Liten Linus-rapport...

Nu har Johan och Linus just åkt iväg till Eskilstuna igen. Linus mår bra förutom att han vägrar att räta ut eller röra på sitt högra ben och puckat nog så blev bara själva foten röntgad igår. *suck* Nu ska de till barnkliniken så att en barnläkare får undersöka ordentligt (förhoppningsvis förstår en barnläkare att man inte bara kan ta en 3-4-åring på orden när han säger att det är "i foten" det gör ont...) och så blir det förmodligen en röntgen till.

Lite eländigt var det här på morgonen eftersom vi inte överhuvudtaget kunde lyfta och flytta på Linus utan att han skrek och grät. Mycket tror jag beror på att han är rädd för att det ska göra ont och när han sitter still och inte rör benet så verkar det inte göra ont alls, men det är ju så svårt att veta hur ont det gör och hur mycket man vågar ta i...

Skönt att de är i väg i alla fall och förhoppningsvis kan benet bli ordentligt undersökt idag så att vi vet om han bara behöver vila och våga röra det, eller om det behövs något mer.

Kommentarer
Postat av: Sussiebre

Håller tummarna för att allt går bra för er!
Aldrig kul att behöva spendera tid på akuten...

Kram Sussie

Postat av: HeleneHalmsjö

Fyyy va jobbigt..Hoppas allt går bra.
Våran Elsa fick en spricka i benet nedanför knät, De röntgade också först bara foten,eftersom det var där hon sa hon hade ont.. Tänker på er..
Kram Helené

2007-01-26 @ 11:53:46
URL: http://helenehalmsjo.blogg.se
Postat av: HeleneHalmsjö

Det tog rätt lång tid innan det läkte tyvärr.. Hon var gipsad i 2 veckor sen tog det ca 6 veckor ytterligare innan hon kunde gå som vanligt igen.. Hon var gipsad från låret och ner för hela benet.. Har en lo på min blogg där man ser hur det såg ut..
Hoppas allt går bra för er..
Kram Helené

2007-01-26 @ 12:17:34
URL: http://helenehalmsjo.blogg.se
Postat av: ÅsaF

Åh stackars Linus... :-( Tänker på er!

2007-01-26 @ 13:35:02
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: ethel

Håller tummarna för att det går bra för Linus!
Men även om något faktiskt är brutet så kunde det ju ha gått mycket sämre... Det är besvärligt med brutna ben, speciellt på barn, men dom har oxå en fantastisk läkningsförmåga och också ett härligt sätt att hitta sätt att klara sig bra ändå!
Mycket svammel... meningen var iaf att du skulle känna dig bättre till mods!
Stor kram!

2007-01-26 @ 13:42:52
URL: http://ethelb.blogg.se
Postat av: Monica

Skickar en krya på dig-kram till Linus i cyberrymden!!! Hoppas att de kommer på vad som är fel så det går att fixa till. Och så passar jag på att önska trevlig helg.

2007-01-26 @ 13:57:27
URL: http://monnah.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback