår bättre snart. Vår lilla hade en engångshistoria, och hittills har det varit allt. Tyvärr kan man ju aldrig bli immun mot kräksjuka utan kan få den om och om igen. Mindre mysigt.

2007-12-11 @ 18:49:38
URL: http://www.uniquelyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback